My christmas ornaments

Ik vind het altijd heel leuk om te zien hoe anderen de kerstboom versieren. Er zijn dit jaar lekker veel kitcherige kerstbomen, luf it! Die van mij is juist niet kitcherig, maar wel typisch Laura. Dat is wel duidelijk als je naar mijn ‘piek’ kijkt. Een vilten vogeltje van de Dille & Kamille (hij heet Dirk) en een vogelhuisje van de IKEA. Ik heb dit jaar géén kerstballen, dat is veel te gevaarlijk met die twee kitzels. Vorig jaar waren er door Senna teveel ballen gesneuveld en ik had geen zin om elke keer weer scherven te rapen, haha. Plastic ballen hadden natuurlijk ook gekund, maar ik vind mijn kerstboom eigenlijk prima zo! Aanschouw hier mijn christmas ornaments:

De vogelhuisjes van IKEA.

Gisteren zijn S. en ik spontaan even naar de IKEA geweest omdat ik trek had in Zweedse balletjes én we wat kerstspullen wilden kopen. De kerstafdeling viel wat tegen, maar ik heb wel drie leuke vogelhuisjes meegenomen!

De ‘piek’

Meet Dirk en zijn huisje! Haha! S. vindt het vogeltje vreselijk en vooral als ‘ie ziet dat ik hem een vogelhuisje heb gegeven (HAHA).

Rendier 

Deze komt van de action en was maar 80 cent! Ik heb er ook nog een in de vorm van een kerstboom, maar die was niet fotogeniek genoeg. Deze ‘kerstballen’ zijn nu in de collectie!

Nog een Rudolph  

Deze rendier komt ook van de Action. Bij de action kun je echt voor héél goedkoop best wel leuke kerstspullen vinden!

Vogeltje nummer 2. 

Dit vogeltje hing vorig jaar ook in de kerstboom, maar ‘s morgens vroeg lag ‘ie telkens bij ons in bed. Senna had hem toen gevangen en naar ons gebracht. Toch wel lief hè?

Wat heb jij in de kerstboom hangen? 

No Comments
 • Anneleen
  Posted at 10:09h, 08 December Reply

  Oh wat een leuke spulletjes! Ik vind dat rendiertje en die vogelhuisjes echt heel mooi!

 • Hesteranne
  Posted at 10:18h, 08 December Reply

  Mijn kerstboom staat nog niet maar waarschijnlijk wordt die erg kleurrijk :D!

 • Dina
  Posted at 10:24h, 08 December Reply

  Wat een leuke spulletjes allemaal zeg! Zo schattig! (nu ben ik ergens wel een beetje jaloers dat wij dit jaar geen kerstboom hebben).

 • Manon
  Posted at 11:22h, 08 December Reply

  Wat een leuke items voor de kerst, wij moeten de kerstboom nog zetten

 • Silvana
  Posted at 12:48h, 08 December Reply

  Ahh, cute! Vooral de vogelhuisjes. 🙂

 • Denise
  Posted at 13:13h, 08 December Reply

  Ah wat leuk! Dat vogeltje is onwijs schattig!

 • angelique
  Posted at 13:19h, 08 December Reply

  Wat een schatjes! En ja action heeft erg leuk spul dit jaar

 • Linda
  Posted at 13:25h, 08 December Reply

  Wat gezellig! Schattige versiering 🙂
  Onze kerstboom staat net een uurtje, wij hebben een kunstkerstboom met zilveren ballen en slingers (en lampjes natuurlijk). Ik ben nu nog bezig met het portiek versieren haha (woon op één hoog), heb bij Hema allemaal plastic versiering gehaald 🙂

 • Donna Luisa
  Posted at 13:27h, 08 December Reply

  Wat een leuke decoratie!

 • sam
  Posted at 16:26h, 08 December Reply

  Erg leuke versiering heb je in de boom hangen, weer is wat anders als al die glitters overal 🙂

 • Kim
  Posted at 19:33h, 08 December Reply

  Leuk!

 • Angela
  Posted at 20:19h, 08 December Reply

  Wat een schattige versiering!

 • Annelies
  Posted at 20:26h, 08 December Reply

  Wat een leuke spulletjes! Ik heb bijna de hele boom gevuld met Action-ornamentjes, heel mooi en voor geen geld.

 • Eva
  Posted at 21:35h, 08 December Reply

  Wat een perfecte hangers heb je zeg! <3

 • Farah - Food and other Friends
  Posted at 22:48h, 08 December Reply

  Vooral die vogelhuisje vind ik leuk!

  Ik houd zelf nogal van kitch. Denk aan glitter vogeltjes en witte hertjes. Maar mijn huisgenootje vind dat weer iets minder haha. Dus wij hebben voornamelijk houten en witte dingetjes in de boom. Ook vogelhuisjes! 🙂

 • Elisa
  Posted at 15:27h, 10 December Reply

  Die huisjes zijn wel heel schattig 🙂

 • Aat
  Posted at 13:41h, 11 December Reply

  De boom wordt steeds voller en wat leuk dat je hem hebt kunnen overhouden .dus de groene vingers van je opa?

 • Lisa
  Posted at 20:39h, 16 December Reply

  Mega cute! 🙂

Post A Comment

CommentLuv badge