Kat-opoly, het beste spel ooit.

Mijn ouders zijn de beste, ze gaven me het spel kat-opoly voor kerst. Dit is de kattenversie van monopoly, waarin je in plaats van straten, raskatten verzamelt. Vet toch! Ik kan het gewoon niet laten om hier een blogpostje over te schrijven. S. en ik hebben het spel namelijk afgelopen dinsdag gespeeld en we zijn fan (nouja, ik in ieder geval, van S. weet ik het niet). Het begon al toen ik de verpakking opende en de pionnen zag:

Niet de scherpste foto, maar check dat bolletje wol! Wat ook leuk is, is dat er op de achterkant van elke kaart een weetje staat over katten. Wist je dat vis voor katten helemaal geen natuurlijk voer is? In het ‘wild’ vangen ze die nooit! Verder is de gevangenis vervangen door ‘in het water vallen’ en de kaarten die je kan pakken heten ‘helemaal snor’ en ‘kat-astrofe’.

Ik vind het echt een heel leuk spel voor de crazy catlady, je leert zo nog eens rassen kennen (haha!). En het is geweldig hoe ze alles veranderd hebben in ‘catlady-taal’. Je moet hondenbelasting(?) betalen en je moet ook betalen als je vlooien hebt. Nouja, weetje wat het is: je moet dit spel gewoon zelf uitproberen! Dus breng de originele monopoly naar de kringloop of leg hem op zolder en schaf deze aan!

No Comments
 • Anneleen
  Posted at 10:51h, 02 January Reply

  Hahaha geweldig dit!

 • Sylvia
  Posted at 10:51h, 02 January Reply

  Ohh, dat is leuk! Ik wilde laatst Monopoly kopen voor in m’n appartementje, maar dat kwam er niet van. Nu wil ik deze 😉

 • angelique
  Posted at 10:52h, 02 January Reply

  Ik heb echt helemaal niks met katten maar dit is wel erg leuk

 • Hesteranne
  Posted at 11:19h, 02 January Reply

  Wat leuk! Echt het cadeau voor een vriendin van me 😀

 • Saskia
  Posted at 11:33h, 02 January Reply

  Deze MOET ik hebben!

 • Britt -Radianto-
  Posted at 11:37h, 02 January Reply

  Ik dacht eerst dat het een monopoly was waarbij katten zelf alles konden doen, (je weet maar nooit.) Geweldig dit! Moet ik onthouden voor kattenliefhebbers. (:

  • Laura
   Posted at 11:57h, 02 January Reply

   Hahahaha!

 • Floor
  Posted at 11:44h, 02 January Reply

  Hahaha prachtig

 • Rianne
  Posted at 11:50h, 02 January Reply

  OH MY GOD. Dit is GEWELDIG

 • Sanae
  Posted at 11:50h, 02 January Reply

  Dit spel is echt iets voor mij haha!

 • Manon
  Posted at 11:51h, 02 January Reply

  Geweldig!

 • Veerlez
  Posted at 12:25h, 02 January Reply

  Oeeeehw deze moet ik hebben! 🙂

 • Janine
  Posted at 12:35h, 02 January Reply

  Wat een geweldig spel! Ik vind monopoly ook erg leuk dus dit spel zou een fantastische variatie hierop zijn. Misschien ook een stok achter de deur om weer wat meer spelletjes te gaan spelen ipv achter de computer te hangen.

 • Nienke
  Posted at 12:49h, 02 January Reply

  Hahaha! Ik heb dit nodig in mijn leven! 😀

 • Sabrina
  Posted at 13:18h, 02 January Reply

  Hahaha dit vind ik echt geweldig, ik had er nog nooit van gehoord maar het lijkt me echt fantastisch om te spelen!

 • Elisa
  Posted at 13:37h, 02 January Reply

  Hihi wat leuk!

 • Lieke
  Posted at 16:54h, 02 January Reply

  Haha ik heb dit spel ook en vind het ook heel leuk om te spelen. Je kunt het alleen niet zo goed spelen met mensen die katten niet zo leuk vinden.

 • Tamarah
  Posted at 18:06h, 02 January Reply

  Ja! Deze heb ik ook op mijn verlanglijstje staan! Zo tof! I love it!

 • Anne
  Posted at 21:30h, 02 January Reply

  Haha! Dat is wel behoorlijk briljant, ja 🙂

 • Priscilla
  Posted at 22:00h, 02 January Reply

  Ik zag dit spel laatst staan bij de lokale dierenwinkel en stond er ook meteen mee in m’n handen… maar ik heb hem laten liggen want ik heb al drie andere Monopoly versies en vond ‘t een beetje overbodig om hem mezelf dan cadeau te doen. Maar nu ik hem weer zie… wat is hij toch leuk!

 • Wendy
  Posted at 01:22h, 03 January Reply

  Wat leuk. Die heb ik nog nooit ergens gezien. Ik ga mijn ogen er eens voor open houden. Als echte poezenmama moet ik deze eigenlijk gewoon hebben. 😉
  Ik wilde je trouwens ook nog even laten weten dat ik je ga nomineren voor de Blog Top Drie Tag. Hij komt zondag online op mijn blog.

 • Jouvence
  Posted at 19:10h, 04 January Reply

  wat een leuk spel.! kende het helemaal niet xx

 • Ina
  Posted at 19:38h, 04 January Reply

  Dit is zo gaaf!

 • sammie
  Posted at 13:24h, 05 January Reply

  Wat grappig dat ze dit uitgebracht hebben! Ben nu benieuwd of er ook een honden versie is, hoef ik daar iig geen hondenbelasting te betalen want dat doe jij al in de kattenversie 🙂

Post A Comment

CommentLuv badge