Een blogdagboekje van week 20

Oeps, ik heb een paar weken mijn blogdagboekje overgeslagen. Mijn ‘offline leven’ (dat klinkt zo interessant hè) ging even voor mijn blog. Heb je wel eens. Ik zit op dit moment wéér vol met inspiratie voor mijn blog en wil het liefst mijn layout weer anders. Erg ben ik eigenlijk hè… Zo als een vriend van mij zo leuk zei toen ik mijn nieuwe plannen aankondigde: “De mens is constant in ontwikkeling – Jean Paul Sartre”.  Ha.

Zondag
Zoveel nog te doen, zo weinig tijd! We zijn nog een keer naar Chania stad gegaan om daar bij de haven te lunchen en om wat te shoppen. ‘s Avonds maakten we snel nog wat outfitfoto’s voor mijn blog en keken we naar de zonsondergang. Daarna was het echt tijd om in te pakken helaas.

Maandag
Vliegen is niet mijn favoriete bezigheid, maar ik was minder zenuwachtig dan de heenreis. De reis duurde wel lang, we vertrokken om 8 uur van het huisje omdat we niet zeker wisten of de bussen goed aansloten (wat dus wel het geval was, faal) en we waren pas 8 uur weer thuis bij onze lieve kitzels. Ik vind het altijd heerlijk om na een vakantie thuis te komen. Op de een of andere manier zie je dat beter wat voor leuk huisje je eigenlijk wel niet hebt. Of klinkt dit gek?

Dinsdag
Ik nam nog een dagje vrij om alles uit te pakken en om alvast te beginnen met de grote inhaalslag qua studeerwerk. S. en ik gingen ook naar het tuincentrum om een olijfboompje te kopen als aandenken! Schattig is ‘ie hè!

Woensdag
Was het toch echt weer tijd om naar school te gaan… Wat ik altijd jammer vind is dat als ik een paar lessen achter elkaar heb er eigenlijk maar 1 van de 3 nuttig is. Veel dingen had ik ook gewoon thuis kunnen doen en had mij weer 3 uur reizen bespaart, herkennen jullie dit?

Donderdag
Eindelijk had ik er weer even tijd voor en zin in: BLOGJES TIKKEN! De hele ochtend was ik bezig met mijn Chania, Kreta Travelguide. Ik vond (en vind) het onwijs leuk om al jullie reacties te lezen! Helaas was het daarna weer tijd om verder te gaan met mijn grote inhaalslag om al die bergen studeerwerk weg te werken.

Vrijdag
Heerlijk, nóg een dagje vrij. Het voelt stiekem als een tweede week vakantie, alleen woensdag ging ik naar school. Verder was vandaag niet heel interessant omdat ik verder ging met mijn ‘grote inhaalslag’ en de rest van de dag moest ik werken.

Zaterdag
Vies weer was het gisteren hè? Gelukkig  hoefde ik de hele dag niet buiten te zijn op een fietstochtje naar mijn werk na, waar ik het ineens zag opklaren. Huilen.

Fijne zondag! 

No Comments
 • Elisa van Kostelijkleven
  Posted at 08:40h, 17 May Reply

  Soms moet je even offline zijn toch, je komt ieder geval weer terug met een leuk blogje en hele mooie foto’s.

 • Lauriëtte
  Posted at 10:46h, 17 May Reply

  Haha herkenbaar! Ik vind ons huisje ook altijd het leukst als we weer terug komen van vakantie, dan sta je daar toch even bij stil.

 • Liese
  Posted at 11:11h, 17 May Reply

  Oh, ik heb dat ook altijd als ik thuis kom van reis. Eventjes lekker in je eigen huis zijn kan ook zo fijn zijn. Zeker als je zo’n schattige katten hebt die je zit op te wachten, hihi

 • Zonnewolk
  Posted at 17:32h, 17 May Reply

  Ah, jammer dat je niet echt kon bijkomen, maar gelijk weer flink aan de slag moest voor school! Hopelijk is dat beetje gelukt allemaal!

 • Maaike
  Posted at 19:51h, 17 May Reply

  Ik herken het wel hoor, op school zijn en dan gewoon les krijgen wat helemaal niet nuttig is. Stom gevoel is dat! Leuk dagboekje 🙂

 • Roshelle
  Posted at 21:50h, 17 May Reply

  Dat olijfboompje is inderdaad erg schattig! Wij hebben er een voor moederdag cadeau gedaan aan mijn schoonmoeder :’)

 • Livia
  Posted at 22:21h, 17 May Reply

  Gezellig om te lezen! Mijn week staat voor studeren en school 🙁

 • Fleur
  Posted at 22:44h, 17 May Reply

  Offline zijn is ook fijn. Echt genieten van het moment en even niet bezig zijn met de online-wereld. Ziet er uit als een fijne week. 🙂

 • sammie
  Posted at 13:10h, 18 May Reply

  Oh wat een leuke foto’s allemaal! Nu alweer een nieuwe layout? Vind deze juist zo mooi!

 • annouska
  Posted at 21:05h, 18 May Reply

  Fijn hè om dan weer thuis te komen en te beseffen hoe mooi alles thuis is! Ik vind dat ook heerlijk!

 • Stella
  Posted at 22:33h, 18 May Reply

  Jeeeeei, zo fijn om lekker van vakantie terug te komen vol fijne herinneringen en nieuwe inspiratie! Griekenland lijkt me ZO prachtig. Ben stiekem wel een beetje jaloers hoor! En wat zijn de kitzels toch lieeeeef. Liefs!

Post A Comment

CommentLuv badge