Een blogpost vol met Dr. Martens

2079857_lookbook21

Voor maar 30 euro heb ik tweedehands navy Dr. Martens op de kop weten te tikken. Lang leve de pagina Vintage Marketplace op Facebook! Ik had ze een tijde geleden in de winkel al uitgeprobeerd, maar ik vond ze te grof en te duur. Maarja, deze deal kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan hè. Ze passen gelukkig goed! Alleen… Ik heb er een beetje een haat-liefde verhouding mee. Het ene moment denk ik van ‘VET’ en het andere moment ‘BAH’. Om mijn aankoop een beetje leuke te maken heb ik wat inspiratie-plaatjes opgezocht op Lookbook.nu. Ik heb direct besloten dat het een liefde relatie gaat worden, outfitfoto’s volgen natuurlijk!  Hierboven draagt de Ierse blogster Anouska ze ook al supertof! EN DIE TAS!

4071674_sadfad

De Nederlandse Bianca die haar bordeauxrode dr Martens rockt. Deze outfit wil ik ‘namaken’.

2096507_1

Nog een van Anouska! She rocks the Dr. Martens! Vooral de combinatie met de blazer en het hoedje vind ik leuk. Zou ik zelf ook zo dragen!

2666954_lookbook

De outfit van Ebba gaf mij even de bevestiging dat Dr. Martens niet alleen ‘stoer’ gedragen worden. Als je een rokje en een oversized trui aan doet ben je klaar!

2186636_MAY8_143

Een zomerse outfit kan ook! Al moet ik dan nog even drie kwart jaar wachten… De schoenen zijn dan wel de eyecatchers, maar het lijkt me leuk om zoiets naar een festival te dragen! Deze outfit is van Jennifer. 

Welke outfit vind jij het leukst? 

No Comments
 • Ysanne
  Posted at 18:44h, 14 October Reply

  Ja! Ik vind ze tof! Maar ik begrijp je verhouding wel ermee haha. Op deze foto’s zijn ze iig heel leuk gecombineerd 🙂

 • Anneleen
  Posted at 18:55h, 14 October Reply

  Ik vind de tweede outfit heel erg leuk!

 • Manon
  Posted at 19:01h, 14 October Reply

  de tweede vind ik erg leuk!

 • Maartje
  Posted at 19:03h, 14 October Reply

  Ik snap je struggle! Ik heb zelf bordeaux rode, maar ik heb ze eerlijk gezegd nooit aan. Ik vind dat ze me vaak veel te lomp staan en tja, het wil niet lukken.

 • Northflix
  Posted at 19:14h, 14 October Reply

  Ik snap je probleem! Ik heb hetzelfde met desert boots.

 • Naomi
  Posted at 19:28h, 14 October Reply

  Ik heb die fake van de H&M, om uit te proberen of ik ze wel echt zou dragen (anders heb ik in een keer 160 euro uitgegeven, of in jou geval 30). En ik draag ze super vaak! Toch maar eens die echte kopen 😉

 • Laura | Lauresque
  Posted at 19:39h, 14 October Reply

  Dr. Martens zijn zó mooi, maar ik durf ze zelf denk ik niet te dragen..
  Gave outfits allemaal trouwens! (: X

 • Eva
  Posted at 20:02h, 14 October Reply

  Hele gave inspiratie! Ik heb onlangs na jaren ook weer een paar Martens gekocht en ben er echt dol op xx

 • Marloes
  Posted at 20:15h, 14 October Reply

  Wat een toffe outfits allemaal. Zo vind ik de Dr Martens inderdaad erg leuk!

 • Dagmar
  Posted at 20:24h, 14 October Reply

  Aah te gekke inspiratie, wat een geweldige looks heb je gedeeld <333

 • Karlijn
  Posted at 20:25h, 14 October Reply

  Ik snap je verhouding met de schoenen! Maar in deze outfits zien ze er wel heel gaaf uit 🙂

 • Ruth
  Posted at 20:39h, 14 October Reply

  Die van Bianca! Leuke schoenen hoor, hier ziet het er niet lomp uit.

 • nenacecilia
  Posted at 21:56h, 14 October Reply

  Ik vind het gewoon niet zo’n mooie schoenen. Als ik ze zo bij Anouscha zie vind ik het best mooi, maar dan vooral door de rest van de outfit. Maar bij mij zouden ze echt niet passen… 🙂 Ik ben wel benieuwd naar een outfit van jou 😉

 • Milou
  Posted at 22:25h, 14 October Reply

  ik vind ze zo leuk! Ik zou ze zelf alleen niet dragen denk ik. Maar bij andere vind ik ze altijd zo leuk staan:-)

 • Tamarah
  Posted at 08:09h, 15 October Reply

  Dit zijn echt tijdloze schoenen maar op één of andere manier zou ik ze zelf niet kopen. Ik vind de outfit met de bordeauxrode dr. Martins het mooist!

 • Sam
  Posted at 10:43h, 15 October Reply

  Stuk voor stuk leuke combinaties!

 • Styling Note
  Posted at 12:25h, 15 October Reply

  Haha, ik heb er dezelfde verhouding mee 😉 Soms laat ik ze weer even in de kast staan en vind ik het ‘te’, maar al met al heb ik inmiddels 3 paar (1 laag, 1 halfhoog, 1 paar bontlaarzen) en draag ik ze zeker in de winter heel veel.

 • Stephanie
  Posted at 21:08h, 15 October Reply

  Ik vind ze tof 🙂

 • monique
  Posted at 10:27h, 16 October Reply

  Oh, ik vind die bordeauxrode martens geweldig! 🙂 Ik vind het sowieso hele toffe schoenen 🙂

 • Lonneke
  Posted at 00:59h, 17 October Reply

  Ben benieuwd hoe de Docs gaat combineren! Die inspiratie foto’s zijn allemaal echt heel cool! Ik heb je blog net ontdekt en nu heb ik een dilemma: doorscrollen of toch maar netjes naar bed gaan… Wat doe je me aan?? 🙂
  x

  • Laura
   Posted at 09:30h, 17 October Reply

   Ah dat vind ik nou leuk om te lezen! Lief!

 • Florence
  Posted at 22:45h, 17 October Reply

  Leuke outfits gecombineerd met de schoenen! Ik kocht onlangs ook Dr. Martens shoes dus bedankt voor de inspiratie 🙂

 • saskia
  Posted at 20:41h, 18 October Reply

  Dr. Martens staan al jaren op mij wishlist. Komt er alleen niet van om ze te kopen 😉

 • Danielle
  Posted at 14:07h, 24 October Reply

  Ik kocht 2 weken terug nieuwe. Ik ging voor zwarte, maar uiteindelijk ging een bruin paar mee naar huis. Ze zijn zoooooo fijn!

Post A Comment

CommentLuv badge