Een blogdagboekje (week 48/49)

collage 1

Ik vind het altijd heel leuk om bij mijn favoriete bloggers te lezen wat ze de afgelopen week (of weken) beleefd hebben. Eerst had ik de rubriek: ‘last weeks…’ Maar op de een of andere manier ben ik daarmee gestopt. Daarom presenteer ik u hier: het blog(foto)dagboekje. De afgelopen twee weken heb ik weer wat meer foto’s met mijn crappy telefooncamera gemaakt dan normaal. Laat ik, als een echte moderne catlady beginnen met wat kattenfoto’s…

collage3

 

Links: Koala lag met haar buik op mijn schoot te hangen.Zo lief! Ze had net gegeten dus ze kwam uitbuiken.

Rechts: Mijn katten zijn niet normaal. Echt niet.

collage2

Links: Ik ging even langs de Bijenkorf om mijn nieuwe muts op te halen en ik zag deze geweldige flamingo’s liggen voor in de kerstboom! Hoe leuk om die in je kitscherige kerstboom te hangen?

Rechts: In de wachtrij voor kaartjes voor Rock Werchter. Ik vond dat ik ze maar beter binnen kon hebben! Het is nog wel even afwachten of S. en ik geen tentamens hebben die week… Maarja, dan hebben we ze binnen een paar tellen weer verkocht. Ik heb er nu al zin in!

collage4

Links: Morning! Dit is het uitzicht vanuit mijn slaapkamer op de vroege ochtend. Luf it!

Rechts: Ik vond eindelijk een manier om mijn witte katten-blouse aan te trekken. Ik werd er zo bleek van, maar ik doe er een blazer overheen en dan valt het wel weer mee! Yay!

collage 5

Links: Sinterklaas vieren! Mijn broertje van 6 gelooft nog in de goedheiligman, dus we maakten er met de familie één groot gezellig feest van. Er kwamen zelfs twee Pieten langs! S. en ik zijn dik verwend. De cadeautjes ben ik van plan om vanmiddag te fotograferen (als het nog licht is).

Rechts: Dit is één van de cadeautjes, een warm schapenkleedje voor op de bank! De kitzels vonden het maar raar in het begin, maar nu zijn ze er niet meer vanaf te slaan.

collage 6

Links: Uiteindelijk was de doos

waar het in zat interessanter…

Rechts: Dirk! Dit vogeltje kon ik gewoon niet laten liggen bij de Dille & Kamille en hij is benoemd tot piek.

collage 7

Links: Voor het eerst in lange tijd haalde ik weer Starbucks. Ik vind het meestal zonde van mijn geld omdat ik toch geen koffie lust en ik overal wel thee kan halen. Maar, ik heb geen spijt gehad. Ik kocht Rooibos Vanille en het was heerlijk. Ondertussen ging in als een echte ‘hipster’ even langs de Brandy Melville en kocht ik een bordeauxrood rokje met een gek stofje!

Rechts: Hij staat al een tijdje, maar de kerstboom begint steeds voller te worden! Op deze foto missen de vogelhuisjes van de IKEA nog.

Oh, ik wil iedereen een hele fijne dag wensen vandaag! 😀 

14 Comments
 • Dina
  Posted at 08:57h, 09 December Reply

  Jouw kat is echt niet normaal nee. :’) (maar ze zijn wel lief!)
  Schattig trouwens, dat kleine kerstboompje!

 • Stella
  Posted at 09:05h, 09 December Reply

  Ahw, ik vind kitzels echt een leuk woord, hihi. En wat zijn ze leuk. Puck (onze kitzel thuis bij pap en mam) vind dozen ook altijd errrrug interessant. En koffers of tassen. Als we weg gaan, op vakantie ofzo, dan gaat ze al-tijd in de koffer of tas liggen. En als er meer koffers liggen, kan ze niet kiezen, hihi. Ik vind je kattenblouse echt leuk staan zo! (: Liefs!

 • Simone
  Posted at 09:07h, 09 December Reply

  Wat een leuk boompje heb je! Jij ook een hele fijne dag gewenst 🙂

 • Manon
  Posted at 09:42h, 09 December Reply

  Ahw at een schattig kerstboompje!

 • angelique
  Posted at 10:28h, 09 December Reply

  Wat een heerlijk overzicht. en wat een prachtig kleedje!

 • Maaike
  Posted at 10:53h, 09 December Reply

  Haha die flamingo voor in de kerstboom! Geweldig 🙂

 • Annebelle
  Posted at 11:13h, 09 December Reply

  Ben benieuwd naar het rokje!

 • Laura
  Posted at 11:16h, 09 December Reply

  Ah, die kleedjes over de bank zijn zo leuk! Jammer genoeg geven mijn naaktkatten veel te veel af om ze daar lekker op te laten luieren haha!

 • sam
  Posted at 11:47h, 09 December Reply

  Leuk overzicht! Leuk dat jullie ook 2 pieten op bezoek hadden 🙂

 • Judithx
  Posted at 13:04h, 09 December Reply

  Hahahahha, wat een geweldige kat!! XO

 • Eva
  Posted at 16:45h, 09 December Reply

  Wat een leuke foto’s allemaal! xx

 • Maaike
  Posted at 17:38h, 09 December Reply

  Jouw kat is raar. Haha. En je uitzicht is echt moooi. Me is jealous.

 • Anneleen
  Posted at 21:23h, 10 December Reply

  Gezellige foto’s en wat leuk dat je naar Rock Werchter gaat!

 • Aat
  Posted at 13:36h, 11 December Reply

  Wat een leuke foto s
  Gezellig hoor zo met je mee te lopen
  Xxxxx

Post A Comment

CommentLuv badge