Hey, I’ve got some new Steve Madden’s.

Of hoe S. ze noemt: Jack Sparrow schoenen. Ik geef hem geen ongelijk, vooral niet omdat ik eerst de bruine had besteld. Deze waren helaas te groot en ik zocht eigenlijk vervanging voor mijn (inmiddels overleden, R.I.P.) zwarte laarsjes. Daarom ben ik nu trotse eigenaresse van de Steve Madden Troopa Black! Mond vol ja.

Ik moet ze nog wel uitlopen, want op de een of andere manier moeten mijn voeten zelfs wennen aan All Stars. Dat wordt een weekje gek lopen en blarenpleisters plakken. Heeft iemand nog tips hoe je leren schoenen sneller soepel maakt? Vooral dat achterkantje is hard…

No Comments
 • Tineke
  Posted at 07:24h, 07 January Reply

  Wat zijn ze gaaf zeg!
  Liefs

 • Nienke
  Posted at 07:45h, 07 January Reply

  Oh wauw! Die zijn echt super tof! Doen me denken aan een bepaald model dr Martens dat al heel lang op mijn lijstje staat. Tips voor inlopen: dikke sokken? Volgens mij heb ik ook wel eens gehoord dat je er een nachtje natte kranten in moet doen en dan er op lopen tot ze droog zijn.. Maar dat is misschien wat extreem.
  Succes er mee!

 • Maaike
  Posted at 08:16h, 07 January Reply

  Hele gave schoenen!

 • Dina
  Posted at 08:39h, 07 January Reply

  Hahaha, Jack Sparrow schoenen. :’)
  Tips voor inlopen: dikke sokken en dan alleen thuis dragen. Dat werkt voor mij altijd goed.

 • Anne
  Posted at 09:40h, 07 January Reply

  Fiet fieuw! Ik vind ze heel tof 🙂

 • Tamarah
  Posted at 10:11h, 07 January Reply

  Wauw ontzettend leuke en stoere boots!

 • Stella
  Posted at 10:40h, 07 January Reply

  They’re so pretty! En echt heel erg ‘Laura’, ook al weet ik niet precies wat dat inhoudt, maar ik vind ze in ieder geval goed bij je passen! Veel plezier ervan (: Liefs!

 • sammie
  Posted at 11:13h, 07 January Reply

  Stoer!

 • Manon
  Posted at 11:23h, 07 January Reply

  Ik vind ze heel erg gaaf!

 • Karlijn
  Posted at 11:57h, 07 January Reply

  Ik snap de Jack Sparrow vergelijken, maar ze zijn zo leuk! Zulke gave schoenen wil ik ook wel 🙂

 • Aat
  Posted at 12:40h, 07 January Reply

  Je kreeg al de tip, natte kranten helemaal vol proppen nachtje laten staan.
  Marja je moet er even doorheen
  Pleisters op je hielen.geen gewone maar die ze ook gebruiken bij wandel tochten. Even naar de etos

 • Eva
  Posted at 19:52h, 07 January Reply

  Heel erg gaaf! Gefeliciteerd met je nieuwe Jack Sparrow laarsjes 😉 xx

 • Wendy
  Posted at 21:28h, 07 January Reply

  Zien er stoer uit zeg. Mijn voeten zijn heel makkelijk wat betreft wennen aan nieuwe schoenen, gaat meestal zonder problemen. Heb dus helaas geen tips voor je, behalve langzaam opbouwen en niet gelijk er uren mee willen gaan lopen.

 • Anneleen
  Posted at 10:40h, 08 January Reply

  Oh wat een leuke schoenen! Stoer!

 • angelaa
  Posted at 13:37h, 08 January Reply

  Ik heb ze ook in het bruin! Als je ze gewoon aandoet met een blarenpleister zijn ze vrij snel ingelopen, in mijn geval dan. Daarna lopen ze goddelijk, ik heb hele rare voeten en heb na een dag lopen altijd pijn, maar bij deze totaal niet.

 • Elisa
  Posted at 06:22h, 09 January Reply

  Oh die zijn zo leuk 🙂

 • Annelies
  Posted at 20:31h, 10 January Reply

  Die zijn leuk zeg!

 • Eva
  Posted at 13:20h, 13 January Reply

  Oeeeh wat tof! Ik zoek al heel lang zwarte boots, misschien moet ik deze maar eens aanpassen 🙂

Post A Comment

CommentLuv badge