Een vrouw van de klok zijn

Eigenlijk ben ik helemaal geen vrouw van de klok, maar oh wat zou ik dat graag willen. Ik kwam (kom) vaker te laat dan te vroeg en daar baal ik van. Hoe het komt dat ik niet op tijd kan komen? Geen idee. Nou ja, eigenlijk wel nu ik er zo over nadenk. Als ik werkcollege heb, vind ik het altijd een prima idee om 10 minuten voordat ik weg moet nog een kopje thee te zetten. En rustig op te drinken. Zonder op de tijd te letten. Zo ook nu, ik moet over drie kwartier weg en ik zit nog rustig in mijn pyjama én make-uploos een blogje te schrijven. Juist, Lau. Juist.

Dus, hoe ga ik mezelf veranderen in een vrouw van de klok? Een stappenplan:

 1. Een klok aanschaffen (en dan niet op mijn telefoon, want dan ga ik alleen maar kansloos scrollen op social media en vergeet ik de tijd alsnog. Ha-ha.)
 2. Altijd mijn (school)spullen voor de volgende dag klaarleggen, zodat ik eens op tijd op school kom.
 3. Voortaan een bus/trein eerder nemen, zodat ik die gewoon rustig kan missen zonder direct te laat te komen.
 4. Niet 10 minuten voordat ik weg moet nog een kopje thee zetten.

Jullie voelen hem al aankomen hè? Met al die foto’s van een wel heel mooi horloge. Nummer 1 van het stappenplan om een vrouw van de klok te worden is al voltooid. Ik heb dus een paar weken geleden mijn eerste(!) goede horloge aangeschaft. Nou ja, niet zelf aangeschaft, maar gekregen om eerlijk te zijn. De webshop Horloge.nl benaderde mij voor een samenwerking (And I was like: ‘WAUW, EEN SAMENWERKING MET MIJ!?’ (Het blijft altijd bijzonder voelen, maar dat terzijde)). Ik speurde tussen alle dameshorloges de webshop af, op zoek naar een echt ‘Laura-horloge’. En ik kwam uit op dit mooie ding:

horloge (1 van 1)

Een elegant, simpel en klassiek Fossil dameshorloge. Ik twijfelde heel erg of ik een bruin of zwart bandje zou nemen, maar ik heb op advies van mijn vriend en nicht de zwarte genomen. Mijn nichtje haar shopmotto is trouwens: ‘If it isn’t black, put it back‘. Dus ging het horloge met het bruine bandje uit mijn winkelmandje en de zwarte erin. Het horloge was trouwens de volgende dag al binnen! Dankzij mijn geweldige (inmiddels ex-) huisgenootjes die mijn pakketjes aannemen als ik niet thuis ben, kon ik hem direct om mijn pols doen.

Het zilveren horloge matcht perfect met de rest van mijn sieraden die allemaal van witgoud of zilver zijn. Ik draag hem dan ook sinds ik hem het ontvangen elke dag, want hij past bij echt élke outfit. Of het nou een tuttig jurkje is of een stoere spijkerbroek, dit soort horloges maakt elke fancy outfit af. Ik klink nu echt als een soort van modeblogger hè? Laat ik daar maar gauw mee stoppen, want de laatste tijd ben ik niet meer zo van de mode-uitbarstingen.

Zijn jullie mensen van de klok? En dragen jullie altijd een horloge? 

8 Comments
 • Roos
  Posted at 08:49h, 19 May Reply

  Wat een prachtig horloge is dat!

 • Stella
  Posted at 09:16h, 19 May Reply

  Woeeee dat is precies dezelfde als mijn mama heeft uitgekozen voor deze samenwerking (ik heb ‘m ook gedaan, hihi, ssst), maar dan met een andere kleur bandje! Ik weet dus hoe pretty hij is in real life. Leuk Lau! Looking good! Liefs!

 • sammie
  Posted at 09:17h, 19 May Reply

  Mooi horloge heb je uitgekozen. Ik draag altijd een horloge, kan geen dag zonder 🙂

 • Klaske
  Posted at 09:41h, 19 May Reply

  Aah wat een pretty horloge! Zo leuk dat je die kreeg bij een samenwerking. Ik draag echt nooit een horloge, maar dat is inderdaad niet zo handig.. Laat ik het erop houden dat ik me in je artikeltje herken, hihi. Liefs!

 • Aat
  Posted at 10:42h, 19 May Reply

  Hij staat je goed
  De rest zit in de genen zullen we maar zeggen.ha ha
  Verder gaat het wel goed???
  Tijd is een ruim begrip.
  Gr Aat

 • annouska
  Posted at 14:27h, 19 May Reply

  Wauw, dat horloge is echt een mooi ding! Ik heb vorig jaar voor de gein een goedkoop ding gekocht omdat ik wilde weten hoe vaak ik hem zou dragen. Maar ik heb hem echt tot het bittere einde gedragen, toen ging het bandje stuk en was de batterij ineens leeg.

  Nu ga ik meteen op de site kijken, want ik mis hem eigenlijk wel om mijn arm haha.

 • Cato
  Posted at 21:35h, 19 May Reply

  Ah wat een mooi horloge! Ik ben echt een mens van de klok, ik heb altijd een horloge om en kom nooit te laat. Ben ik stiekem wel wat trots op, hahaha!

 • Lottes Anekdotes
  Posted at 22:20h, 19 May Reply

  Ik draag nooit een horloge. Ik heb het wel geprobeerd, want wel zo handig voor mijn werk, maar ik vind het een echt dwangmiddel!

Post A Comment

CommentLuv badge