Een blogdagboekje van week 14 & 15

Hiep hoi, daar ben ik weer! De tentamenweek was vre-se-lijk en ik ben blij dat het feest afgelopen is. Nu maar weer wachten op de resultaten hè? Gelukkig kunnen we ondertussen genieten van het heerlijke lenteweer. Inclusief vlindertjes, lammetjes en héél veel bloemetjes. Hierboven zien jullie trouwens het resultaat van mijn naailessen bij mijn oma.  Ik ben echt supertrots! En nu even to the point, want jullie lezen dit blogje niet voor niets en willen weten wat ik de afgelopen weken heb uitgespookt (nieuwsgierige aagjes dat jullie zijn). Let’s start met alle foto’s die ik de afgelopen twee weken heb gemaakt!

Ik bakte deze blueberry yoghurt cake volgens het recept van Marlous! En serieus, dit is een aanrader. De bovenstaande foto laat de status van de cake na een halve dag zien…

Ik moest een portfolio drukken en inleveren op school en dit is de achterkant. Ik heb het geheel lekker clean gehouden en ben benieuwd naar mijn cijfer. De man op de foto is trouwens mijn opa!

Het is jullie natuurlijk niet ontgaan dat ik een nieuwe zomerjas (ha-ha) voor mijn blog! Ik ben er zelf nog steeds erg blij mee, gelukkig maar.

Ook kreeg ik mijn nieuwe Nikes binnen, maar ze moesten direct terug omdat er een lelijke vlek in zat die er niet uit ging…

Ik was blij en ik weet eigenlijk niet meer waarom.

De paasbrunch bij mijn ouders! Stiekem was het gewoon een ontbijt hoor, we hadden honger.

Na het ontbijt ging ik gauw even in de zon zitten met wat leerwerk.

Senna wil een carrière als papegaai overwegen, ze klimt de hele tijd op mijn schouder en blijft daar gewoon zitten (of zelfs liggen). Ik sta wel beroerd op deze foto, maar dat maakt niet uit want er zit een kat op mijn schouders.

Ik ging ook even met mijn moeder en mijn nicht Suus naar stal om de kleur te bepalen die bij Liekje (het paard) past voor alle spullen (haha, dat klinkt grappig). Er waren ook lammetjes!

Koala wilde ook even te studeren (stiekem speelde ze met een elastiekje…).

Om te vieren dat de tentamens klaar waren dook ik even Amsterdam in om wat zomerkleding te shoppen. Ik ben goed geslaagd en kan binnenkort weer wat leuke outfits showen!

Op vrijdagavond eet ik altijd bij mijn ouders en nu kon ik eindelijk het nieuwe konijn zien! Beide konijnen komen uit het konijnenasiel. Ze heten Teddy (links) & Sok (rechts). Het zijn van die lieve, zachte, pluizige flapoor konijnen.

Heb jij een leuke week gehad? 

No Comments
 • Sylvia
  Posted at 19:27h, 12 April Reply

  Oeww, die cake ziet er goed uit! Hopelijk zijn je tentamens goed gegaan 🙂

 • Silvana
  Posted at 19:30h, 12 April Reply

  Ahh, wat een mooie foto’s. Je bed is echt enórm gaaf, wauw! De gordijnen staan super! Mijn moeder kan ook heel goed naaien maar ik heb het eigenlijk nog nooit zelf gedaan. Lijkt me heel tof om zelf dingen in elkaar te kunnen zetten. En ohh, wat een liefies die konijntjes. <3 Sok, fantastische naam, hahaha!

 • Sabine
  Posted at 20:28h, 12 April Reply

  Haha, wat een leuke namen voor konijntjes! Die cake en dat paasontbijt zien er echt heel goed uit, yum.

 • Josianne
  Posted at 20:39h, 12 April Reply

  Haha, dat doet mijn kat ook altijd! Maar mijn kat weegt 5kg dus echt fijn is het niet haha.

 • Marlous
  Posted at 20:48h, 12 April Reply

  Oh is dat je slaapkamer?? Wat extreem schattig. En jaaa, de cake! Ik moet ‘m ook snel weer eens maken want hij is zo lekker!

 • Lieke
  Posted at 20:58h, 12 April Reply

  ahh, leuke foto’s! En een kat op je schouder is tof, mijn kat klimt altijd direct naar mijn schouder om daar de gaan chillen :’)

 • Elisa
  Posted at 07:53h, 13 April Reply

  Leuke week, hopelijk zijn je tentamens goed gegaan 🙂

 • Tamarah
  Posted at 08:13h, 13 April Reply

  Leuke foto’s!

 • Maaike
  Posted at 14:55h, 13 April Reply

  Oh wauwie, je gordijnen zijn super mooi gworden!

 • Lisa
  Posted at 16:39h, 13 April Reply

  Die blueberry yoghurt cake ♡ je maakt echt mooie foto’s.

 • anneleen
  Posted at 19:38h, 13 April Reply

  Fijn dat je tentamens nu achter de rug zijn! Ik zal duimen voor een goed cijfer! 🙂 zo grappig en schattig dat Senna op je schouder kruipt 😉

 • Sammie
  Posted at 20:22h, 13 April Reply

  Hij is wel een goeie papegaai al 😉 Balen dat er een vlek in je nieuwe schoenen zat!

 • Ria
  Posted at 22:59h, 15 April Reply

  Cake ziet er heerlijk uit. Ik ga hem ook maken.
  Dan mag je een stukje komen halen

Post A Comment

CommentLuv badge