Teaspot: T eten & drinken (Amsterdam)

DSC_0023

Vorige week maandag had ik met Maaike afgesproken om eindelijk eens ergens taart+thee te nuttigen. Maaike en ik zitten namelijk op dezelfde opleiding en we komen elkaar wel eens tegen op de gang (je staat nog verbaast hoe weinig je elkaar ziet, ook al zit je in het zelfde jaar!). T eten & drinken zit vlak bij onze school en het zag er knus uit!

En dat was het ook! Je kon kiezen van een menukaart vol met verschillende soorten thee die namen hebben die je amper kunt uitspreken en er was voldoende keuze aan huisgemaakte taartjes. Je kunt zelfs een taart plateau met minitaartjes bestellen. JA!

Foto door Maaike

Zoals je ziet wordt de thee op een hele leuke manier geserveerd. Het zijn niet hele grote mokken die je krijgt helaas, maar de thee is wel erg bijzonder en lekker. Vooral omdat er zoveel smaken en soorten zijn! Voor een thee met een bijzonder smaakje betaal je uit mijn hoofd (de prijzen staan niet op de website) tussen de €2,40 en €2,90. De menukaart stond ook vol met lekkere ontbijt- en lunchgerechten en gezonde sapjes. En vergeet de huisgemaakte taartjes niet. Ik nam een worteltaart (omdat het bijna Pasen was hè…) en Maaike at een chocolade caramel taart. Jum!

T eten & drinken is te vinden in Amsterdam in de Roetersstraat nummer 4, vlak bij de Amstelcampus van de Hogeschool van Amsterdam.

No Comments
 • Sabrina
  Posted at 11:06h, 04 April Reply

  Ah dat klinkt echt super lekker allemaal! En wat een leuk interieur!

 • anouk
  Posted at 11:11h, 04 April Reply

  Dat ziet er heel lief en ook vooral lekker uit!

 • Shiralee
  Posted at 12:28h, 04 April Reply

  Wat ziet dat er gezellig uit! Ik woon vlakbij dus ga binnenkort even een kijkje nemen. Bedankt voor de tip!

  • Shiralee
   Posted at 12:30h, 04 April Reply

   De menukaart ziet er overigens heerlijk uit. 😉

 • Anneleen
  Posted at 14:15h, 04 April Reply

  Ziet er knus en gezellig uit! 🙂

 • Marlous
  Posted at 14:25h, 04 April Reply

  Oh dit ziet er leuk uit! Vooral die kleurtjes van de stoelen buiten.

 • Karlijn
  Posted at 19:17h, 04 April Reply

  Ziet er uit als een gezellige plek om wat te gaan drinken!

 • Madam Elisa
  Posted at 08:15h, 07 April Reply

  Ahhh, wat ziet dit er super gezellig uit en klinkt ook nog eens super 😀

Post A Comment

CommentLuv badge