Summer is a state of mind

Veel mensen zeggen dat zomer toch wel hun favoriete seizoen is. Ik snap dat wel. Zwoele zomeravonden, stranddagen, picknicken, veel zon, vakantie en festivals. Ik vind alle seizoenen wat fijns hebben (behalve de winter, ik heb een hekel aan winter brrr). Maar toch heeft de zomer ook voor mij een streepje voor op alle andere seizoenen. Ik zag op de blog van Ashley Lynn dit leuke zomerse vragenlijstje voorbij komen en ik wilde hem gewoon graag ook zelf invullen. Want, als er iets is dat ik leuk vind, is het lijstjes maken.

Je favoriete zomernummer?

Op dit moment: This is what you came for – Calvin Harris ft. Rihanna. Zo’n fijn en vrolijk nummer!

Je vijf favoriete zomerherinneringen?

 1. De vele kampeervakanties in Frankrijk met mijn ouders, waar ik altijd campingvrienden en – vriendinnen maakte en  heerlijke weken had! Het kanoën op ‘wilde’ riviertjes, het surfen in de Atlantische Oceaan, het struinen op marktjes en zelfs die mega supermarkten daar vond ik fantastisch.
 2. Mijn eerste reis naar Thailand in 2012, toen ik een 14-daagse vrijwilligersreis had gewonnen en daar in mijn uppie heen ging op mijn 17e.
 3. Rock Werchter in 2012, mijn eerste (en tot nu toe enige) meerdaagse festival. Zo vet vond ik dat! Ik zag daar Mumford & Sons, Ed Sheeran en nog veel meer artiesten die ik nu alweer vergeten ben. Haha.
 4. Een recente: na 5 jaar weer surfen. Afgelopen zaterdag ben ik weer voor het eerst gaan surfen en dit hoort nu al bij mijn favoriete zomerherinneringen van zomer 2016 (en dat terwijl het officieel nog niet eens zomer is, ha).
 5. Fijne stranddagen:

Processed with VSCO with hb1 preset

Ga je deze zomer nog op vakantie?

JA! Willen jullie weten wat ik (hoogstwaarschijnlijk) ga doen? Ik ga op surfkamp in Frankrijk! WOEHOE. Dat heb je als je vriend een echte surfhunk is hè?

Noem vier dingen die je leuk vindt aan de zomer:

1. IJsjes eten

2. Het zand tussen mijn tenen

3. Jurkjes en teenslippers kunnen dragen

4. De zonsondergangen.

Een tv-serie die je een echt zomers gevoel geeft

The Hills en Laguna Beach. Ha-ha. Op de een of andere manier kijk ik dat altijd in de zomervakantie. De afgelopen twee/drie jaar werden ook alle seizoenen ook weer uitgezonden in de zomervakantie. Ik hoop deze zomer ook! Of dat het eindelijk op Netflix komt… Dat zou pas fijn zijn.

Processed with VSCO with f2 preset

Jouw zomerdrankje?

Heel cliché: Radler.

Wat is volgens jou nou een echt zomerse film?

Dirty Dancing, Amélie en The Beach (ja die met Leo). Ik ben nu wel benieuwd wat jullie zomerse films zijn, let me know in the comments! 

Wat draag jij het liefst als het buiten echt warm is?

Een bikini. Vooruit, met een luchtig jurkje erover voor als ik niet op het strand te vinden ben.

Favoriete zomeractiviteiten

Naar strand gaan, heel veel ijsjes eten, buiten zijn, jurkjes dragen, shoppen op de minder mooie dagen, zwemmen in zee, bloggen, foto’s maken, picknicken, wijntjes drinken op het terras, festivals bezoeken, aftellen naar mijn verjaardag, wilde perziken eten, bramen zoeken en met vriendinnen zijn.

Verder nog plannen deze zomer?

Beginnen met mijn dromen waarmaken, genieten van Leiden in tha summer, hard werken en vooral heel veel genieten van iedereen om mij heen!

Processed with VSCO with hb2 preset

23 Comments
 • Cato
  Posted at 07:49h, 08 June Reply

  Leuk artikeltje! Oh, ik kijk nu al uit naar de zomervakantie!

  • Laura
   Posted at 09:15h, 08 June Reply

   Echt hè! Aftellen maar!☀️

 • Manon
  Posted at 10:02h, 08 June Reply

  Leuk om te lezen!

 • Anne
  Posted at 10:23h, 08 June Reply

  Ooo! The Hills & Laguna Beach zijn inderdaad van die typische zomerseries. <3 Ik wil ook dat ze op Netflix komen, heerlijk om zo af en toe een mini-marathon te houden 😉

  • Laura
   Posted at 10:31h, 08 June Reply

   We gaan gewoon Netflix stalken, zodat ze erop komen te staan!

 • Aat
  Posted at 11:44h, 08 June Reply

  Prachtig,wat een vooruitzichten.
  Geniet van alles meis,want zo ken ik je.

  Gr Oma xxx

 • Sonja
  Posted at 11:58h, 08 June Reply

  Ooooh love it! Ik krijg helemaal zin in zomer nu! Dat gevoel van zand tussen je tenen is inderdaad zo fijn he? Had ik gisteren nog! Echt heerlijk!

 • Roshelle
  Posted at 16:52h, 08 June Reply

  Zand tussen je tenen, heerlijk!

 • Roos
  Posted at 18:56h, 08 June Reply

  Wat ene leuk artikeltje is dit zeg, echt leuk gedaan!

 • britt • against the grain
  Posted at 19:05h, 08 June Reply

  Ga je dit jaar trouwens nog naar Rock Werchter? Zalig dat je Mumford en Sons hebt gezien en Ed Sheeran, oooh, beetje jaloers! Zalige zomerfoto’s heb je ertussen geplaatst, oh, ik krijg zin om naar het strand te gaan. (terwijl ik totaal niet zo’n strandganger ben, haha)

  • Laura
   Posted at 11:16h, 09 June Reply

   Nee ik ga niet helaas! Ga jij wel? Haha, stranddagen zijn heeeeeerlijk!

 • Arjanne
  Posted at 22:13h, 08 June Reply

  Ahh… wat een heerlijk zomer-gevoel zit er verstopt in dit artikeltje! 🙂 Ook heerlijk met al die fijne strandfoto’s erbij!

 • annouska
  Posted at 11:13h, 09 June Reply

  Oh wat gaaf op surfkamp! Dat zou ik ook nog wel eens willen doen 🙂

 • Annika
  Posted at 15:30h, 09 June Reply

  Ah, wat leuk om te lezen! En wat gaaf dat je naar Thailand bent geweest in je eentje! Dat wil ik ook nog een keer doen! 🙂

  • Laura
   Posted at 07:52h, 15 June Reply

   Zeker doen! Ik kan het echt aanraden. Ik ben met de organisatie Travel Active geweest, superleuk was het!

 • Ashley
  Posted at 21:29h, 09 June Reply

  Zo leuk dat je het lijstje hebt ingevuld! 🙂 Echt leuk om te lezen! Dankjewel! x

  • Laura
   Posted at 07:51h, 15 June Reply

   Jij ook bedankt voor het leuke lijstje, hihi! 🙂

 • ishara
  Posted at 00:11h, 10 June Reply

  wat een leuk lijstje ! en ja radlers maken mij ook mega happy in de zomer haha.
  xx Ish

 • Lisa
  Posted at 21:53h, 11 June Reply

  Wat een leuk lijstje! Krijg er helemaal zomerkriebels van. Kan echt niet wachten op de mooie zomer dagen/avonden!! Heeeerlijk. Oh, en mijn echt zomerse film is toch wel De Ontsnapping.

 • Luna
  Posted at 16:31h, 12 June Reply

  Naar Rock Werchter zou ik ook zo graag eens gaan! Wat een leuke lijstjes allemaal, ik krijg alleen maar nog meer zin in de zomer.. ♥

 • Sylvia
  Posted at 22:22h, 12 June Reply

  Geef mij maar de lente: de dagen worden langer, maar het is nog niet te warm. Leuke vragen! Hier ook Radler als ultieme zomerdrankje 😉

 • Eva
  Posted at 21:45h, 13 June Reply

  Wat een leuk lijstje! En van The Hills en Laguna Beach krijg ik ook echt altijd zomerkriebels 😀

  • Laura
   Posted at 07:51h, 15 June Reply

   Haha, jaaaa! We moeten echt Netflix overhalen (en in jouw geval ook de Duitse Netflix, hihi).

Post A Comment

CommentLuv badge