Outfit: baby it’s cold outside.

Noem mij aansteller, maar ik heb het de afgelopen dagen echt heel koud. En dan zijn dit nog maar paar dagen die rond het vriespunt zaten… Ik ga mezelf kleden als een Eskimo als het langer aanhoudt. Aan de andere kant vind ik de kou ook wel lekker hoor. Om dan zo snel mogelijk naar huis te lopen en jezelf op de bank te nestelen met een grote kop thee en een dekentje (en studieboeken, haha). Een paar dagen geleden heb ik de kou weer getrotseerd door outfitfoto’s te gaan maken. Ik moest per se een maillot aan dus ik stond al gauw te bibberen (stom van mezelf, ik weet het).  De foto’s zijn dan ook iets bewogen omdat Pim ook stond te bibberen van de kou, haha.

Wat ik draag?

Jas  – C&A
Sjaal – Primark
Blouse – Tweedehands
Rokje – IJhallen
Maillot – Primark
Sokken – Primark
Schoenen – Ziengs

P.S. MIJN BLOG BESTAAT VANDAAG 2 JAAR! Ik ben het helemaal vergeten, daarom verschuif ik het feestje even naar morgen. Komen jullie ook? Ik zit zelfs te denken om speciaal voor deze gelegenheid een filmpje te maken…

No Comments
 • Lauriëtte
  Posted at 11:35h, 05 December Reply

  Haha join the club! Het liefst blijf ik elke dag in mijn warme bedje liggen, die kou is niks voor mij haha. Loop ook echt als een eskimo over straat! Leuke outfit! 🙂 Vind het leuk om te zien hoe jij altijd alles zo goed combineert!

  • Laura
   Posted at 11:39h, 05 December Reply

   Dank je, dat vind ik leuk om te horen! 😀 Ik sta altijd drie kwartier kleren aan en uit te trekken omdat ik nooit tevreden ben, haha!

 • manon
  Posted at 12:05h, 05 December Reply

  Wat een super leuke outfit

 • Dionne
  Posted at 12:11h, 05 December Reply

  Wat een mooie sjaal!

 • Liese
  Posted at 12:30h, 05 December Reply

  Leuke outfit, zeker die jas vind ik geweldig <3 En proficiat met de twee jaartjes ^^

 • Maaike
  Posted at 13:27h, 05 December Reply

  De combinatie schoenen-sokken is suuuper leuk!

 • Sanae
  Posted at 15:06h, 05 December Reply

  Geweldige jas!

 • Dina
  Posted at 15:18h, 05 December Reply

  It’s FREAKING cold outside. En dat terwijl het nog niet eens vriest (ik ben zo’n koukleum zeg). Mooie jas! En gefeliciteerd met je blogjubileum! <3

 • Emma
  Posted at 15:32h, 05 December Reply

  Leuke outfit! Het is inderdaad gruwelijk koud, brrr… Gefeliciteerd met je blogverjaardag!<3
  X Emma

 • Nina
  Posted at 15:42h, 05 December Reply

  Waauw wat een mooie outfit! Ik vind het zo leuk dat de sokken zo uit je schoenen komen 🙂

 • Anneleen
  Posted at 20:18h, 05 December Reply

  Wat een mooie outfit! Ik heb het ook heel koud deze dagen en ik zie er dan niet zo charmant als jou uit hoor 😉

 • Britt -Radianto-
  Posted at 09:15h, 06 December Reply

  Het is gewoon koud! Maar ondanks de koude ziet je outfit er wel elegant uit. Ik vind die combinatie van je sokken en je schoenen echt mooi, wauw! En gefeliciteerd met je twee-jarig bestaan! (: (Ook al ben ik nu dus een dag te laat..)

 • Stephanie
  Posted at 17:34h, 06 December Reply

  Wauw, toffe outfit!

 • sam
  Posted at 16:24h, 08 December Reply

  Het is ook inderdaad koud, ben de kou nu al zat en voorlopig zitten we er nog in.. 🙁

 • peter
  Posted at 09:23h, 09 October Reply

  De combinatie maillot, sokken en schoenen staan je erg leuk. Stoer.

Post A Comment

CommentLuv badge