Een blogdagboekje (week 47/48)

Ik vind het altijd heel leuk om bij mijn favoriete bloggers te lezen wat ze de afgelopen week (of weken) beleefd hebben. Eerst had ik de rubriek: ‘last weeks…’ Maar op de een of andere manier ben ik daarmee gestopt. Daarom presenteer ik u hier: het blog(foto)dagboekje. De afgelopen twee weken heb wat meer foto’s met mijn crappy telefooncamera gemaakt dan normaal, omdat ik dit in gedachten had. Het zijn er eigenlijk nog steeds niet genoeg, haha.

dafsd

Links: Ik vond het nodig om even in mijn eentje een wandeling te maken door Amsterdam. Ik ben van Centraal Station naar de 9 straatjes gelopen. Best een eind nog! Maar wel heerlijk om dromerig langs de grachten te lopen.

Rechts: Oké, ik ging wel met een reden naar de 9-straatjes. De resultaten van de lomography workshop waren namelijk klaar!

asgdg

Links: Hoe blij kun je zijn met je nieuwe haar? Zo blij dus.

Rechts: Op de bank eventjes naar de intocht van Sinterklaas kijken. Je moet toch wel een beetje op de hoogte blijven als je broertje nog elk weekend zijn schoen zet?

fasdfasdfas

Links: Ik maakte een appel-peren-kruimel taart. De rand was helaas niet zo lekker, maar de binnenkant heer-lijk.

Rechts: Ik had een college Marketing & Communicatie en wat voor product werd er constant als voorbeeld gebruikt? Juist. Tony’s Chocolonely zeezout caramel. HONGER.

dfasfasdf

Links: De afgelopen twee weken is Harry Potter elke dinsdag & donderdag op televisie. Ik zit dan ook elke dinsdag en donderdag om half 9 voor de televisie om te kijken. Ik heb de films al 100x gekeken, maar toch kijk ik ze alsof het de eerste keer is… Raar hè?

Rechts: Ik vertelde het gisteren al, ik ben voor het eerst begonnen aan de Harry Potter boeken!

PicMonksdfas

Links: Soms als ik thuiskom zitten de katten zo in ons schuurtje voor het raam te wachten, zo lief!

Rechts: Ja. Katten chillen veel.

Ik ben benieuwd of jullie nog wat leuks hebben beleefd de afgelopen weken! 😀 

No Comments
 • Lauriëtte
  Posted at 07:39h, 24 November Reply

  Wat ziet jullie woonkamertje er schattig uit!

 • Esther Marieke
  Posted at 08:10h, 24 November Reply

  Haha deze rubriek moet je echt volhouden. Het is leuk!

 • Anne
  Posted at 08:24h, 24 November Reply

  Harry Potter! Instant jeugdsentiment. Die boeken heb ik verslonden vroeger. Wat vind je er tot nu toe van? En leuk je haar zo! Ik heb eigenlijk niet zo veel bijzonders beleefd de afgelopen weken. Vooral werken.. Wat dat betreft verlang ik wel eens terug naar studeren 😉

 • Anneleen
  Posted at 08:29h, 24 November Reply

  Oh wat leuk dat je poezen je zitten op te wachten! Die appel, perenkruimeltaart ziet er erg lekker uit! Fijne week!

 • Maaike
  Posted at 10:17h, 24 November Reply

  Hoe oud is je broertje? En jullie katten zijn zo lief 🙂

  • Laura
   Posted at 10:39h, 24 November Reply

   Hij is 6!

 • Hesteranne
  Posted at 10:37h, 24 November Reply

  Leuke foto’s! Zelf ben ik inmiddels voor de zoveelste keer het vijfde deel van Harry Potter aan het herlezen!

 • Stella
  Posted at 11:27h, 24 November Reply

  Ahhhhw jouw poekies zijn echt om op te vreten. Niet dat ik dat echt zou doen, just saying. Echt leuk om dit zo te zien. Vriendinnen van mij zeggen ook altijd dat ik de HP boeken echt moet gaan lezen, maar omdat ze zo dik zijn en het er zo veel zijn durf ik er op de één of andere manier niet aan te beginnen, hahaha. Is dat raar? Das best raar, he? Ik ben raar. Veel liefs!

  • Laura
   Posted at 12:59h, 24 November Reply

   Neeeeee, dat was ook mijn reden waarom ik er nooit aan ben begonnen! Maar: ik had boek 1 binnen twee dagen uit. DOEN DUS!

 • sam
  Posted at 11:58h, 24 November Reply

  De Harry Potter boeken zijn 10x beter als de films! Veel lees plezier!

 • Manon
  Posted at 13:37h, 24 November Reply

  Oe die appel-peren kruimeltaart ziet er delicious uit!

 • Karlijn
  Posted at 21:39h, 24 November Reply

  Eigenlijk moeten ze eten alleen als voorbeeld gebruiken net na de pauze, krijg je tenminste niet gelijk trek 😉

  • Laura
   Posted at 08:26h, 25 November Reply

   Haha en het college was nog tussen 12-13 ook…

 • Pieter
  Posted at 08:08h, 25 November Reply

  Mooie foto’s!

 • Dina
  Posted at 08:40h, 25 November Reply

  Jummie, appel-peren-kruimel. <3

 • Elisa
  Posted at 10:54h, 25 November Reply

  Wat een leuk blogje

 • annouska
  Posted at 17:28h, 25 November Reply

  Wat een cuties die katjes. En van die presentatie krijg ik ook wel honger!

 • Sanne - loveisthenewblack
  Posted at 09:54h, 26 November Reply

  Ooooh, de Harry Potter-boeken! Ik vind ze zo geweldig. Veeel leuker dan de films vind ik. En wat zijn jouw katten schattig! 🙂

Post A Comment

CommentLuv badge