Room tour sneak preview

Na een hele lange tijd afwezig te zijn geweest, wil ik beginnen met dit leuke nieuws: ik woon weer in het o-zo-mooie Leiden! Op kamers. In een leuk meiden-studentenhuis met hele leuke huisgenootjes. Mijn kamer is 18m2, heeft een megahoog plafond met mooie ornamenten én een werkende gaskachel. Echt mega knus en gezellig. Het is nog een beetje kaal en nog lang niet af, maar ik kon het nu niet meer voor me houden en wilde het zo graag aan jullie laten zien!

Helaas heb ik mijn camera niet hier, dus ik heb het even met mijn iPhone moeten doen. Maar, dit is natuurlijk niet de laatste keer dat ik mijn kamer laat zien. Ik ben er namelijk mega trots op!

IMG_3015 IMG_3016 IMG_3017 IMG_3018 IMG_3019 IMG_3020 IMG_3022

Ik vind het nog erg kaal, maar ik weet nog niet precies wat ik met de hoge muren ga doen. Ook ben ik nog op zoek naar hét perfecte vloerkleed voor bij het ‘zitje’. Ik twijfel tussen een kelim of een heus Perzisch tapijt (of een look-a-like) of toch iets anders. Hebben jullie ideeën?

 

No Comments
 • Claire
  Posted at 20:46h, 24 December Reply

  Ziet er echt heel leuk uit!

 • Manon
  Posted at 21:03h, 24 December Reply

  Wat een leuke kamer heb je !

 • Karlijn
  Posted at 21:07h, 24 December Reply

  Ooeh, ziet er al erg leuk uit! Vooral de quote van Hagrid vind ik er erg gaaf aan de muur. Het ziet er helemaal niet kaal uit, maar ik kan me voorstellen dat het wel wat leger lijkt door een hoog plafond. Misschien meer planken aan de muur met leuke spulletjes of iets met lijstjes / posters? 🙂

 • LiefsLaaura
  Posted at 21:23h, 24 December Reply

  Wat een mooi plekje, ziet er goed uit! Leiden klinkt ook zo enorm fijn. X

 • Maaike
  Posted at 21:40h, 24 December Reply

  He? Wat is er gebeurt met je oude huisje?

 • Stella
  Posted at 00:58h, 25 December Reply

  Jeeeeeei joeee wieee! Ik had het al gezien natuurlijk, maar het is en blijft een fijn en mooi plekje Lau! <3

 • Paulien
  Posted at 11:57h, 25 December Reply

  Wauw, wat een pràchtige kamer! Hier kan ik alleen van dromen! Heel mooi citaat trouwens, van Hagrid 🙂 Zo kaal vind ik het niet, ik hou wel net van dat luchtige witte. Al kan een klein tapijt ook wel tof staan.

  Vrolijk kerstfeest!

 • Maaike
  Posted at 12:05h, 25 December Reply

  Jaaaa, zo leuk! Ik ben verliefd op die typemachine en dat rekje, maar dat wist je al, haha.

 • Ria
  Posted at 23:49h, 25 December Reply

  Nou je kamer ziet er heel gezellig uit. Ik zou gaan voor een kelim kleed. En misschien toch weer de wereld aan de wand?

 • Lotte
  Posted at 16:15h, 26 December Reply

  Ah wauw, je kamer is echt een plaatje!

 • Sabrina
  Posted at 18:46h, 29 December Reply

  Ah wat ziet het er mooi uit zeg!! Heel leuk voor je dat je zo’n leuk huis hebt gevonden (:

 • Kim
  Posted at 18:49h, 29 December Reply

  Ziet er heel leuk uit!

 • annouska
  Posted at 18:02h, 02 January Reply

  Oeh ziet er leuk uit! Ik weet ook even niet zo snel iets voor de vloer helaas.

 • anneleen
  Posted at 16:54h, 03 January Reply

  Wat een gezellig plekje! Ziet er heel mooi en knus uit! 🙂

 • Myrthe
  Posted at 18:03h, 10 January Reply

  Wauw ik ben echt jaloers op je kamertje! Heel leuk ingericht, die vintage elementen maken het helemaal af 🙂

 • Rowan - sillysis.nl
  Posted at 11:54h, 25 March Reply

  Wat een mooi plekje zeg, heel gezellig ingericht!

 • Merel Teunis
  Posted at 14:11h, 08 April Reply

  Ah dit ziet eruit als een heerlijk rustig plekje! Heel leuk om te zien hoe je allemaal verschillende accessoires hebt gecombineerd met elkaar, maar het toch één geheel vormt.

  Liefs,
  http://www.merelteunis.nl
  Een persoonlijke lifestyle blog met dagelijks nieuwe artikelen over de kleine dingen in het leven, inspiratie, beauty, wanderlust, food & health.

Post A Comment

CommentLuv badge