Mijn Midori Traveler’s Notebook

Voor de zoveelste keer kwam ik dit té dure notitieboekje tegen op het wereldwijde web. Iedere keer dat ik hem zag dacht ik: OEF! DIE PRIJS! En dan klikte ik gauw weer door naar iets anders. Heel wijs vond ik dat van mezelf. Toch kocht ik hem een maand geleden. Ik had net besloten dat ik meer moest gaan schrijven, ook buiten mijn blog en portfolio’s voor school om. Alle notitieboekjes die ik tegenkwam vond ik niet geschikt om in te beginnen, want die zou ik toch zat zijn na een week. Dus zat er maar één ding op hè?

Bestellen die handel!

Wat nou zo handig is aan de Midori Traveler’s Notebook, is dat je hem zelf kunt vullen met verschillende notitieboekjes. Ik heb nu één notitieboekje met blanco pagina’s en één met gelinieerde pagina’s, maar er zijn nog veel meer vullingen (schetspapier, krafpapier en zelfs agendavullingen). Ik heb aan de pagina-aanwijzer (het touwtje dus) een bedeltje van mijn Pandora ketting gehangen die ik niet meer draag. Is toch nét iets persoonlijker!

Ik ga jullie niet alles laten lezen wat ik erin heb geschreven (jammer hè). Maar wat foto’s van half lege pagina’s kunnen wel. Zo krijgen jullie een beetje een idee hoe het eruit ziet. Mijn Midori is nog erg leeg, dus ik hoop hem de komende maanden te vullen met veel leuke verhalen en creatieve dingen!

Wat is jouw favoriete notitieboekje? 

No Comments
 • Nicole
  Posted at 08:50h, 21 September Reply

  Leuk! Lijkt me erg fijn dat je hem zelf kunt bijvullen. Ik heb een Moleskine, maar die is wel wat saaier.. 😉 Hoeveel kost deze als ik vragen mag?

  • Laura
   Posted at 08:56h, 21 September Reply

   Ongeveer 45 euro en dan krijg je er één blanco vulling bij!

 • Stella
  Posted at 11:18h, 21 September Reply

  Ahhh luffff. Ik wil dit boekje ook echt graag! Problem is; ik heb al veel te veel boekjes (1) en ik reis praktisch nooit (2). Oeps. Maaar, misschien ga ik me toch maar laten verleiden.. Bijna jarig, hihihi. Liefs!

 • Manon
  Posted at 11:27h, 21 September Reply

  Wat een leuk boekje!

 • Aat
  Posted at 13:15h, 21 September Reply

  Leuk boekje Laura

 • Elaine
  Posted at 19:18h, 21 September Reply

  Ik heb een agenda van Hema (Filofax-stijl) en heb meerdere Travelers Notebooks gemaakt. Met vilt in plaats van leer en ze zijn een slag kleiner (A6) waardoor de mega goedkope Hema boekjes er in kunnen. Het principe is zo simpel dat ik weiger om er zo veel voor te betalen. Hoewel ik echt ga kwijlen van dat leer…

 • Liese
  Posted at 19:52h, 21 September Reply

  Wauw, wat is ie mooi! Als het voor jou een middel is om aan het schrijven te slaan, lijkt me dat een hele mooie investering. Ik ben gek op de notitieboekjes van Hema, maar ik koop er altijd véél te veel.

 • Annelies
  Posted at 20:16h, 21 September Reply

  Die is heel mooi! Ik ben gek op allerlei notitieboekjes, maar ik kan er meestal niet veel geld tegenaan gooien.

 • Sabrina
  Posted at 12:32h, 22 September Reply

  Ziet er mooi uit zeg! Ik koop zelf echt aan de lopende hand notitieboekjes en schriftjes, haha

 • BySilke
  Posted at 20:49h, 25 September Reply

  Wat een prachtig boekje! En hele mooie bloemetjes erbij, superschattig. Liefs!

Post A Comment

CommentLuv badge