Even een kleine update

Ik heb het druk met school en ik vind het leuk. Ja, dat lees je even  goed. School = LEUK. Ik heb nu herfstvakantie (lees: hopelijk meer tijd om te bloggen) en daarna heb ik tentamens en projectweken (lees: geen tijd meer om te bloggen, haha) en ik vond dat ik jullie wel een leuke update verschuldigd ben.

Afgelopen woensdag had ik de propedeuse uitreiking van Pedagogische Wetenschappen! Ik was zó trots. Als verrassing zijn we pannenkoeken bij een pannenkoekenboerderij gaan eten, jumm! Hieronder een foto van het glorieuze overhandig-moment.

Verder ben ik samen met mijn nicht Suus bezig met de nieuwe huisstijl van Ooh La Lau, dus achter de schermen wordt veel gewerkt en ik hoop zo gauw mogelijk jullie het resultaat te laten zien! Ik zit nog steeds vól met inspiratie, dus stay tuned. 

Oh, en hoe het met de katten gaat? Haha. Het gaat goed! Ze kunnen al redelijk samen in een ruimte en elke dag worden ze steeds liever voor elkaar. YES!

Oke, dit was kort maar krachtig. Nu ga ik weer verder met studeren. Adios. 

No Comments
 • sam
  Posted at 11:16h, 10 October Reply

  Fijn dat je school Leuk vind, dat maakt het allemaal een stuk makkelijker 🙂

 • Manon
  Posted at 11:36h, 10 October Reply

  Super fijn dat je het leuk hebt op school

 • Simone
  Posted at 12:27h, 10 October Reply

  Fijn dat het leuk is op school! Succes 😀

 • Dina
  Posted at 15:24h, 10 October Reply

  Oooh heerlijk zeg, herfstvakantie. Dat heb ik helaas niet, bij mij gaat alles gewoon het hele jaar door op school. (Maar goed, heel erg is het ook niet, want ik vind studeren ook leuk!)
  Geniet van de vakantie!

 • Lauriëtte
  Posted at 21:14h, 10 October Reply

  Gefeliciteerd met je propedeuse! Succes met studeren en geniet van je vakantie!

 • nenacecilia
  Posted at 21:30h, 10 October Reply

  Wat een cutie! Hoe heet ie weer?

 • Stephanie
  Posted at 23:00h, 10 October Reply

  Nogmaals van harte 😀 echt top!
  En die foto, koeetsjiee :3

 • Anneleen
  Posted at 08:39h, 11 October Reply

  Oh jij hebt nu al herfstvakantie, bij ons is dit binnen 2 weekjes 🙂 succes met leren en geniet toch ook een beetje van je vakantie!

 • margriet
  Posted at 10:47h, 11 October Reply

  Wat fijn dat je het naar je zin hebt op school. Heerlijk die herfstvakantie, ik werk normaal door, maar heb binnenkort ook een weekje vrij. Koala is echt een dotje.

 • Tamarah
  Posted at 21:10h, 11 October Reply

  Fijn zeg dat je lekker kan genieten van een herfstvakantie.. Geniet er lekker van en blogs ze!

Post A Comment

CommentLuv badge