Een blogdagboekje van week 39

Jeetje, weer maandag. De weken gaan nu wel achterlijk snel… Voor je het weet is het weer kerst! Afgelopen week had reisde ik veel naar Amsterdam voor mijn studie, introduceerde ik mijn eerste ‘coverbanner’ en had ik ontzettende zin om te shoppen. Ik heb al een tijdje geen blogdagboekje gemaakt, dus het aantal foto’s valt nog een heel klein beetje tegen, haha!

blogdagboek40Op maandagochtend vroeg zat ik al in de trein voor een gastcollege van de hoofdredactrice van de Glamour (Sanne Groot Koerkamp). Wat een inspirerend persoon was zij zeg! Zo’n college geeft mij altijd de inspiratieborrels en daarmee het idee dat ik echt de juiste studie doe.

IMG_2376Maandag zette ik ook de eerste ‘coverbanner’ online. Een soort cover voor mijn blog met wat er die week allemaal online komt. Ik ben zelf erg blij met het idee, al twijfel ik nog of ik het niet beter in de sidebanner kan gaan zetten (aangezien het wel wat rommelig oogt). Wat denken jullie?

IMG_2412Dinsdag zou een dag vrij hebben, maar twee dagen van tevoren werd het rooster helemaal omgegooid. Stom! Deze foto is van woensdag, toen ik een lesje Illustrator had!

IMG_2425 Een foto maken van jezelf op de fiets: ‘HOOOO IK MOET WEL VOORUIT BLIJVEN KIJKEN!’tweeIk had vrijdag al weekend, maar ik moest om 7.00 werken. En zondag ook om 7.30! Pfoe, dat valt best zwaar als het nog donker is buiten. Gelukkig was ik zondag om 11 uur al klaar en stond Senna mij op te wachten!

IMG_2451Na werk friste ik mezelf even op (want als je bij de bakker werkt dan stink je, echt waar) en stapte ik op de scooter richting Den Haag naar mijn vriendinnetje Rianne om te gaan shoppen! Ik heb niks gevonden (alles in mijn maat was uitverkocht, grr), maar ik duik zo nog even Leiden in. Ik heb namelijk een hele mooie jas gezien die ik MOET hebben!

En dan nu, de nieuwe banner van week 40: 

coverbanner week 40

En nu ben ik heel benieuwd wat jullie eigenlijk van de ‘coverbanner’ vinden!?

 

No Comments
 • Britt • Annebrittures
  Posted at 13:01h, 28 September Reply

  (Het kan zijn dat het aan mij ligt, maar er zijn maar een paar foto’s van dit artikel zichtbaar? grotendeels van de foto’s zijn een soort grijs verkeersbordje met een ‘-‘ teken.) Dat coverbord ideetje vind ik echt erg tof! Die combinatie aan lettertype’s vind ik echt erg leuk gedaan! Ik vind het niet verkeerd staan hoor zo onder je header, maar in de sidebar zou ook niet mis staan. je ziet maar wat jij het fijnste vindt! (:

  • Laura
   Posted at 14:24h, 28 September Reply

   Als het goed is is het nu weer gefixt! En thanks voor je feedback, ik zit toch te denken om het in een sidebar te doen, hihi. Ik ben een twijfelkont!

 • Natasja - Watzijzegt
  Posted at 14:13h, 28 September Reply

  “Voor je het weet is het weer kerst!” Bwhahaha, je kunt ook overdrijven he? 😉 En leuk, zo’n gastcollege! Ik ben vorig jaar op de redactie van Glamour geweest, ook leuk om eens achter de schermen te kijken (zeker als je ooit als redacteur bent afgestudeerd en eigenlijk bij een tijdschrift wilde gaan werken). En <3 voor je kat! Die van mij hangen uit het raam (als ik thuis ben) of voor het raam als ik eraan kom. Blijft leuk.

  En de cover banner is tof maar vind 'm persoonlijk wel erg aanwezig in vergelijking met de rest van je lay-out. Misschien in de sidebar inderdaad?

 • britta
  Posted at 17:48h, 28 September Reply

  Heb je de jas gescoord :-)? Mogen we een foto zien? Ik ben benieuwd hoe -ie eruit ziet!

 • Lauriëtte
  Posted at 08:01h, 29 September Reply

  Super fijn dat je helemaal blij bent met je studie! De cover vond ik in eerste instantie een beetje vreemd omdat ik het nut er niet zo van in zeg, maar ik werk dat het mijn interesse wekt en dat ik benieuwd ben naar de andere artikelen die daarop staan. Positief dus! 😀

 • Andrea
  Posted at 11:30h, 29 September Reply

  Die banner is echt super tof! Hij ziet er leuk uit en valt meteen op. Ik denk wel dat hij nu wat druk is, aangezien je er ook nog een header boven hebt staan. Misschien inderdaad toch maar de sidebar…

Post A Comment

CommentLuv badge