Thailand #2 – Kanchanaburi & Erawan Waterfalls

Op maandagavond liepen we door Ayutthaya van met de vraag waar we de volgende dag heen zouden gaan, we hadden het daar immers wel gezien. Toen we de lobby van ons hotel binnenliepen, keken we eens goed naar wat het hotel aanbood. Daar stond ook een minivan naar Kanchanaburi tussen. Snel pakten we onze telefoons erbij om te kijken of dat leuk was en besloten mee te gaan met de minivan. S. zocht dit keer het hotel uit via Tripadvisor (daar is hij een held in, echt waar), wat fantastisch bleek te zijn. Het resort heette Thai Garden Inn en de staff was echt ontzettend vriendelijk!

We kwamen in de middag aan en besloten lopend naar The Bridge over the River Kwai te gaan. Leuke wandeling, maar zo bijzonder was de brug niet eigenlijk. Misschien lag het aan het feit dat we het verhaal niet kenden en/of we de film nooit hadden gezien. Het volgende vermeldenswaardige tripje dat we maakten toen we in Kanchanaburi waren, was een dagje naar de Erawan Waterfalls. Ja, die hele mooie blauwe watervallen van 7 levels hoog. Met mijn stevige wandelschoenen (AKA mijn fijne Nike’s) en luchtige kleren aan, gingen we op pad in de levensgrote vlindertuin (AKA de jungle). Zoals ik al zei, bestaan de Erawan Waterfalls uit 7 levels. De eerste 4 zijn makkelijk te bereiken via een pad, maar vanaf daar moet je het zelf maar uitzoeken over de rotsen heen. Ha. Een mooie wandeling was het wel!

Oh en jullie kennen toch wel die lieve kleine pedicure-visjes die je dode huidcellen eten? Nou, die kunnen dus ook groot worden (en leven in de watervallen), maar hebben nog steeds trek in mensenvleesch. IEHHH! S. durfde erin te zwemmen, maar ik kwam niet verder dan pootjebaden.

 

No Comments
 • Manon
  Posted at 16:44h, 24 September Reply

  Wat ziet het er daar mooi uit

 • Sabrina
  Posted at 16:46h, 24 September Reply

  Waauw mooi zeg! Heel erg gaaf (:

 • Anne
  Posted at 17:12h, 24 September Reply

  Ooh, wat leuk om te lezen! Ik vind het altijd zo leuk om je blogs over Thailand te lezen! Krijg helemaal vakantie-flashbacks.
  Die visjes zijn inderdaad ieehhh. Ik heb er wel even met mijn voeten ingezeten, maar het kietelde zo erg dat ik niet lang kon blijven staan. Eng was het niet, maar dat gekriebel aan mijn voeten… brrr…
  Zó mooi daar! Echt een van de hoogtepunten van mijn tijd in Thailand.
  Dankjewel voor deze blog.

 • Willemijn
  Posted at 20:11h, 24 September Reply

  Wauwie!

 • Maartje
  Posted at 14:25h, 25 September Reply

  Ah die foto’s zien er echt geweldig uit. Zo te zien hebben jullie het heerlijk gehad :).

 • Sincerely Lara
  Posted at 11:35h, 28 September Reply

  Thailand lijkt mij prachtig! Ben er nog nooit geweest, maar het staat zeker op mijn must-visit lijstje. Stiekem zou ik het liefst volgend jaar een 3 weekse trip naar Thailand maken in de zomervakantie. Als mijn portemonnee dat toe laat.

 • Polly
  Posted at 08:10h, 24 November Reply

  What a amazing tropical paradise and the biquinis are great, can’t wait to see more !!!!

Post A Comment

CommentLuv badge