A little blognote (december)

 

Het ligt óf aan tijdgebrek óf aan luiheid, maar ik kom niet aan bloggen toe de laatste paar dagen. Oké, ik weet dat het niet nodig is om elke dag te bloggen, maar ik vind het altijd zo leuk! Ik vind het zo jammer dat ik het zo druk heb (of zo lui ben, haha). Ik kan zelfs amper mijn social-media-verslaving bijhouden, moet je nagaan. Het is zelfs zo erg dat ik er zondagavond pas achterkwam dat het december was. Oh, voor degene die onder een steen hebben gelezen én alle ‘make the last chapter a good one‘ berichtjes gemist hebben: het is december. Op de een of andere manier is deze wintermaand gelijk goed ingeslagen: HET IS KOUD MAN.

Oké, genoeg slap gekletst. Tijd voor a little blognote met mijn plannen voor de komende maand.

In de maand december … 

 • Ga ik naar The Hobbit met S.! Het is een beetje ‘traditie’ geworden om samen naar deze film te gaan. Ja, wij vinden dat soort films GE-WEL-DIG.
 • Gaat er veel gegeten worden. Dat is toch wel vanzelfsprekend?
 • Duik ik de dagen voor oud & nieuw onder. Ik vertelde vorig jaar al mijn verhaal over Laura en Vuurwerk. Ik ben er bang voor… Dus ik kruip na mijn werk in een hoekje in het huis en hoop dat het geknal allemaal zo snel mogelijk voorbij is.
 • Moet ik hard gaan studeren, nu echt. Ik begin er namelijk een beetje makkelijk over na te denken. Gelukkig kom ik er nu achter, in plaats van vlak voor de tentamens (haha).
 • Hoop ik dat er veel leuke dingen op mijn pad komen. Mijn agenda staan alleen nog maar de dagen dat ik moet werken en mijn huiswerk, dat kan beter!

 

Wat zijn jouw plannen voor de laatste maand van het jaar? 🙂 

No Comments
 • Angela
  Posted at 20:18h, 03 December Reply

  Ik wil nog naar Haarlem, naar Amsterdam en de Ikea! En proberen om minder tijd online door te brengen 🙂

 • Lieke
  Posted at 20:24h, 03 December Reply

  Oh oud & nieuw vind ik ook zo verschrikkelijk. Ik ga altijd maar naar mijn ouders omdat het daar meestal met een half uurtje wel klaar is. En stiekem hoop ik altijd dat het giet om 00:00 uur 😉

  • Laura
   Posted at 20:27h, 03 December Reply

   Haha, same here! Maar ik moet altijd om half 1 over straat om naar een feest in de buurt te gaan, pfff.

 • Dina
  Posted at 20:34h, 03 December Reply

  Ooooh The Hobbit, daar heb ik ook ZO’N ZIN IN! Ik hoop dat deze maand je veel mooie dingen brengt! x

 • Maaike
  Posted at 20:58h, 03 December Reply

  Leuk lijstje! Bij mij gaat er ook veel gegeten worden haha, en in plaats van the Hobbit ga ik naar Mockingjay! 🙂

 • Manon
  Posted at 21:00h, 03 December Reply

  Leuk lijstje , de hobbit wil ik ook 10000 procent zien

 • Lauriëtte
  Posted at 23:05h, 03 December Reply

  Succes met studeren! Je kan het! Ik blijf rond oud en nieuw het liefst binnen, dan vind ik het allemaal prima. Heb je er ook binnen veel last van? 🙁 Ik ga binnenkort met mijn papa en mijn vriend naar de Hobbit! Heb er zin in! 😀

 • 'm(i)e'
  Posted at 23:42h, 03 December Reply

  ik ga ook naar de hobbit ! En naar beertje paddington als het aan mij ligt ! En met vriendinnen naar een wolwinkel in zeeland als we het georganiseerd krijgen ! En veel oorbellen maken ! En lekker eten ! En vooral, daar klijk ik het allermeeste naar uit : 2 weken niet werken !!!

 • elisa
  Posted at 08:16h, 04 December Reply

  Wat leuk allemaal, en dat onderduiken met oud en nieuw. Ik doe mee 🙂

 • Anne
  Posted at 10:39h, 04 December Reply

  Bedankt voor het helpen herinneren aan vuurwerk alvast, goh wat heb ik daar een hekel aan! Hier in Berlijn gaan ze ook los met complete vuurwerkbommen… Maar tot die tijd, ja maakt de kou december toch ook wel gezellig. Lekker binnen zitten (mits je niet hoeft te werken…). Ik ga zelf verhuizen naar een groter huis en kerst vieren met mijn lief.

 • Hesteranne
  Posted at 10:59h, 04 December Reply

  Zelf heb ik de laatste tijd ook moeite met het bloggen. Ik heb zeeën van tijd, maar toch komt het er niet van. Succes nog met studeren!

 • Anneleen
  Posted at 21:01h, 04 December Reply

  Wat een fijn lijstje! Ik wist niet dat je zo bang bent van vuurwerk. Ik vind die knallen enzo ook helemaal niets maar vind het altijd wel mooi om naar toe te kijken 🙂 veel succes met leren!

 • Sylvia
  Posted at 09:03h, 05 December Reply

  Ik ga altijd met m’n beste vriend naar The Hobbit films, can’t wait! 😀

 • angelique
  Posted at 17:53h, 05 December Reply

  Leuk lijstje! Succes er mee!

 • sam
  Posted at 16:23h, 08 December Reply

  Leuke plannen voor december, vooral die veel eten klinkt goed 😉

 • annouska
  Posted at 17:38h, 09 December Reply

  Poeh het laatste maandje van 2014 alweer. Ik wil ook een hoop doen zoals studeren en naar bepaalde films nog deze maand. Leuk om daar ook eens een blog lijstje van te maken!

Post A Comment

CommentLuv badge