#blogestafette

Een tijdje geleden ben ik door Lauriëtte aangetikt om mee te doen met de blogestafette. De opdracht bij deze tag is:

Vijf dingen die je altijd al van mij wilde weten, maar nooit durfde te vragen. 

Ik heb via een blogpost jullie gevraagd om (anoniem) vragen te stellen en ik ga nu 5 van deze vragen beantwoorden! Jullie waren wel lief voor me zeg… Niemand vroeg wat mijn grootste blunder was in de brugklas? Jammer, haha! Dat antwoord zouden jullie nu dus nooit te weten komen… Hier komen de vragen:

1. Ben je vaak jaloers?

Nee eigenlijk niet! Mijn relatie zit vol met wederzijdse vertrouwen, dus ik heb geen reden om jaloers te zijn. Het enige waar ik wel eens jaloers op ben is als iemand een té mooi jurkje aan hebt en ik die ook wil. Maar of je dat echt jaloezie kan noemen?

2. Wat is je grootste angst? 

Ik ben ten eerste heel erg bang voor wespen en bijen. Klinkt cliché, maar ik word altijd helemaal gek als er één te dicht bij mij in de buurt komt. Verder heb ik last van angst voor presenteren. Ja, echt. Hier ben ik een paar weken geleden tegen aan gelopen en ik merk dat ik van een kleine muis een dikke vette obesitas olifant heb gemaakt. Gelukkig kan die dikke vette olifant altijd op dieet en gaat het presenteren al wat beter!

3. Als je een superkracht zou mogen hebben voor één dag, wat zou dit dan zijn? 

Ik zou dan willen dat ik kon teleporteren. Dat ik mezelf van de ene locatie naar de andere locatie kan verplaatsen. Ik zou dan gaan ontbijten in New York, surfen in Australië, lunchen in Hong Kong, shoppen in Barcelona en dineren in Afrika om de dag af te sluiten met de zonsondergang in Thailand. Goed plan niet?

4. Heb je een outfit die je super tof vindt maar eigenlijk niet (naar buiten) durft te dragen. 

Ja die heb ik! Mijn kattenjurkje. Ik heb dan wel een keer heel leuk op Instagram gezegd dat het mijn #ootd was, maar eigenlijk ben ik er niet mee naar buiten geweest en huppelde ik er alleen mee door het huis. Ik ben bang dat het too much is. Ik ga het binnenkort (lees: morgen) toch eens proberen!

5. Wat zou je graag nog eens over willen doen in je leven en wat vooral niet? 

Eigenlijk zou ik niets over willen doen, want dat worden de ervaringen die ik eraan heb over gehouden anders! In eerste instantie dacht ik: ik die reis naar Thailand nog wel eens over doen. Maar, als ik die over doe dan is het niet meer hetzelfde, toch? Of gaat dit weer te diep…. Om 6 uur ‘s avonds kan ik best goed mijmeren.

Ik denk dat ik hiermee wel de finish heb gehaald voor mijn estafetteteam. Dus ik tik geen andere bloggers aan!

No Comments
 • annouska
  Posted at 19:03h, 11 December Reply

  Wat leuk om te lezen. Ik zou bepaalde vakanties ook wel willen over doen, maar toch zou het anders zijn ja.

 • Robin T
  Posted at 19:14h, 11 December Reply

  Leuk stukje heb je geschreven!
  En ik zou heeel erg graag willen weten waar je dat leuke blauwe vest van foto 1 en het toffe kattenjurkje hebt gekocht 🙂

  • Laura
   Posted at 20:59h, 11 December Reply

   Blauwe vest: Miss Etam (!) en kattenjurkje komt bij de H&M vandaan. En dankje voor het lieve complimentje 😀

 • Anne
  Posted at 19:24h, 11 December Reply

  Ah, je kattenjurkje is geweldig <3 Die mag je echt wel in het openbaar dragen, supertof!

 • Laura
  Posted at 19:25h, 11 December Reply

  :O maar dat jurkje is super leuk!! En wauw, Thailand 😉

 • Manon
  Posted at 19:27h, 11 December Reply

  Dat jurkje is echt waanzinnig leuk, zeker met iets langs erover heen zo 🙂

 • Karlijn
  Posted at 19:48h, 11 December Reply

  Dat jurkje staat je heel leuk, gewoon aan doen naar buiten 🙂

 • Emma
  Posted at 20:01h, 11 December Reply

  Oh dat jurkje is zo leuk!<3
  X Emma

 • Fleur
  Posted at 20:29h, 11 December Reply

  Wat een leuke sort of tag, en dat jurkje moet je gewoon dragen! super cute

 • Hillene
  Posted at 21:41h, 11 December Reply

  Leuke tag! En je kattenjurkje is echt heel mooi, gewoon lekker dragen (:

 • Elisa
  Posted at 06:42h, 12 December Reply

  Wat een leuke tag 🙂

 • Dina
  Posted at 07:47h, 12 December Reply

  Leuk stukje en leuke tag. Zelf ben ik ook bang voor wespen (HELEMAAL panisch als ik er een zie, terwijl ik nog nooit ben gestoken).

 • Lauriëtte
  Posted at 08:32h, 12 December Reply

  Met je kattenjurk kan je gewoon over straat hoor, vind ik dan! 😀 Bedankt voor het beantwoord van mn vraag! 😀

 • nina || happy acorn
  Posted at 09:31h, 12 December Reply

  Zo te zien ben ik niet de enige die het vindt, maar echt: ga dat jurkje dragen! Hij is veel te awesome om alleen in huis aan te trekken 🙂

 • anne
  Posted at 13:21h, 12 December Reply

  Nah inderdaad dat kattenjurkje moet je gewoon dragen, super leuk! Helemaal niet over de top of too much joh! Teleporteren lijkt mij overigens ook wel wat…

 • Eva
  Posted at 22:10h, 12 December Reply

  Wat leuk om te lezen! En dat jurkje met katjes <3

 • Wendy
  Posted at 00:52h, 13 December Reply

  Dat jurkje kan best in het openbaar hoor. Vind ik dan. 🙂

 • Anneleen
  Posted at 17:06h, 13 December Reply

  Heel leuk om te lezen en ik vind dat kattenjurkje je net heel tof staan!

 • Aat
  Posted at 20:47h, 13 December Reply

  Leuk stukje hoor! Wat een wijsheden vertel je ons.
  Dat jurkje ,prachtig en als het niet zo was en jij hem alleen mooi vind moet je hem juist dragen voor je zelf.
  Xxxxx

 • Sanae
  Posted at 11:50h, 14 December Reply

  Hahaha super leuk om te lezen!

 • Sabrina
  Posted at 14:46h, 14 December Reply

  Ah dat ken ik, dat je sommige outfits niet naar buiten wil dragen. Maar dat jurkje is zó leuk dat ik me niet kan voorstellen dat iemand het niet met mee eens is als je hem aanhebt, haha (: Leuke post!

 • sam
  Posted at 12:21h, 15 December Reply

  Ik vind dat jurkje juist super leuk staan, zeker mee naar buiten gaan!

 • Denise
  Posted at 15:01h, 15 December Reply

  Wat een leuke vragen, origineel! Ik vind je outfit met dat kattenjurkje erg leuk! x

 • evelien
  Posted at 09:31h, 20 December Reply

  Ah wat een leuk artikel! Oh en dat katten jurkje heb ik ook, ik snap opzich wel een beetje wat je bedoeld, maar gewoon aandoen, hij is leuk! 🙂

Post A Comment

CommentLuv badge