Lau’s weekly favorites #4

En toen was het even stil… Ik ga niet mijn excuses aanbieden want ik vind dat ik zo nu en dan wel even van de ‘blogbodem’ mag verdwijnen. Toch? Ik was/ben even helemaal de blogmotivatie kwijt, maar ik begon afkickverschijnselen te krijgen. Hoe die afkickverschijnselen er dan uitzien? Nou, overal foto’s van maken, teveel op Pinterest zitten je interieur willen veranderen (ga ik ook doen, stay tuned, het wordt verrassing voor S.) en boeken over bloggen lezen. Ik MOET daarom gewoon even een blogje schrijven. Inclusief een foto met baby eendjes in de gracht voor ons huis van afgelopen zomer.

Favorite blogpost 

anouck

 

Anouck vrolijkte mijn maandagochtend vorige week helemaal op met dit geweldige filmpje! KIJKEN. 

 

Favorite movie

IMAG0425

 

Vorige week keek ik op een luie avond de film ‘What If…’ Één van de leukste films die ik dit jaar gezien heb. Let vooral Zoe Kazan en haar kledingstijl in de film!

Favorite picture 

NEE JONGENS, IK GA NOG NIET TROUWEN. ECHT NIET. En nee, dit is ook geen hint S. Op zaterdagavond vond mijn oma het leuk om mijn moeders trouwjurk uit de kast te halen zodat ik en mijn nicht Suus die konden passen. Hi-la-risch. Ik verkleed me eigenlijk nooit, dus ik vond het wel grappig om mezelf in iets niet alledaags te zien! Echt zo’n poefie jaren ’80 jurk. Volgens mij heeft bijna ieder meisje wel eens haar moeders trouwjurk aangehad, of heb ik ongelijk? Oh en credits naar de Instax Mini van Suus voor deze geweldige polaroid! Nu wil ik er ook één…

Favorite item

Van de man met de mijter (AKA mijn ouders & oma) gekregen! Gebakbordjes van Bunzlau Castle! 😀  De buffetkast begint steeds voller te worden!

Favorite book 

 

Iets met laatbloeiers enzo… Ik lees nu pas de boeken van Harry Potter en ik ben verliefd. Beste boeken ooit. De treinreis van en naar Amsterdam lijkt maar 10 minuten te duren in plaats van 45 minuten.

 

No Comments
 • Lieke
  Posted at 18:34h, 18 December Reply

  Stiekem ben ik jaloers dat je de boeken van Harry Potter nog moet lezen en alle leuke verhaallijnen nog moet ontdekken.

 • Manon
  Posted at 19:44h, 18 December Reply

  Oh Harry potter is echt zo leuk!

 • Sylvia
  Posted at 20:01h, 18 December Reply

  Heb m’n moeders trouwjurk nog nooit aangehad, maar die heeft ook van die verschillende pofmouwen 😉

 • Linda
  Posted at 20:36h, 18 December Reply

  Oh ik vond het filmpje van Anouck ook zo leuk! 🙂

 • Hesteranne
  Posted at 21:22h, 18 December Reply

  Harry Potter is zo mooi! En even een weekje niet bloggen moet absoluut kunnen. Is misschien wel goed, daarna weer volop inspiratie 😀

 • Anne
  Posted at 21:33h, 18 December Reply

  Jaa, dat filmpje van Anouck is superleuk! 🙂

 • Wendy
  Posted at 21:54h, 18 December Reply

  Ik heb ooit ook wel eens de trouwjurk van mijn moeder aan gehad. Ik weet alleen niet of daar ergens nog foto’s van zijn. Is namelijk al weer heel wat jaren geleden.

 • Dian
  Posted at 02:06h, 19 December Reply

  Oooh wat leuk dat je je moeders trouwjurk aan hebt gehad! Mijn moeder is getrouwd in ehhh… een spijkerbroek.

 • Maaike
  Posted at 08:58h, 19 December Reply

  He maar Laura, Je woont toch in Leiden? Ik woon in Amsterdam en mijn treinreis duurt maar superkort als ik naar Leiden ga! How is that possible? Of reken jij gewoon van het moment dat je de deur uit bent tot dat je je school instapt?

  • Laura
   Posted at 14:25h, 19 December Reply

   Ik moet ook nog met de bus + metro 😀

 • Anouck Plume
  Posted at 16:27h, 20 December Reply

  haha yaaay lief!!

 • margriet
  Posted at 18:57h, 20 December Reply

  Mijn moeder heeft haar trouwjurk ooit verknipt tot cocktailjurkje. Dat was helaas niet helemaal goed gelukt. Je bent erg mooi in de jurk van je moeder trouwens. En Harry Potter is te gek!

 • Annebelle
  Posted at 17:57h, 21 December Reply

  Staat je goed die trouwjurk, heb ik ook weleens gedaan inderdaad.

Post A Comment

CommentLuv badge