Lau’s weekly favorites #3

En weer een week voorbij. Krijgen jullie ook al een beetje het kerstgevoel? Ik wel nu het weer wat kouder begint te worden, de kerstdecoratie in de steden is opgehangen én er langzaam kerstliedjes op de radio verschijnen.  Het is zelfs zo erg dat onze kerstboom die de hele zomer op het balkon heeft gestaan nu in de schuur staat om te wennen aan de warme temperatuur, ik hoop dat ik hem morgen kan gaan opzetten! Of is dat slecht aangezien de sint nog in het land is? Nou ja, YOLO. Maar het is dus weekend en weekend betekent: een nieuwe Lau’s weekly favorites!

Favorite blogpost

12 dates of december – A cup of life

Ik volg de blog van Shifra al een tijdje, maar nog niet zo lang om te weten dat ze vorig jaar een onwijs leuk project heeft gedaan met haar vriend: 12 dates of december. Ieder bedenkt hierbij 6 dates en je stelt een budget aan die 6 dates. Superleuk! Kijk op haar blog voor verdere uitleg!

Favorite event

557464_492656220745618_827738396_n

Oké, dat was dus mijn brakke make-uploze 17-jarige festivalhoofd. In 2012 ben ik naar het Belgische Festival Rock Werchter geweest en ik wilde dit jaar zó graag nog een keer gaan! Dus, oma Laura gaat naar een festival (als ze geen herkansingen heeft in die periode dan). To be continued…

Favorite item

Je zag deze foto hierboven al verschijnen. Dit houten hertenkopje heb ik bij de Action gescoord voor 3 euro. Leuk hè!

Favorite music

[embedplusvideo height=”480″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1yufCxn” standard=”http://www.youtube.com/v/-w7jyVHocTk?fs=1″ vars=”ytid=-w7jyVHocTk&width=640&height=480&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7284″ /]

Iedereen mag zeggen wat ‘ie wil, maar ik vind hem leuk. Instant kerstgevoel.

15 Comments
 • Dionne
  Posted at 11:40h, 29 November Reply

  Dat houten rendier is zo leuk!

 • Lauriëtte
  Posted at 11:42h, 29 November Reply

  Zeker leuk, en dat voor drie euro! 😀 Ik vind het artikel van Shifra ook megaleuk, alleen hebben we voor deze december allemaal al plannen dus wordt zo’n kalender een beetje dubbel! Misschien weer leuk voor volgend jaar! 🙂

 • Anneleen
  Posted at 11:43h, 29 November Reply

  Oh ik vind dat rendiertje van de Action zoo leuk!

 • Manon
  Posted at 11:49h, 29 November Reply

  12 dates of december vind ik ook erg leuk haha!

 • margriet
  Posted at 17:22h, 29 November Reply

  Net als jij, wil ik mijn kerstboom ook al opzetten. Maar ik wacht tot volgend weekend. Het mag pas na 5 december vind ik. Al ga ik wel lekker kerstkaarten maken dit weekend.

 • Estrella
  Posted at 17:49h, 29 November Reply

  Leuke favorieten! Dat hertenkopje heb ik inderdaad ook bij de Action gezien.

 • Angela
  Posted at 19:05h, 29 November Reply

  Aah, dat kerstnummer kende ik nog niet. Goed nummer, ook voor dat doel!

 • Saskia
  Posted at 20:30h, 29 November Reply

  dat houten hertje is alweer een reden om binnenkort de action weer een van een bezoekje te voorzien.

 • Marloes | NOVA Magazine
  Posted at 15:03h, 30 November Reply

  Oh dat houten hertending is zo leuk! Die wil ik ook! x

 • Nina
  Posted at 19:33h, 30 November Reply

  Aah je favorite item ziet er heel leuk uit en ik vind het kerstlied ook zo mooi!

 • Britt -Radianto-
  Posted at 19:49h, 30 November Reply

  Dat hertenkopje van Action ziet er ontzettend cute uit, moet ik hebben, haha!

 • sam
  Posted at 12:06h, 01 December Reply

  Dat herten hoofdje is wel heel cute!

 • Shifra
  Posted at 21:03h, 02 December Reply

  LIEF! Dankjewel dat je mijn 12-dates-of-december project er tussen hebt staan!! En wat’n heerlijk video op het einde. Ik zag hem al voorbij komen, maar nog niet geluisterd. Nu wel. 🙂 Ik vind het vaak wel leuk als verschillende zangers/zangeressen bij elkaar komen voor een groepsnummer! Ik vind het niet hele leuke sterren (of ik ken er misschien te weinig), maar het is zeker een brengt-je-in-kerstsferen-nummer!

 • Marjolein
  Posted at 09:11h, 08 December Reply

  Haha ik was al 16-jarige op Rock Werchter en wil er komend jaar wel weer graag heen eigenlijk (vooral voor de Foo Fighters wooo).
  Dat eland-dingetje van de Action is echt heeel leuk, die wil ik ook!

 • Aat
  Posted at 16:46h, 09 December Reply

  masje masje xxxxx oma

Post A Comment

CommentLuv badge