‘Nu al een kerstboom!?’

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ja, dat lees je goed. De kerstboom staat al. Ik voelde me vanmiddag heel rebels om dat te doen terwijl de ‘Sint’ nog in het land is. Ik heb dan ook wel een beetje commentaar gekregen hoor, dan voelt het al helemaal rebels natuurlijk, haha. Maar: dit kan ik ook weer van mijn lijstje afstrepen.

Ik heb afgelopen vrijdag op mijn vrije middag de kerstboom in deze mand (hij is van de Action jongens, schattige hè!) gezet zodat ik hem in de huiskamer kon zetten. Deze kerstboom hebben we namelijk vorig jaar gekocht en heeft het hele jaar op ons balkon staan wachten tot dit moment. Lekker budget en boomvriendeljk hè? We wilden hem vorig jaar december eigenlijk naar een kerstbomenasiel brengen, maar ik was vorig jaar te lui om 10 minuten met een kerstboom achterop de fiets naar Leiden te rijden, dus hebben we hem in een mooie pot gezet op het balkon. Ik vond het nog leuk staan ook, het gaaf een beetje een bos-sfeertje.

De grote vraag is nu: hoe ga ik de kerstboom versieren? Ik heb op Pinterest wel wat inspiratie opgedaan, maar ik heb altijd moeite om het na te maken. Sterker nog, bij mij wordt het altijd één bij elkaar geraapt zooitje. Als ik zo op mijn inspiratieboard voor kerst kijk, vind ik een ‘kale’ kerstboom het mooist… Geen slingers, alleen wat simpele kerstballen en hangers en een paar lampjes. Kan er eigenlijk ook niet veel mis gaan toch?

Ik heb zojuist een heel blogje geschreven over een kerstboom… Ik moet gelijk aan mijn moeders uitspraak denken toen ik haar vroeg voor wat bloginspiratie: ‘Je pakt een detail en je vergroot het uit.’ You’re right mom. 

Hoe gaan jullie de kerstboom versieren? 

No Comments
 • Anne
  Posted at 21:07h, 30 November Reply

  Haha! Wij gaan dit jaar geen kerstboom fixen, vorig jaar waren we er echt na een week al helemaal klaar mee en vonden we het lelijk en teveel gedoe om ‘m weg te halen. Dus we zijn dit jaar genezen van de kerstboom-koorts 😀

 • Sylvia
  Posted at 21:07h, 30 November Reply

  Haha, mijn Kerstboom staat ook sinds vrijdag 😉 Voornamelijk uit praktische overwegingen, tentamens komen eraan, wel handig als de kerstspullen dan al staan/hangen 🙂

 • Kim
  Posted at 21:20h, 30 November Reply

  Haha leuk! Wij hebben sinds vorig jaar geen kerstboom meer. Alleen een paar licht dingetjes in huis en 2 kleine boompjes 🙂

 • Lotte
  Posted at 21:30h, 30 November Reply

  Ben stiekem een beetje jaloers dat je kerstboom al staat, kerstbomen vind ik zo sfeervol! Ik hoop dat ik mijn kerstboom ook snel kan neerzetten. Succes met het versieren van je kerstboom, haha! 🙂

 • Stella
  Posted at 21:50h, 30 November Reply

  Ik ga lekker deze week een mini nep kerstboom kopen en IK KAN NIET WACHTEN. Ik snap je he-le-maal. En wat een leukie is het! X

 • Dina
  Posted at 22:09h, 30 November Reply

  Deze week ga ik me ook oriënteren voor een kerstboom. ZO’N ZIN IN!

 • Dionne
  Posted at 22:19h, 30 November Reply

  Hij ziet er echt super schattig en leuk uit!

 • Stephanie
  Posted at 22:48h, 30 November Reply

  Leuk een kerstboom 😀 heb er helaas (nog?) geen!

 • Anneleen
  Posted at 10:27h, 01 December Reply

  Oh wat een schattig en mooi boompje! Ik ben benieuwd hoe je em gaat versieren!

 • Hesteranne
  Posted at 10:46h, 01 December Reply

  Het is voor mij nog te vroeg voor de kerstboom. Ik wacht tot ergens midden december 😀

 • annouska
  Posted at 11:01h, 01 December Reply

  Oh wat leuk. Ik ga mijn vriend ook eens lief aan kijken want ik wil ook een boom! 😀

 • angelique
  Posted at 14:28h, 01 December Reply

  Ik ben mezelf echt keihard aan het inhouden om hem niet nu al op te zetten haha

 • Maris Maria Renne
  Posted at 15:51h, 01 December Reply

  Ik heb onze grote witte kunstkerstboom ook afgelopen week al in elkaar gezet en ben halverwege met decoreren. (Ik lig nu al 2 dagen ziek in bed, anders was ik al klaar geweest). Niks rustig en basic, maar hysterisch, veel kleur en nog meer kitsch: mwuaaaaahahahaha!

  • Laura
   Posted at 18:20h, 01 December Reply

   Ik heb hem op je blog gezien: GE-WEL-DIG! Op de een of andere manier past het allemaal!

 • Manon
  Posted at 20:07h, 01 December Reply

  Leuk al een kerstboompje !

 • Emma
  Posted at 21:17h, 01 December Reply

  Haha ziet er zo schattig uit!

 • Karlijn
  Posted at 21:22h, 01 December Reply

  Niets mis met rebels zijn! Kerstbomen zijn altijd gezellig om in huis te hebben 🙂

 • Eva
  Posted at 21:53h, 01 December Reply

  Ik ben stiekem al aan het aftellen totdat hij hier in huis komt! Ben voor mijn werk al weeeeken met Kerst bezig en wil zo graag aan de slag het huis aan te kleden 🙂

 • margriet
  Posted at 22:55h, 01 December Reply

  Het liefst had ik de kerstboom vorig weekend al gezet, maar ik wacht toch maar braaf tot de sint uit het land is. Die van ons is nep, omdat ik het zonde vond om elk jaar een echte boom dood te zien gaan en we ook niet echt een sparrenbos in onze tuin wilden. Ik ben benieuwd hoe je hem gaat versieren.

 • Sabrina
  Posted at 14:59h, 02 December Reply

  Aah wat leuk! Ik wacht traditioneel op zes december, haha (: Ik heb op mijn kamer een mini-kerstboom en daar zijn niet zoveel ballen en slingers voor, dus het zal wel zilverkleurig worden!

 • Simone
  Posted at 22:04h, 03 December Reply

  De mijne staat er ook al. Ik heb hem versierd met zilverkleurige kerstballen 🙂

Post A Comment

CommentLuv badge