Lau’s weekly favorites #1

Ik vind de rubriek ‘friday favorites‘ op de blog van Lauren Conrad zo leuk dat ik zoiets ook wilde doen op mijn blog Gelukkig ken ik mezelf en weet dat ik zoiets nooit elke week op vrijdag kan plaatsen daarom doop ik de rubriek om tot: Lau’s Weekly Favorites. Het wordt dan een kleine verrassing wanneer de weekly favorites online komt! Waarschijnlijk verandert er iedere week wat aan de vorm van deze blogpost, omdat ik elke week andere ‘favorietjes’ tegenkom. Ik hoop met deze rubriek nijn favoriete ontdekkingen en ervaringen van de afgelopen week te delen. Voor afgelopen week zijn dit mijn favorieten:

Favorite blogpost 

world of wanderlust

 

World of Wanderlust – 3 Days In Prague

Ik weet niet meer precies hoe ik op deze blog kwam, maar ik heb hem direct toegevoegd aan mijn bloglovin-volg-lijst. Gisteren kwam er wel een hele leuke en herkenbare blogpost op. Namelijk over Praag! Altijd leuk om weer herinneringen op te halen van de zomervakantie…

Favorite item

Personalized cat pillow €49,41 – Dit is toch een fantastisch kerstcadeau!? 

Toen mijn moeder aankwam met het verzoek om een verlanglijstje voor de feestdagen te maken was het eerste wat in mij opkwam deze kussens. Je kunt foto’s insturen van je eigen kat en binnen een paar weken heb jij een gepersonaliseerde kattenkussen op de bank liggen! Het plan is om eerst Senna te doen en volgend jaar als ze groot is Koala.

Favorite kittenphoto 

Al weer van een paar weken geleden, maar dat maat Koala niet minder schattig en fluffy! 

Favorite event

IMG-20141104-WA0007

Oké stiekem was dit al vorige week maandag, maar ik mag van mezelf even cheaten omdat dit #1 is van Lau’s weekly favorites. Ed Sheeran was zo gaaf! Ik heb hem al eerder op Rock Werchter gezien (2,5 jaar geleden) en verbaas me nog steeds dat hij gewoon een onwijs vette show kan geven in zijn eentje!

Wat vinden jullie van deze nieuwe rubriek!? 

No Comments
 • Lauriëtte
  Posted at 07:54h, 14 November Reply

  Naww! Die foto van Koala is echt te lief! Lijkt me geweldig om zo’n kleine kitten te hebben! 😀 Zou me nooit meer vervelen haha!

 • Nienke
  Posted at 07:56h, 14 November Reply

  Aww die kattenkussens! Geweldig! En Ed Sheeran lijkt me ook zo leuk om live te zien. Leuke nieuwe categorie 🙂

 • Elisa
  Posted at 08:04h, 14 November Reply

  ahh die foto 🙂

 • Stella
  Posted at 08:52h, 14 November Reply

  Wat ontzettend lief, die kussens! Wat een origineel idee om kussens te maken van mensen hun katten, cuuuuute! En die foto vsn Koala is echt nog schattiger natuurlijk. Schattigheid alom. Leuk deze rubriek, ben benieuwd naar alle komende weekly favorites! Liefs

 • Dagmar
  Posted at 09:04h, 14 November Reply

  Aah wat een onwijs schattige foto en wat een mooie blog, ik ga haar gelijk volgen dankjewel voor de tip <3

 • Daphne
  Posted at 09:19h, 14 November Reply

  Ha! Die kattenkussens! Ga ik opslaan, want wat is dat een leuk cadeautje!

 • Monique | WritingMonique
  Posted at 09:51h, 14 November Reply

  De kattenkussens zijn fantastisch!

 • Maaike
  Posted at 10:16h, 14 November Reply

  Leuk, deze nieuwe rubriek! Dat katje is echt schattig <3

 • Angelique
  Posted at 10:18h, 14 November Reply

  Leuke rubriek! Die moet je er in houden. Ik hou totaal niet van katten maar die kussens zijn wel uber cute!

 • Hesteranne
  Posted at 10:22h, 14 November Reply

  De foto van Koala is echt te schattig 😀

 • Sanne - loveisthenewblack
  Posted at 10:23h, 14 November Reply

  Wat een fijne favorieten! En wat is Koala schattig! Ik ben ook helemaal verslaafd aan Ed Sheeran’s nieuwste cd, zulke fijne muziek.

 • Annebelle
  Posted at 10:36h, 14 November Reply

  Leuke rubriek!

 • Manon
  Posted at 10:47h, 14 November Reply

  Aaaah dat is zo cute!

 • Eva
  Posted at 10:48h, 14 November Reply

  Die kitten foto is echt te schattig en dat kussen, wat een geweldige idee! xxhttp://www.creativityandchocolate.com

 • sam
  Posted at 11:30h, 14 November Reply

  leuke post! die katten kussen… geweldig! ben erg benieuwd naar jouw kussen wat er misschien wel aan zit te komen 😉

 • Simone
  Posted at 12:34h, 14 November Reply

  Wat een leuke en schattige foto van Koala! <3

 • Maartje
  Posted at 12:44h, 14 November Reply

  Ooooh die kussens zijn geweldig!

 • annouska
  Posted at 13:59h, 14 November Reply

  Ik heb door haar een hele tijd ook Friday Favourites geplaatst, maar omdat ik zo inspiratieloos was laatste 2 maanden, ben ik er mee gestopt. Maar ik kan nog heel erg genieten van andere favorieten :D.

  Die kussens zijn echt te leuk trouwens.

 • Anneleen
  Posted at 14:35h, 14 November Reply

  Ik ga eens een kijkje nemen op de eerste blog! Die foto van Praag spreekt me direct aan 😉

 • Isabella
  Posted at 14:49h, 14 November Reply

  Je bent naar Ed Sheeran geweest?! Ahh, zo gaaf<3 Leuk artikel!

 • Maaike
  Posted at 17:15h, 14 November Reply

  Koala is zo schattig! En hoe was Ed Sheeran? Ben een beetje jaloers!

  • Laura
   Posted at 17:24h, 14 November Reply

   Het was echt leuk! Zou zo nog een keer gaan!

 • Karlijn
  Posted at 21:41h, 14 November Reply

  Wat is World of Wanderslust een fijne blog zeg, die kende ik nog helemaal niet! Gelijk opgeslagen op bloglovin 🙂

 • Marina
  Posted at 21:58h, 14 November Reply

  Die kattenkussens zijn echt geweldig! Hmmm… Dit geeft mij stiekem weer wat haakinspiratie. Iets om te onthouden, voor als ik wat handiger ben geworden met de haaknaald…

  Liefs, Marina

 • Laura | Lauresque
  Posted at 23:39h, 14 November Reply

  Aaaaah Koalaaaa <3 en ooooooh die kussens en asdfghj Ed Sheeran!
  Haha, liefs!

Post A Comment

CommentLuv badge