Outfit: ik heb een nieuwe muts

Jongens en meisjes, dames en heren, mag ik jullie aandacht? Ik heb een nieuwe muts. Eindelijk, het werd tijd namelijk. 1,5 jaar geleden ben ik mijn lieftallige schattige mutsje kwijt geraakt die S. voor mij in Amsterdam heeft gekocht (ik hoop hem nog steeds terug te vinden). Toen ik op de (leuke!) blog van Maartje keek was ik direct verkocht bij het zien van deze Bickley & Mitchell muts van de Bijenkorf. Hij was nog in de uitverkoop ook! Ik ben eergisteren dus snel naar de bijenkorf gerend en heb de muts opgedaan en hij is niet meer af geweest (grapje natuurlijk). Maar, mijn oortjes en hoofd blijven lekker warm deze winter!

Ik ben gisteren weer met Pim de stad in gedoken om een mooi plekje te vinden voor outfitfoto’s en we vonden dit leuke plekje vlak bij Artis! Ik moet nog steeds een beetje wennen om midden in de stad te poseren voor de camera, haha. Er stonden wat bouwvakkers naar mij te zwaaien (ik zwaaide natuurlijk op z’n Laura’s terug)

Muts – Bickley & Mitchell
Blouse – Forever 21
Rok – Boohoo.com
Schoenen – Ziengs

😀

No Comments
 • Kirsten
  Posted at 07:14h, 28 November Reply

  Die is tof! Net als de rest van je outfit trouwens; onwijs leuke combi!

 • Dina
  Posted at 07:22h, 28 November Reply

  Als ik het zo even mag zeggen: Wat ben je MOOI!
  Nu heb ik trouwens echt zin om ook zo’n muts te kopen, maar mijn haar past er nooit echt mooi onder zeg maar..

 • Lauriëtte
  Posted at 08:10h, 28 November Reply

  Oeeh liefde voor Bickley & Mitchell! Ik heb een hele fijne warme grote rode sjaal van dat merk! Staat je leuk, net zoals de outfit die je aanhad!

 • Dionne
  Posted at 08:44h, 28 November Reply

  Wat een super leuke foto’s! Mooie muts!

 • nina || happy acorn
  Posted at 09:04h, 28 November Reply

  Ah, wat een leuke foto’s! (:

 • Elisa
  Posted at 09:05h, 28 November Reply

  Leuke muts en kleedjes

 • Maartje
  Posted at 09:13h, 28 November Reply

  Wat staat die muts jou leuk :D.

 • Stella
  Posted at 10:27h, 28 November Reply

  Ik ken het merk niet, maar ik ben nu al fan. Als ik een muts op mijn krullenbol moet zetten, gaat het he-le-maal mis. Bij jou staat ‘ie echt ontzettend leuk. En je outfit is ook echt heel leuk. JIJ bent gewoon leuk! 😀 Liefs.

 • Pauline
  Posted at 13:19h, 28 November Reply

  Super leuk! Lekker winterse outfit zo :), staat je goed!

  Liefs,
  Pauline

 • Manon
  Posted at 14:00h, 28 November Reply

  Wat een leuke muts, staat je goed en je hebt ook een leuke outfit aan.

 • PantyenKousen.nl
  Posted at 15:53h, 28 November Reply

  Mooie outfit en de muts is erg leuk!

 • Stephanie
  Posted at 16:22h, 28 November Reply

  Wat een mooie outfit 😀

 • Anne
  Posted at 17:04h, 28 November Reply

  Wat een ontzettend leuke outfit! Ik vind de muts niet zo heel geweldig, maar je blousje, rokje en schoentjes zijn de bom <3

 • Anneleen
  Posted at 17:39h, 28 November Reply

  Staat je heel mooi! Leuk én lekker warm 😉

 • Kim
  Posted at 18:46h, 28 November Reply

  Leuke outfit! Mutsen staan mij nooit 🙁

 • Maaike
  Posted at 19:10h, 28 November Reply

  Leuk gecombineerd! En je nieuwe muts vind ik erg schattig 🙂

 • Emma
  Posted at 19:55h, 28 November Reply

  Wauw je muts is echt perfect, ik zoek ook nog zo één eigenlijk<3 Leuke outfit ook!
  X Emma

 • Ria
  Posted at 22:04h, 28 November Reply

  Volgende keer een foto van zwaaien op zijn Laura’s?

Post A Comment

CommentLuv badge