Leuke/inspirerende/handige blogpostjes (augustus/september)

Als blogger/blogverslaafde struin ik verschillende blogs af op zoek naar leuke, inspirerende en handige artikeltjes. Deze verzamel ik allemaal op mijn Bloglovin’ account door op like te klikken, zodat ik ze later nog eens kan terug kijken. Een paar maanden geleden heb ik ook mijn favorieten met jullie gedeeld en dit keer wil ik dat weer doen! Gewoon omdat ik het zelf ook leuk vind om op deze manier blogjes te ontdekken. 

 


De blog van Linda heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt maar ik ben fan! Ze schrijf leuk en al haar artikelen zijn interessant. Zo zette dit blogje over het najagen van dromen mij aan het denken en vond ik de tips die ze gaf erg nuttig.

En daar sloeg Milou, van één van mijn favoriete reisblogs Explorista, de spijker op zijn kop. Ik sta helemaal achter dit artikel!  Zelf merkte ik dat ik in Praag de druk voelde om ‘weg te gaan van de massa’, omdat je geen toerist mocht zijn volgens, ja volgens wie eigenlijk? Terwijl de toeristische plekjes toch de mooiste zijn…

Om even door te gaan op dat reizen. Ik wil nog steeds op studiereis. Niet te lang, want dan zou ik de poekies, S. en de familie te veel gaan missen. Het liefst wil ik naar New York, op taalreis. Anouk heeft dit afgelopen zomer gedaan en schreef een blogpost vol met tips. Heel handig!

And last but not least. Deze DIY van Anouck! Als ik ooit weer in een creatieve bui weet ik wat ik ga maken.

En, wat is jouw favoriete blog? 

No Comments
 • Annebelle
  Posted at 10:49h, 17 September Reply

  Leuk! Ik kende zelf alleen Explorista 🙂

 • nenacecilia
  Posted at 11:01h, 17 September Reply

  Ik ken alleen Anouck 🙂

 • Kim
  Posted at 11:08h, 17 September Reply

  Wat een leuke blogs! Ik kende ook alleen Anouck. Nu weer een paar nieuwe om te volgen 😀

 • Naomi
  Posted at 11:53h, 17 September Reply

  Wauw, echt leuke blogs!

 • Manon
  Posted at 11:57h, 17 September Reply

  Ziet er leuk uit, ik ga ze eens bekijken.

 • Dionne
  Posted at 13:22h, 17 September Reply

  Die laatste vind ik heel tof!

 • Elbrich
  Posted at 14:30h, 17 September Reply

  Heel erg leuk om te lezen.

 • Silvana
  Posted at 16:12h, 17 September Reply

  Super leuke blogs! Weer wat om te lezen, haha.

 • Stephanie
  Posted at 16:28h, 17 September Reply

  Toffe blogs 🙂 de meeste volgde ik al, maar Anouck kende ik nog niet! Bij mij werken trouwens 4 afbeeldingen niet, daar zie ik “This image or video is currently unavailable).

  • Laura
   Posted at 17:53h, 17 September Reply

   Doen ze het nu wel?

 • Lotte
  Posted at 16:36h, 17 September Reply

  Ik kende nog geen een blog, maar de posts zien er leuk uit! 🙂

 • Miss Happinez
  Posted at 19:50h, 17 September Reply

  Wow, ik kende al deze blogs nog niet! Handig artikel dus 🙂

 • Karlijn
  Posted at 20:26h, 17 September Reply

  Ik ga na 5 jaar sparen volgende zomer waarschijnlijk naar Amerika, dus die blog met tips over New York is echt heel handig!

 • Lauriëtte
  Posted at 20:51h, 17 September Reply

  Leuke artikelen! 😀

 • Svenja
  Posted at 20:55h, 17 September Reply

  Heel leuk om zo nieuwe artikeltjes en bloggers te ontdekken <3

 • Anneleen
  Posted at 21:05h, 17 September Reply

  Ik ben ook fan van Linda haar artikelen! 🙂

 • Thebeautydelivery
  Posted at 22:43h, 17 September Reply

  Super leuk allemaal! 😀

 • Sabrina
  Posted at 19:52h, 18 September Reply

  Die DIY van Anouck had ik gezien, ziet er geweldig uit!

Post A Comment

CommentLuv badge