Het kerstjurkje

Zo, hebben jullie een leuke kerst gehad jongens en meisjes? Ik wel hoor. Op het feit na dat ik een ‘lonely’ christmas had (S. was op wintersport) en op tweede kerstdag van 2 tot 8 moest werken. Het was trouwens geen goed idee om de All You Need Is Love Kerstspecial te kijken als je alleen bent… Maar ach, ik had de Kitzels om mee te knuffelen. Oh én ik kocht de dag voor kerst nog een heel leuk outfitje. Bij de C&A (en nee dit is geen gesponsorde blogpost) en ik kan het niet laten om dit aan jullie te laten zien. Aangezien S. er niet was om outfitfoto’s te maken, en Pim (die normaal mijn outfitfoto’s maakt) heel ver weg woont, moest het even in de spiegel.

Ja, mijn knieën staan altijd zo raar naar binnen. Haha.

Het jurkje heeft lange mouwen en ik vind hem zo leuk, vooral omdat ik hem kocht met 50% korting en ik hem gisteren in de Fashionista zag staan (ben ik eindelijk ook een keer fashionable… Kuch. )

Waar alles vandaan komt: 

Jurkje – C&A

Vest – C&A

Maillot – wat toevallig: C&A

Schoenen – Ziengs

En hier nog een foto van mijn poging tot lachen in de camera en tegelijkertijd de camera stilhouden:

Hoe was jouw kerst? 😀

26 Comments
 • Lauriëtte
  Posted at 17:27h, 27 December Reply

  Ik vind vooral je vestje erg leuk! Stom dat ik de C&A altijd oversla, moet ik toch eens naar binnen wandelen. Wat vervelend dat Sjoerd er niet was met kerst 🙁 Kon je niet mee op wintersport? Mijn kerst was wel leuk, wat nu wel voor een after kerst dip zorgt.. 😛

  • Laura
   Posted at 17:39h, 27 December Reply

   Moet je echt eens doen ja! Soms is het wel zoeken… En ja, het was een ‘mannenweek’, dan durf ik niet mee te gaan haha! En om je after-kerst-dip te verminderen hopelijk: het is bijna weer oud&nieuw, AKA: NOG MEER GEZELLIGHEID!

 • Sabrina
  Posted at 17:52h, 27 December Reply

  Waauw mooi allemaal! Vooral je schoenen, zien er echt geweldig uit!

 • Marina
  Posted at 17:56h, 27 December Reply

  Leuk jurkje! C&A heeft vaak veel toffe items inderdaad!

  Liefs, Marina

 • Citlali
  Posted at 18:21h, 27 December Reply

  Echt een mooie outfit!

 • Sylvia
  Posted at 18:22h, 27 December Reply

  Staat goed! Je vest en schoenen zijn ook tof 🙂

 • Janine
  Posted at 19:05h, 27 December Reply

  Wat een ontzettend lief jurkje! Ik hou zelf erg van bloemenprints, ik heb eerste kerstdag een peplumtop gedragen, ook met een bloemenprint. Ik vind je schoenen overigens ook errug tof, ik hou van dat soort laarsjes en kan er niet genoeg van hebben :).

 • Maartje
  Posted at 19:17h, 27 December Reply

  Die is leeeeuk!

 • Annebelle
  Posted at 19:20h, 27 December Reply

  Was je wel gezellig met vrienden of familie?

  • Laura
   Posted at 20:49h, 27 December Reply

   Jaa ik heb heerlijk gegourmet met mijn ouders & broertje!

 • Simone
  Posted at 19:26h, 27 December Reply

  Leuke outfit!

 • Dina
  Posted at 19:26h, 27 December Reply

  Dat vestje is echt geweldig! Het staat heel leuk over het jurkje. 🙂

 • Kim
  Posted at 19:54h, 27 December Reply

  Hele leuke outfit!

 • Anneleen
  Posted at 20:04h, 27 December Reply

  Wat een leuk jurkje, staat je goed! Jammer dat Sjoerd niet bij je was!

 • Emma
  Posted at 20:07h, 27 December Reply

  Superleuke outfit! En dat bij C&A, hoe vet!
  X Emma

 • Sanae
  Posted at 20:19h, 27 December Reply

  Cute outfit!

 • Florence
  Posted at 20:59h, 27 December Reply

  Mooie outfit 🙂

 • Eva
  Posted at 21:26h, 27 December Reply

  Wat jammer dat je kerst een beetje lonely was, maar wel een leuke outfit. Gaaf jurkje en dat oranje staat je erg mooi 🙂 xx

 • Dagmar
  Posted at 21:42h, 27 December Reply

  Ah wat een mooie combi en superleuk artikel <3

 • Margriet
  Posted at 22:47h, 27 December Reply

  Dat vind ik echt een leuk jurkje! Staat je goed.

 • Wendy
  Posted at 23:39h, 27 December Reply

  Heel leuk jurkje inderdaad. 🙂 Jammer dat je met kerst alleen was. Volgend jaar beter?

  • Laura
   Posted at 03:04h, 28 December Reply

   Volgend jaar hopen we het in Thailand te vieren!

 • Natasja
  Posted at 13:44h, 28 December Reply

  Wat een leuke outfit!

 • sam
  Posted at 11:48h, 29 December Reply

  Leuke outfit! Vind je laatste foto het leukst, ziet er uit alsof je plezier hebt! 🙂

 • Eva
  Posted at 20:07h, 30 December Reply

  Super leuke outfit! 🙂

 • Emeral Beautylife
  Posted at 19:28h, 16 December Reply

  Een leuke nieuwe jurk! http://www.emeralbeautylife.nl

Post A Comment

CommentLuv badge