Verlanglijstjestips: kekke camera riem

De komende weken wil ik tips gaan geven voor je ‘verlanglijstje’. Ik ben er namelijk afgelopen week achter gekomen dat het niet zo makkelijk is om leuke en nuttige cadeaus op een lijstje te zetten. Daarom wil ik jullie graag helpen met het bedenken wat je in je schoen of onder de kerstboom wilt hebben!

Veel bloggers hebben een spiegelreflexcamera en meestal zit er een saai standaard riempje aan met het merk zelf erop. Dat kan natuurlijk beter. Op de webshop van Kekke Camerariem vind je een groot assortiment aan camerariempjes. Ik had zelf eerst een stoffen camerariem van Ebay, maar daar vind je niet veel patroontjes (of kijk ik verkeerd?). Deze webshop heeft een uitgebreid assortiment. Ik ontving (zoals je hierboven ziet) de leren camerariem in het olijf bruin. Toen ik het pakketje open maakte moest ik gelijk even ruiken, leer ruikt altijd zo lekker hè! De binnenkant is erg zacht (microfiber) en draagt dus makkelijk. Deze riem kost €49,95

Als je dat nou te duur vindt, zijn er ook andere camerariempjes te vinden. De ‘gewone’ camerariemen kosten tussen de €29,95 -€ 34,95:

Dit is een samenwerking. 

Wat vinden jullie van de camerariemen? Heb jij zelf ook een ‘leukere’ camerariem?

No Comments
 • Manon
  Posted at 15:22h, 21 November Reply

  Ik wil ook wel zo een riempje, kei leuk!

 • Lauriette
  Posted at 15:25h, 21 November Reply

  Heel erg mooi! Ziet er gelijk zo vrolijk uit! 😀

 • Anne
  Posted at 15:55h, 21 November Reply

  Deze camerariemen zijn mijn favorieten. Heb mijn zusje er eentje cadeau gegeven, en hij is super mooi. Bij mij staat er nog steeds eentje op mijn verlanglijstje! Vind diegene die jij hebt gekozen ook heel mooi!

  • Laura
   Posted at 21:57h, 21 November Reply

   Dankje! Het is inderdaad ook een leuk cadeautje om te geven.

 • Donna Luisa
  Posted at 16:05h, 21 November Reply

  Super leuk!

 • sam
  Posted at 16:13h, 21 November Reply

  Oh dat zijn leukes! Ga ik later nog is op m’n gemakkie kijken 🙂 Goed idee!

 • Kim
  Posted at 18:43h, 21 November Reply

  Leuk! Ik heb er zelf een met roze zachte stof en zwart kant 🙂

 • Eva
  Posted at 21:19h, 21 November Reply

  Wat een leuke! Hier moet ik ook echt nog eens naar op zoek! xx

 • Naomi
  Posted at 22:02h, 21 November Reply

  Deze is zooo mooi! Die ga ik zeker vragen ♥

  • Naomi
   Posted at 11:14h, 22 November Reply

   En kunnen deze trouwens ook voor een spiegelreflex? Ga er zeker van uit, maar ik twijfel 🙂

   • Laura
    Posted at 11:17h, 22 November Reply

    Ja! Ik heb ook een spiegelreflex.

 • Mylène
  Posted at 11:23h, 22 November Reply

  Ja, leuk! Ik heb inderdaad zo’n saaie standaardriem, dus zo een zou wel heel tof zijn.

 • Isabella
  Posted at 18:30h, 22 November Reply

  Heel leuke camerariem! ^^

 • Mevrouw Wispeltuut
  Posted at 13:38h, 07 January Reply

  In Molly makes stons er ooit eentje om zelf te maken, maar ik ben e nog niet aan toegekomen. En een tip voor het verlangenlijstje; het is heel hebberig, maar ik noteer alles wat in me opkomt en écht briljant is, het hele jaar door. Dan hoef je niet wat te bedenken in de week voor je verjaardag, om vervolgens in de week erna te denken; maar dát had ik eigenlijk willen hebben….

Post A Comment

CommentLuv badge