Herschel Retreat Backpack

outfit2

Al vierde ik mijn verjaardag niet afgelopen dinsdag, toch ben ik gigantisch verwend door mijn ouders, broertjes, vriend en opa en oma. Mijn vader had een lekker stoofpotje gemaakt en mij oma zorgde voor het toetje en allemaal kwamen ze bij ons thuis eten. Gezellig!

Ik ben van plan om ALLE verjaardagscadeautjes op mijn blog te zetten, misschien halen jullie er nog wel inspiratie uit voor je eigen verlanglijstje! Dit is deel één: het verjaardagscadeau dat ik van mijn ouders heb gehad! Een grijze Herschel Retreat Backpack. Voor wij mij volgt op Pinterest is het feit dat ik deze tassen geweldig vind geen geheim meer. En laat nou net mijn 15 inch laptop er in passen! Afgelopen vrijdag ben ik met mijn ouders en broertje direct nadat we naar de geweldige film: ‘Hoe tem je een draak 2’ waren geweest de stad in gedoken op zoek naar deze tas. It’s pretty, isn’t it? 

De tas is echt superruim en er past van alles in. Er zit zelfs een klein gaatje in de zijkant waar je oordopjes doorheen kunnen. Het gedeelte waar de laptop in past is heel fluffy dus beschermt je laptop goed!

outfit4

Let niet op de kreukels in mijn favoriete poezenblouse, ik had er eigenlijk een jasje overheen. 

No Comments
 • Karlijn
  Posted at 20:51h, 04 September Reply

  Echt een superleuke rugzak!

 • Stephanie
  Posted at 21:52h, 04 September Reply

  Onwijs leuk is ‘ie!

 • Florence
  Posted at 22:08h, 04 September Reply

  Oh zo fijn!

 • Pauline
  Posted at 22:35h, 04 September Reply

  Ah leuk! Ik heb deze in het zwart, vind hem erg fijn!

  Liefs,
  Pauline

 • Linda
  Posted at 06:13h, 05 September Reply

  Heel leuk! 🙂

 • Kim / Vintage & Beauty
  Posted at 09:23h, 05 September Reply

  Gave tas zeg. Hij lijkt me onwijs handig.

 • Simone
  Posted at 11:11h, 05 September Reply

  Toffe rugzak!

 • Mayara Esther
  Posted at 11:42h, 05 September Reply

  Ooh leuke cadeau en al helemaal leuk dat je laptop erin past. En nog gefeliciteerd met je verjaardag. Leuke blog heb je trouwens. 🙂

 • Tamarah
  Posted at 13:53h, 05 September Reply

  Wat een toffe rugzak! En wat leuk dat je familie voor jouw ging koken voor je verjaardag! Ik ben benieuwd naar de cadeautjes die je hebt gekregen!

 • Floor
  Posted at 16:55h, 07 September Reply

  Ha Lau, wat een toffe rugzak. Ik heb er ook eentje gekocht laatst en ben er super blij mee. Heel veel plezier ervan en nog gefeliciteerd! x

  • Laura
   Posted at 21:33h, 11 September Reply

   Dankje! Ik vond die van jou ook al supertof. Helaas past mijn laptop daar niet in 🙁

 • Lauriëtte
  Posted at 22:19h, 14 September Reply

  Jaaaa je hebt hem! 😀 Hij is zo mooi!

Post A Comment

CommentLuv badge