Over mijn (te kleine) stapel tijdschriften

 

Ik en tijdschriften zijn onafscheidelijk. Ook al is er een grote verschuiving gaande naar online magazines en hebben tijdschriften het moeilijk, blijf ik ze regelmatig kopen (als mijn portemonnee het toestaat dan). Als ik een tijdschrift lees kan ik echt even lekker ontspannen en dat kan ik niet altijd met een online magazine. Kop thee en een grote roze koek erbij en dan kan ik echt genieten! Daarom wilde ik jullie graag vertellen over mijn (te kleine) stapel tijdschriften.

Eerst even een stukje geschiedenis…

Vroeger had ik een abonnement op de Donald Duck, ik weet zelfs nog dat ik een onwijs leuk dekbedovertrek bij het abonnement kreeg. Volgens mij gebruikt mijn broertje dat dekbedovertrek nog steeds, haha! Maar even verder met het verhaal, ik vond het heerlijk om elke week een tijdschrift op de mat te krijgen en erin te bladeren. Later kocht ik af en toe de Tina en leende ik bundels met oude tijdschriften bij de bibliotheek (wie deed dat ook?).  Nog veel later, toen ik 14/15 was, kocht ik soms wel eens woonmagazines, ik had namelijk de ambitie om binnenhuisarchitect te worden (en daar is dus niks van gekomen). Mijn oma had toen ook een abonnement op de Libelle en om de beurt lazen alle mijn nichtjes en tantes het blad, inclusief ik!

En nu…

… is wat je bovenaan ziet mijn huidige stapel tijdschriften. Mijn te kleine stapel tijdschriften. Waarom te klein? Omdat ik graag nog meer tijdschriften koop, maar het niet kan veroorloven om elke maand of week zoveel geld uit te geven aan alle tijdschriften die ik leuk vind, haha!

Voor de nieuwsgierige aagjes onder ons, dit zijn de tijdschriften die op dit moment op de stapel liggen (Vriendin, VIVA, Flair, Psychologie Magazine & Flow!).

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetIMG_2476Processed with VSCOcam with hb2 preset

Welke tijdschriften lees jij?

12 Comments
 • Stella
  Posted at 13:46h, 30 September Reply

  Ik ben GEK op de Viva. Ik heb voor mijn propedeuse-ding een abonnement gekregen van mijn ouders, dus nu krijg ik hem de komende 20 weken op de mat. JEEI. ZO blij mee. Ik vind de Viva echt heel lekker lezen; niet zo ‘opgeblazen’ als de Cosmo kan zijn, bijvoorbeeld. En de Vriendin ga ik binnenkort ook lezen.. Ghehehehe. Knuf!

 • Suzanne
  Posted at 15:04h, 30 September Reply

  De Flow is zo’n fijn tijdschrift! Verder krijg ik elke maand de Elle thuis. Maar de VIVA en Flair vind ik ook erg leuk om te lezen, die zijn niet zo gigantisch waar minimaal 30 procent advertentie van is hihi

 • Laura
  Posted at 15:37h, 30 September Reply

  Ohh heerlijk! Ik krijg vroeger uit school ook altijd een roze koek en een kop thee, haha! En om te beginnen las ik dan de Taptoe, later werd dit de Tina en toen de Viva haha! Nu ben ik lid op de VTwonen en die lees ik nog steeds onder het genot van een kopje thee!

 • Nikki
  Posted at 17:45h, 30 September Reply

  Er gaat niks boven een vers tijdschrift! Als de kind de Taptoe, de Penny en de Tina en nu nog steeds. Ik heb een abonnement op Flow en lees verder graag de Viva, de Flair en de Linda. Mijn moeder heeft door haar werk alle woonbladen, ook heel fijn. En verder ‘lees’ ik Bruid & Bruidegom Magazine, want daar werk ik voor 🙂

 • Britt • Annebrittures
  Posted at 19:07h, 30 September Reply

  Dat hele lees gedoe van de Libelle van je oma herken ik bij de mijne! Hier is het net hetzelfde geval, haha. Ik ontdek dat ik de Flow nog stééds niet gelezen heb.. Moet ik echt dringend eens een keertje doen, want ik blijf er maar positieve verhalen over horen. (: Ik heb geen flauw idee hoe Viva precies is, want ik ken het niet? Wat ik ook dolgraag eens een keertje wil lezen is Kinfolk of Cereal, blijkbaar zijn dat ook geweldige tijdschriften!

 • Maartje
  Posted at 21:40h, 30 September Reply

  Dat van de Donald Ducks lenen bij de bieb heb ik ook gedaan! Behalve de Donald Duck heb ik verder niet echt iets met tijdschriften.. Ik vind ze zo duur en met m’n leestempo ben ik er te snel doorheen, dan koop ik liever een lekker dik boek!

 • Tamarah
  Posted at 07:40h, 02 October Reply

  Ik lees heel weinig tijdschriften, soms de Linda of de Viva als ik in de trein zit.

 • Claire
  Posted at 10:33h, 02 October Reply

  Ooh, de Flow vind ik echt zo’n heerlijk tijdschrift! Het ziet er altijd zo mooi uit en de artikelen zijn ook altijd leuk om te lezen.

 • Hendrie
  Posted at 20:11h, 02 October Reply

  Voetbal International, Helden, Quest, Donald Duck en ik leen ze zo nodig nog steeds bij de bibliotheek. Behalve als ze erg tijdgebonden zijn natuurlijk.

 • annouska
  Posted at 20:26h, 03 October Reply

  Wat leuk om te lezen. Ik ben tegenwoordig helemaal fan van de VT wonen, heerlijk om daar uren doorheen te bladeren.

 • MissMonkey
  Posted at 17:31h, 04 October Reply

  Op moment Glamour. Cadeau abbo, erg leuk. Ook graag VT Wonen, Elle, WomensHealth, Yoga Magazine en nog veel meer. Jammer dat ze zo duur zijn… Tipje, veel mensen hebben een abbo en doen na het lezen vaak niets meer met goede tijdschriften. Ik vraag vaak of ik hun ‘oude’ exemplaren mag hebben. Heb diverse tijdeschoften in diverse soorten en maten!

 • Annelies
  Posted at 20:15h, 04 October Reply

  Ik lees heel graag Libelle en heb een abonnement op Historia.

Post A Comment

CommentLuv badge