Lau’s weekly favorites #5

Ik val even met de deur in huis: mijn favoriete foto van deze week.  Koala die de regeldruppeltjes volgt van ons schuine dakraam. Ik was eigenlijk foto’s aan het maken van de mooie regenboog, maar als één van je kitzels zo gaat poseren hè…

FAVORITE ITEM

Omdat S. op wintersport was, hebben we geen cadeautjes onder de kerstboom gedaan. Maar we hebben ze onder ‘Henk de Kamerplant’ gelegd om binnenkort open te maken (de cadeautjes zijn nog niet compleet). Omdat we beiden niet konden wachten hebben we elkaar alvast een cadeau gegeven. Ik kreeg van S. deze zilveren geometrische oorbellen, zo mooi!

FAVORITE BLOGPOST 

tijgertjerawr

 

Toen ik de blog van één van mijn favoriete bloggers Lauriëtte opende, las ik dit artikeltje. Ik vind het zo bijzonder, sterk en knap dat ze dit met ons deelt, dat dit mijn favoriete blogpost is van de afgelopen week.

FAVORITE FASHION BLOGGER

Ik denk dat ik mijn favoriete fashionblogger heb gevonden. The Moptop. Echt. Ik wil haar garderobe hebben. Oh, nu ik dat zo zeg. Dat is mijn voornemen voor het nieuwe jaar: zorgen dat ik één kledingstijl heb.

AND A HAPPY NEW YEAR! 

Aan mijn jaaroverzicht kom ik niet meer toe, ik moet morgen van 6 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s middags oliebollen verkopen en daarna weer wat studeren en natuurlijk het nieuwe jaar inluiden. Dus daarom wens ik jullie een heeeeeeele goede leuke jaarwisseling! Proost alvast, op een gezond, mooi en gelukkig jaar vol met goede ‘dingen’ (dingen, heel algemeen ja, haha)!

No Comments
 • Pauline
  Posted at 20:48h, 30 December Reply

  Wat een lieve foto van Koala! Fijne jaarwisseling!

  Liefs,
  Pauline

 • Sanae
  Posted at 20:48h, 30 December Reply

  Heerlijk overzicht! Dank voor het delen. Alvast een hele fijne jaarwisseling xx

 • Wendy
  Posted at 20:51h, 30 December Reply

  Die eerste foto is echt heel leuk. Mooie oorbellen! En jij ook alvast een hele fijne jaarwisseling en het beste voor 2015.

 • Silvana
  Posted at 20:51h, 30 December Reply

  Jeeetje, succes morgen! 6u ‘s ochtends is niet niks. Mooi overzichtje, gave oorbellen heb je gekregen! 🙂 Alvast een gelukkig nieuwjaar!

 • Janine
  Posted at 20:52h, 30 December Reply

  Jij ook een hele fijne jaarwisseling gewenst!

 • Emma
  Posted at 20:59h, 30 December Reply

  Die foto van Koala, smelt<3 Je oorbellen zijn zo leuk!
  X Emma

 • Hillene
  Posted at 21:16h, 30 December Reply

  Ahw, die eerste foto is zo lief <3 En alvast een gelukkig nieuwjaar!

 • Saskia
  Posted at 21:57h, 30 December Reply

  ooo, die foto van Koala, gewoon te cute!! fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2015!

 • Anneleen
  Posted at 22:15h, 30 December Reply

  Oh ik vind je geometrische oorbellen zo leuk! Lauriëtte is inderdaad een kanjer!

 • Maaike
  Posted at 23:08h, 30 December Reply

  Ik zei het al op instagram: ik ben verliefd op je oorbellen! Ik had zulke van de six, maar die irriteren altijd bij mij en de dopjes vallen eruit en ik ben ze dus uiteindelijk kwijtgeraakt. Zo jammer!

 • Manon
  Posted at 23:08h, 30 December Reply

  Wat een moooie oorbellen! Oeh, en.ik ga zeker even kijken naar die fashionblogger! Fijne Jaarwisseling! 🙂

 • Sabrina
  Posted at 00:11h, 31 December Reply

  ah wat een leuk lijstje! Die fashionblog is echt geweldig, ik heb er net even doorheen gekeken en ik vind die kledingsstijl echt heel erg gaaf (; goede tip dus!

 • Dina
  Posted at 05:48h, 31 December Reply

  “Henk de kamerplant” :’)

 • angelique
  Posted at 11:01h, 31 December Reply

  Leuk overzicht, jij ook een fijne jaarwisseling

 • Sylvia
  Posted at 11:13h, 31 December Reply

  Wat is The Moptop een leuke blog! Ik ben fan 🙂 Alvast een heel fijne jaarwisseling!

 • Lauriëtte
  Posted at 11:56h, 31 December Reply

  Aww meis, wat lief dat je mij hebt genoemd, wat een compliment <3 Krijg er zoveel lieve reacties op dat ik soms gewoon niet meer weet wat ik moet zeggen… Vind de oorbellen die je van Sjoerd hebt gekregen heel erg mooi, het is dat ik zelf alleen maar goud kan dragen omdat mijn oortjes anders geirriteerd raken, anders had ik ook graag zo'n setje gehad! Fijne jaarwisseling gewenst!

 • sam
  Posted at 12:25h, 31 December Reply

  oh jij hebt een drukke dag! Alvast de beste wensen voor 2015!

 • Marcella
  Posted at 13:08h, 31 December Reply

  Mooie oorbellen, prachtig cadeau! Het blog van Lauriëtte is mooi geschreven, en knap dat ze het deelt.

  Ik wens je veel goeds voor het nieuwe jaar, veel
  plezier vanavond!

 • Eva
  Posted at 13:15h, 31 December Reply

  Wat een mooie oorbelletjes inderdaad zeg! Oh en ik vind jouw stijl er eigenlijk al best op lijken, goed opweg dsus 😉
  Alvast heel erg gelukkig nieuwjaar!

 • Sas
  Posted at 08:58h, 04 January Reply

  Wat een super fijne favorieten zijn dit!
  Ik wens je ene fijn 2015 toe 🙂

Post A Comment

CommentLuv badge