Mijn ‘on the go’ playlist

Een beetje fout, een foto van onze radio/versterker, maar het was de enige foto die ik klaar had staan die met muziek te maken heeft (haha). Hij is wel mooi he! Gisteren had ik het er al over, mijn overlevings-skills tijdens de lange treinreis naar school. Ik heb een abonnement op de NRC NEXT en ik heb een e-reader gekregen.  Een andere overlevingsskill is een muziekje opzetten. Dit doe ik vooral wanneer ik geen zin heb om de levensverhalen van mijn mede-reizigers aan te horen.

Ik heb voor jullie via 8track een korte playlist opgesteld waarbij je lekker uit het raam kan staren en dromen.

Je kunt hem HIER vinden. 
Wat vinden jullie van de playlist? En wat is jouw favoriete ‘on the go’ nummer?

No Comments
 • Naomi
  Posted at 07:58h, 30 October Reply

  Wat een leuke playlist! Tenminste, het eerste liedje dan. Ga even er lekker voor zitten en beluisteren 😉

 • Angelique
  Posted at 08:30h, 30 October Reply

  Leuke playlist, als ik met de trein moet alleen dan heb ik altijd muziek op, of ik nou ver moet reizen of niet

 • Stella
  Posted at 08:55h, 30 October Reply

  Jaaaaa 8Tracks woehoeee ik ga luisteren! Liefs!

 • Manon
  Posted at 09:19h, 30 October Reply

  Super leuke playlist!

 • Hesteranne
  Posted at 09:33h, 30 October Reply

  Ik ga er tijdens het schoonmaken even naar luisteren 😀

 • Elisa
  Posted at 09:47h, 30 October Reply

  Ik zit nu heerlijk te luisteren 🙂

 • Silvana
  Posted at 12:22h, 30 October Reply

  Oeh, klinkt goed! Ik ga hem gelijk even luisteren.

 • Sam
  Posted at 12:52h, 30 October Reply

  Leuk gedaan! Ga even luisteren vanmiddag 🙂

 • Milou
  Posted at 13:55h, 30 October Reply

  Leuk! Ik ga lekker luisteren!

 • Alisa
  Posted at 14:42h, 30 October Reply

  Mooie radio hoor! 😉 Erg fijne playlist!

 • Karlijn
  Posted at 17:23h, 30 October Reply

  Ik heb de playlist opgeslagen om te luisteren als ik tijd heb, ik ben benieuwd!

 • margriet
  Posted at 21:44h, 31 October Reply

  Lekker op vrijdagavond blogs lezen via bloglovin. Ik heb jou pagina open laten staan, de playlist aangezet en een nieuw venster geopend om verder te gaan met het lezen van andere blogs. Wat een heerlijke ontspannen muziek! Ik ga deze muziek zeker opslaan zodra ik uitgevogeld heb hoe ik dat kan doen.

 • annouska
  Posted at 16:23h, 01 November Reply

  Wat een leuke foto’s 😀 Ik ga later er even naar luisteren.

Post A Comment

CommentLuv badge