Nóg meer kringloopvondsten

Ik was eigenlijk al heel lang niet meer geslaagd bij de kringloop. Ik kon maar niks leuks vinden en eigenlijk vreesde ik dat de liefde een beetje over was. Maar nee, het leven zit vol verrassingen. Zo liep ik gisteren mijn wekelijkse rondje op de Leidse markt (héél burgerlijk) toen ik ineens afweek naar een mini kringloop vlakbij. En dat het een mini kringloop is zegt niks over de spulletjes die je er kunt vinden, want ik heb er al heel wat leuke spulletjes gevonden!

Deze mand kocht ik voor maar €6,50. Geen geld, al zeg ik het zelf! Ik vond het een mand die je zó in een interieurzaak voor het driedubbele kon vinden, dus ik nam hem héél snel mee en huppelde er vervolgens mee de markt over. Echt.

Deze twee whiskey karafjes (noem je dat zo?) waren maar €2,- de stuk. Ik weet eigenlijk nog niet waar ik ze voor ga gebruiken, maar ze staan in ieder geval leuk!

Ik heb het idee dat de liefde weer begint aan te wakkeren tussen mij en de kringloop. Volgens mij moet ik deze week maar een kringloop-tour inplannen en natuurlijk krijgen jullie, mijn lieve trouwe volgers, het resultaat te zien. 

No Comments
 • Anneleen
  Posted at 08:28h, 12 October Reply

  Oh dat mandje met appel is heel leuk!

 • Tineke
  Posted at 08:53h, 12 October Reply

  Wat een leuke aankopen!
  Fijne zondag meid,
  Liefs Tineke

 • Dagmar
  Posted at 09:00h, 12 October Reply

  Wauw prachtige aankopen, de karafjes staan er ook te gek bij. Wat een eyecatchers voor dat geld!

 • Elisa
  Posted at 09:11h, 12 October Reply

  Oh ik vind die mand echt super!

 • Kim / Vintage & Beauty
  Posted at 09:46h, 12 October Reply

  Leuke items heb je gekocht! Ik hou van de kringloop 🙂

 • Naomi
  Posted at 09:55h, 12 October Reply

  Wauw, dat zijn weer hele leuke aankoopjes! Als ik die zie denk ik altijd, hoe doe je dat toch Laura? En waar laat je al die leuke spullen? Ik ben eigenlijk nu wel benieuwd hoe leuk je huis er uit ziet nu, haha.
  Liefs.

  • Laura
   Posted at 10:15h, 12 October Reply

   Haha! Zal ik binnenkort weer een huiskamer-tour doen? 🙂

 • Liese
  Posted at 10:09h, 12 October Reply

  Wat leuk! Vooral die glazen karafjes wil ik zelf ook nog ergens op de kop tikken 🙂

 • Sophie
  Posted at 10:09h, 12 October Reply

  Oh wat vind ik die mand gaaf! Echt heel erg leuk 🙂 Die karafjes zijn ook wel heel erg gaaf, echt wel chic 🙂

 • Lauriëtte
  Posted at 11:57h, 12 October Reply

  Dat mandje is gaaf! Ik verbaas me altijd over de leuke spulletjes die jij vindt bij de kringloop! 😀

 • Dionne
  Posted at 12:03h, 12 October Reply

  Ik vind die glazen flessen echt heel gaaf!

 • Maaike
  Posted at 12:10h, 12 October Reply

  Dat mandje is echt suuuuper leuk! Vooral met de appeltjes erin, haha!

 • Dina
  Posted at 12:39h, 12 October Reply

  Leuke vondsten! Ik heb ook echt zin om weer eens te kringlopen. 🙂

 • Manon
  Posted at 12:54h, 12 October Reply

  Wat een mooie aankopen, jullie kat lijkt een beetje op die van ons 🙂

 • Roos
  Posted at 13:26h, 12 October Reply

  Wat een leuke aankoopjes!

  (Je vroeg om ‘t linkje van de HUF sokjes, dus hierbij: http://www.ebay.nl/itm/331266550312?var=540453228277&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649)

 • Tamarah
  Posted at 13:27h, 12 October Reply

  Leuke aankopen zeg! Die karafjes of vaasjes vind ik ook erg leuk. Ik had zulk soort ook nog in de handen gehad bij een tweedehandswinkel, maar eigenlijk hebben we hier maar weinig ruimte om ze een mooi plekje te geven!

 • Lisanneleeft
  Posted at 15:07h, 12 October Reply

  Mooie vondsten zeg! 😀 Leuk is dat altijd, een beetje schatzoeken bij de kringloop. Extra leuk als je ook iets moois vindt natuurlijk 🙂

 • Stella
  Posted at 16:08h, 12 October Reply

  Altijd als ik de Kringloopwinkel in ga denk ik ‘neeee toch maar niet’. Maar als ik dan weer zo’n artikeltje zie van jou met al die leuke frutsels ga ik toch maar weer wel kijken binnenkort. Hoe bedoel je beinvloedbaar? Hihi. Echt heel leuk dat mandje zeg! Liefs!

 • Sabrina
  Posted at 18:03h, 12 October Reply

  Ah wat mooi allebei! Die mand zou je inderdaad zo voor heel veel geld in een interieurwinkel kunnen zien, haha (:

 • Simone
  Posted at 18:16h, 12 October Reply

  Mooie spulletjes heb je gekocht zeg!

 • Lotte
  Posted at 22:14h, 12 October Reply

  Oehh leuke aankoopjes! Vooral de karafjes vind ik echt te gek.

 • Pim
  Posted at 22:48h, 12 October Reply

  OMG!! Die Whiskey Karaffen zijn zo stylish, supergaaf Lau!

  Xx

 • Suzanne
  Posted at 09:35h, 13 October Reply

  Wat een fijne aankoopjes! Ze zijn erg leuk! Vooral het mandje!

 • Northflix
  Posted at 12:23h, 14 October Reply

  Leuke vondsten! Ik ga zelf ook graag bij de Kringloop kijken. Gelukkig hebben we er hier meerdere, maar de één is wel veel duurder dan de ander.

 • MissMonkey
  Posted at 15:59h, 14 October Reply

  Ja. Helemaal leuk! Die karaffen zijn erg mooi.

 • Joyce
  Posted at 18:10h, 21 October Reply

  Ik moet echt zelf eens naar wat goede kringlopen op zoek gaan, ik kom tegenwoordig zoveel leuke artikelen tegen daar over!

  Liefs,
  Joyce

 • Priscilla
  Posted at 21:58h, 02 January Reply

  Leuke aankopen! Ik vind zulke karafjes ook altijd tof maar helaas kom ben ik ze bij de kringloop nog nooit tegen gekomen.

Post A Comment

CommentLuv badge