Over de eerste dagen school

DSC_0668 - Copy

Ik heb twee hele tussenuren, dus ik ga even gezellig een blogje tikken over hoe het gaat op mijn nieuwe school. Want het gaat goed! Ik heb nu mijn tweede dag les en de vakken die ik tot nu toe heb gehad zijn erg leuk. De volgende vakken heb ik al gehad (om jullie een beetje een indruk te geven): Medialandschap, Marketing, Redactie & Journalistiek, Beeld en natuurlijk SLB. Ik vind de vakken echt super interessant (tot nu toe dan, haha) en kan stiekem niet wachten om meer te leren.

Ook bevalt het HBO me tot nu toe prima! Wel een supergroot verschil met de universiteit zeg, maar het verschil is in de positieve zin! Het werken in een klas is fijn en de lessen zijn veel persoonlijker. Ook het van les naar les lopen heeft iets nostalgisch en voelt al allemaal heel vertrouwd aan. Heel fijn!

Oh en mijn klas? De mensen die ik tot nu toe heb leren kennen zijn leuk! Ik heb ook een leuk projectgroepje (gelukkig) waarmee ik straks alle projecten moet gaan maken. Ik ben nog echt best enthousiast over alles!

Wat me wel tegenvalt is dat ik vergeten was hoe zwaar studeren wel niet is. Nu ik dit typ kan ik zo op mijn stoel, midden in de kantine, in slaap vallen. Ik probeer alles bij te houden dus mijn dagen zijn lang, omdat ik ernaast ook nog werk… OEF.Gisteren lag ik al om half 9 op bed en viel ik direct in slaap. Om pas vanmorgen om 7 uur wakker te worden van de wekker. Oepsie! Ach, laten we zeggen dat het een kwestie van wennen is.
DSC_0673 - Copy

En hoe bevalt de start van jouw studiejaar? 

No Comments
 • Manon
  Posted at 15:22h, 03 September Reply

  Super fijn dat je leuke mensen hebt leren kennen! Ik studeer nu niet meer , maar ik moet wel opzoek naar een nieuwe baan dus voor mij word ook weer alles nieuw.

 • Stella
  Posted at 15:27h, 03 September Reply

  Fijn dat je het leuk vindt! Super leuk om dat zo te lezen. Ik ga van het HBO naar de Uni, dus ik ben heel benieuwd of ik dat verschil ook merk! En dat ritme, daar moeten we allemaal denk ik gewoon weer even inkomen (: Komt vast goed! Liefs!

 • Laura | Lauresque
  Posted at 15:44h, 03 September Reply

  Ah wat leuk en fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent! Je studie lijkt mij ook heel erg interessant! (: De start van mijn jaar is eigenlijk ook wel prima: tot nu toe redt ik het allemaal wel, haha. ‘t Is nog even kijken hoe lang dat zo blijft.

  (TROUWENS: IK WIL DIE TYPMACHINE OOK!!!!)
  Liefs, X

 • Anneleen
  Posted at 15:56h, 03 September Reply

  Ben blij dat het je zo goed meevalt! Met frisse moed starten, is erg belangrijk vind ik. Ik heb nog even vakantie maar voor mij gaat het binnen twee weekjes ook aanpassen zijn.

 • Eline
  Posted at 16:05h, 03 September Reply

  Wat fijn dat het zo goed gaat! Je foto’s zijn echt prachtig!

 • Kim
  Posted at 17:17h, 03 September Reply

  Fijn dat alles tot nu toe goed bevalt!

 • Pauline
  Posted at 17:17h, 03 September Reply

  Wat fijn dat je zo enthousiast bent! Ik zit nu in het 2e jaar en het valt me nu al een beetje zwaar haha. Ik heb ontzettende lange dagen.. Verder volg ik ook lessen, die gewoon verplicht zijn en niet echt met de studiekeuze te maken hebben. Gelukkig moet ik erg veel stage lopen, dus daar zit ik echt naar uit te kijken!

  Liefs,
  Pauline

 • Kelly
  Posted at 19:41h, 03 September Reply

  Wat fijn dat alles tot nu toe heel goed bevalt en de mensen leuk zijn! Ik zit niet meer op school!

 • Lotte
  Posted at 22:57h, 03 September Reply

  Fijn dat het zo goed bevalt en je gezellige mensen om je heen hebt! 🙂

 • Stephanie
  Posted at 23:52h, 03 September Reply

  Fijn dat je start goed is! De vakken klinken leuk ^^
  Ik studeer ook aan het hbo en ben bezig met mijn scriptie 🙂 dus zit alleen maar tuis en heb geen lessen meer!

 • Sylvia
  Posted at 14:30h, 04 September Reply

  Fijn dat het goed bevalt! Ik ben dit jaar overgestapt van Tilburg naar Maastricht en dat is ook een flinke verandering. Veel intensievere lesmethode en veel langer reizen, maar het is allemaal erg interessant en ik heb leuke studiegenoten. Dikke prima dus 🙂

Post A Comment

CommentLuv badge