Dit is mijn studentenpaleisje

Jullie hebben vast wel meegekregen dat ik twee maanden geleden ben verhuisd naar een andere studentenkamer in Leiden. De kamer is een paar vierkante meter groter dan mijn oude kamer en veel handiger ingedeeld. Mijn nieuwe kamer heeft veel raam en heeft geen gekke hoekjes. Stiekem mis ik mijn gaskacheltje en hoge plafond met hoge ramen wel, maar de ruimte die ik nu extra heb, maakt alles weer goed. Ik weet niet of veel van mijn lieve bloglezers ook op kamers wonen, maar ik vind het altijd een hele uitdaging om van een paar vierkante meter een ‘thuis’ te maken. Jullie ook?

En precies op het juist moment was daar de Kwantum, die mij een mailtje stuurde of ik het leuk vond om samen te werken. Euh, ja natuurlijk vind ik dat leuk! Mijn kamer kon wel wat meer gezelligheid gebruiken. Ik had nog helemaal niet veel woonaccessoires in huis, dus mijn 20 vierkante meter voelde nog niet echt als een gezellig ‘thuis’. Ik had zelfs nog geen helemaal decoratiekussens en zelfs geen vaasjes of waxinelichthouders. Een grote saaie kale boel dus. Daar moest verandering in gebracht worden, dus ging ik op accessoire-jacht. Veel mensen denken altijd dat de Kwantum maar een saaie winkel is, maar toen ik mijn nieuwe spulletjes liet zien, waren veel mensen verbaasd.

Mijn studentenkamer is nog niet helemaal af, maar is een kamer/woning ooit af? Er zijn nog wat kale muren waar ik wat mee wil en eigenlijk wil ik mijn bed en tafeltje wit verven, maar op zich vind ik het ook wel mooi staan zo. Wat denken jullie?

Oké, genoeg gebabbeld. Jullie zijn nu vast nieuwsgierig naar mijn kamer en naar de woonaccessoires. Hier komen de foto’s. Met alle productinformatie erbij à la Miss Joesten.

roomtour (2 van 9)

producten 1

roomtour (3 van 9)

producten 2roomtour (4 van 9)

producten 3roomtour (5 van 9)

producten 4

roomtour (6 van 9)

producten 5  roomtour (9 van 9)

producten 6

26 Comments
 • sammie
  Posted at 09:49h, 05 July Reply

  Leuke kamer! Die cactus lamp is tof! Vind de stoel met het katten kussen ook geweldig.

  • Laura
   Posted at 11:59h, 11 July Reply

   Tof is die lamp hè! Ze hadden ook ananasjes en flamingo’s!

 • Maaike
  Posted at 09:58h, 05 July Reply

  Wat tof dat je dan net een samenwerking met Kwamtum mag doen! En wat een leuke accessoires heb je uitgezocht. Dat mandje wil ik eigenlijk ook nog hebben 🙂

 • Melle
  Posted at 10:21h, 05 July Reply

  OOO VET LEUK! Echt een leuke kamer en inderdaad, Kwantum heeft echt leuke items 🙂

 • britt • against the grain
  Posted at 10:34h, 05 July Reply

  Wat een gezellige boel! (: Bij deze is dat vooroordeel voor Kwantum ook weer uit de lucht, haha. Oh ik houd van dat strakke, leuk ingericht!

 • Cato
  Posted at 12:06h, 05 July Reply

  Oehh, wat een leuk plekje heb je! Ontzettend leuk ingericht!

 • Klaske
  Posted at 12:32h, 05 July Reply

  Wauw, je hebt het echt heel tof ingericht! Ik krijg 1 augustus de sleutel voor m’n nieuwe kamer, dus het is heel leuk om je interieur te zien. Ik kan nu al helemaal niet meer wachten, haha. En echt gaaf dat je nu net mocht samenwerken met Kwantum, ik heb pas cadeaubonnen van Kwantum gewonnen op een andere blog, dus was ik al over m’n vooroordeel heen, hihi. Liefs!

  • Laura
   Posted at 11:59h, 11 July Reply

   Wat spannend! Veel succes met het inrichten alvast 🙂

 • Linda
  Posted at 13:25h, 05 July Reply

  Wat MOOI! Ik vind je kamer echt mooi ingericht. Fijn dat je zoveel raam hebt, lekker licht en je kamer lijkt ook heel groot 🙂 Ik vind het zo juist wel mooi nu je bed en tafeltje niet wit zijn.

  • Laura
   Posted at 12:00h, 11 July Reply

   Ik denk dat ik ze ook gewoon zo laat :-). En thanks, leuk om te horen dat het groot lijkt, terwijl het maar 20m2 is, hihi.

 • Nicole
  Posted at 13:48h, 05 July Reply

  Wat een leuke kamer! Helemaal in mijn stijl.

 • Sara| MevrouwMiauw
  Posted at 14:31h, 05 July Reply

  Wauw, wat een prachtige studentenkamer heb je! Zo zag mijn kamer er destijds niet uit hoor, haha. De cocktailstoel die je hebt is zo leuk he! Wij hebben ongeveer dezelfde in het cognac bruin. Ik ben er zo blij mee. De stoel zit ook echt heerlijk: ideaal voor kleine mensen!

  • Laura
   Posted at 12:00h, 11 July Reply

   Haha, inderdaad! Lang leve klein zijn!

 • Fleur
  Posted at 15:14h, 05 July Reply

  Wat een gezellige indeling!
  Ik ga mogelijk binnenkort op mezelf dus dit is de perfecte timing, haha!
  Geniet er van!

 • Anne
  Posted at 15:25h, 05 July Reply

  Dat ziet er gezellig uit, ja. Wij hebben de laatste tijd ook al regelmatig leuke dingen gevonden bij Kwantum, ben er best enthousiast over. 🙂

 • Manon
  Posted at 15:44h, 05 July Reply

  Ik vind dat je echt een hele leuke kamer hebt !

 • Marjoleine
  Posted at 15:45h, 05 July Reply

  Wat heb je veel leuke hoekjes gecreëerd zeg, ziet er heel leuk uit! Heel leuk ook dat je dit met een samenwerking mocht doen. Het kussen met die kat erop is zo leuk <3

 • Lottes Anekdotes
  Posted at 21:32h, 05 July Reply

  Ooooh, die cocktailstoel is echt heel leuk. Jammer dat net dat nu het enige is dat ik niet zomaar ergens kan kopen 🙂

  • Laura
   Posted at 12:01h, 11 July Reply

   Ik heb ook echt uuuuuuren op Marktplaats gezeten voordat ik hem vond in de buurt. Maar ik ben er mega blij mee!

 • Linda
  Posted at 09:28h, 06 July Reply

  Heel tof! Simpel maar toch ook gezellig. Vooral ook door die plantjes overal!

  • Laura
   Posted at 12:02h, 11 July Reply

   Dankje! Na mijn vakanties ga ik de jungle uitbreiden (ben bang dat ze anders dood gaan, ha-ha).

 • Maartje
  Posted at 15:21h, 06 July Reply

  Leuke kamer! Het is eigenlijk precies mijn stijl. Rustig en licht, maar ik vind het alsnog erg persoonlijk. De spulletjes van Kwantum zijn ook leuk!

 • anneleen
  Posted at 10:36h, 08 July Reply

  Wat een mooie kamer! Zo licht! Heel leuk ingericht! 🙂

 • Ria
  Posted at 21:34h, 08 July Reply

  Je nieuwe woonruimte ziet er heel gezellig uit Laura. Fijne plek om thuis te komen. En dat midden in zo’n leuke stad.

 • Florence
  Posted at 20:19h, 13 July Reply

  Zo’n leuke kamer 🙂

 • annouska
  Posted at 15:23h, 16 July Reply

  Oh wat een leuke combinatie van spulletjes. Dat maakt het echt als een tof geheel.

Post A Comment

CommentLuv badge