FILMPJE: mijn blogverjaardag

blogverjaardag

Ten eerste: IK VIND DIT ENG. Ik sta eigenlijk op het punt om het allemaal te verwijderen… (edit: ik ga het niet verwijderen hoor!) Ik heb nog nooit een filmpje van mezelf op Youtube of iets dergelijks geplaatst, dus dit is een primeurtje. Speciaal voor mijn 2e blogverjaardag ben ik gisteren heel awkward op de bank gaan zitten met de camera op mij gericht om een kort verhaaltje te vertellen. Geen idee of ik dit vaker ga doen, want ik vind het schrijven toch wat leuker merk ik. Men zegt dat je alles een keer geprobeerd moet hebben toch? En dan hebben jullie mijn stem ook een keer gehoord, haha.

Nouja, ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Ik ben gewoon voor de camera gaan zitten en heb mijn ding gedaan en ik heb het maar één keer over gedaan (de eerste keer keek ik gewoon niet in de camera, even wennen haha). Oh en let vooral op de katten (HAHA).

[embedplusvideo height=”480″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1CNXy5G” standard=”http://www.youtube.com/v/jotIWY1ebvQ?fs=1″ vars=”ytid=jotIWY1ebvQ&width=640&height=480&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7451″ /]

Wees lief, oké?

 

No Comments
 • Dina
  Posted at 08:02h, 06 December Reply

  OOOEEH leuk, zo leuk om je stem eens te horen (klinkt dat stalkerig? Zo bedoel ik het niet namelijk haha). En je poesies zijn lief! <3

 • Lauriëtte
  Posted at 08:40h, 06 December Reply

  Hahaha nee niet verwijderen! Je bent hartstikke leuk! Vind het altijd tof om video’s van bloggers te zien, kan je hun stem horen! Vind het een leuke video 🙂 Nog van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 • Stella
  Posted at 09:18h, 06 December Reply

  Jaaaaaaaaaaa! Echt heel erg leuk, niet verwijderen hoor! Wat een leuke poezels heb je toch, echt heel lief! Nog een keer gefeliciteerd met je blogverjaardag! Dat ie nog maar vele jaren mag bestaan! Liefs

 • Naomi
  Posted at 09:40h, 06 December Reply

  Neeeee, behoud het filmpje! Hij is super leuk 🙂 En gefeliciteerd trouwens 🙂

 • Laura
  Posted at 09:44h, 06 December Reply

  AHHH jullie zijn lief! Ik laat hem erop staan hoor <3

 • Anneleen
  Posted at 09:58h, 06 December Reply

  Zeker laten opstaan want ik vind het erg leuk om je zo te horen babbelen! 🙂 je doet dat super goed en gefeliciteerd trouwens!!

 • Kim
  Posted at 10:21h, 06 December Reply

  Wat leuk zo’n filmpje en om je eens te horen praten! 🙂

 • Ria
  Posted at 10:45h, 06 December Reply

  Leuk filmpje Lau. Van harte gefeliciteerd hoor met 2 jaar bloggen.

 • Linda
  Posted at 11:08h, 06 December Reply

  Wat een lief filmpje 🙂 Nogmaals gefeliciteerd!
  Leuk om ook eens je stem te horen 🙂

 • Lieke
  Posted at 11:16h, 06 December Reply

  Haha superleuk! En wat een lieve poezels!

 • Mam
  Posted at 12:15h, 06 December Reply

  Trots op mn lieve meis!

 • 'm(i)e'
  Posted at 12:50h, 06 December Reply

  gefeliciteerd! en knuf aan de poezen !

 • Aline
  Posted at 13:19h, 06 December Reply

  Wooow had echt een hele andere stem bij je verwacht! Grappig om te horen. Gefeli met je 2 jarig bestaan!

 • Emma
  Posted at 14:18h, 06 December Reply

  Wat een leuk filmpje, echt heel tof! En nog gefeliciteerd hihi<3
  X Emma

 • Stephanie
  Posted at 15:13h, 06 December Reply

  Leuke video ^^ mooie setting/woonkamer! En van harte gefeliciteerd met je blog! 😀

 • Marieke
  Posted at 15:44h, 06 December Reply

  Wat een leuk filmpje, zeker laten staan dus (;
  En gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 • Miss happinez
  Posted at 17:20h, 06 December Reply

  Super leuk dat je een filmpje hebt gemaakt! Je doet het super goed voor de eerste keer 🙂

 • Charlotte
  Posted at 18:41h, 06 December Reply

  hahaa heel leuk! Ik vind het altijd wel leuk om een keer een blogger te zien bewegen en praten hahaa. Ik vind trouwens dat je het erg goed hebt gedaan hoor. Ik heb ook een aantal keer geprobeerd filmpjes te gaan maken maar ik ben gewoon een beetje awkward in mijn eentje voor de camera. Daarom maak ik sinds een tijdje alleen nog maar filmpjes met een vriendin erbij want met zn tweeën voelt het veel natuurlijker.

 • Anouck Plume
  Posted at 19:16h, 06 December Reply

  haha jaaaa heel leuk, gefeliciteerd! Ik heb zelf ook zo’n primeur van een filmpje voor volgende week op de planning staan en ik heb het al twee keer uitgesteld omdat ik ook niet helemaal durf haha :’)

 • margriet
  Posted at 21:31h, 06 December Reply

  Wat een leuk filmpje! Schattig muziekje ook. En je stem past helemaal bij je. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 • annouska
  Posted at 11:41h, 07 December Reply

  Gefeliciteerd het het 2 jarig bestaan. Ik vind je filmpje trouwens vet leuk geworden!

 • Maaike
  Posted at 12:33h, 07 December Reply

  heeee wat een leuk fimpje 🙂

 • Simone
  Posted at 16:42h, 07 December Reply

  Leuk filmpje! Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 • Marjolein
  Posted at 09:07h, 08 December Reply

  Haha je doet het hartstikke goed op camera! Heel spontaan, je klinkt gezellig (is dat iets? haha). Gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan!

Post A Comment

CommentLuv badge