Wat aankoopjes

Naamloos
Sorry voor de wat ‘inhoudloze’ blogjes de laatste tijd. Ik ben nog even aan het genieten van de laatste dagen zomervakantie. Woensdag begint namelijk al de introductie van MIC! Ik vind het zo spannend en ben héél benieuwd wat voor mensen er in mijn klas komen te zitten. Ik hoop dat ik een leuk klasje krijg! Ik heb namelijk al 2 jaar niet meer in een klas gezeten…

Aan de andere kant is het dan ook gedaan met de vrijheid. Ik had niet veel contacturen op de universiteit en het afgelopen half jaar heb ik ook niet veel gedaan (op het halen van de M&O toets, mijn propedeuse en werken na dan).  Ik moet nu echt weer 40 uur per week aan de bak! En dan ernaast nog werken. Pfoe, dat gaat mijn luie reet niet fijn vinden denk ik. Maar toch wil ik er met de volle 100% voor gaan ( hoe bedoel je gemotiveerd). EN OH,   ik heb photoshop moeten aanschaffen dus ik hoop daar een beetje beter in te worden, want mijn foto’s kunnen soms wel een beetje een filtertje gebruiken. Om het allemaal wat gezelliger te maken, haha.

Maar nu genoeg random geklets en verder over mijn garderobe. Die ben ik behoorlijk aan het ‘verversen’. Heel veel is verkocht of naar de kringloop om ruimte te maken voor van alles. Mij leek het leuk om aan mijn lieve volgers te laten zien wat voor kleertjes ik gekocht heb. Vinden jullie – de lieve volgers – dat ook leuk? Ja!? MOOI. Komt het:

DSC_0251

Mijn EERSTE croptop ooit kocht ik toen het nog mooi weer was bij de H&M! Ik vrees dat hij een jaartje in de kast moet blijven hangen, aangezien ik alleen met héél warm weer mijn blote buik ga showen.
DSC_0252

En zie hier mijn tweede -duizeligmakende- croptop ooit. Van de Tally Weijl op het station in Praag. Je zag hem ook voorbij komen in mijn afgelopen outfitpost en ik ben benieuwd of ik hem deze winter ergens mee kan combineren, aangezien deze wat langer (en wijder) is dan de witte croptop.
DSC_0253

De C&A in Praag was LEUK! Echt onwijs leuk! Waarom hebben ze die collectie gewoon niet bij de C&A in Leiden!? Vooral op de afdeling van Clockhouse kon ik me wel vermaken en ik kocht dit jurkje!
DSC_0255

Ik moest en zou een houthakkersblouse hebben deze herfst. Net zo graag dat ik straks rond de kerstdagen een kersttrui wil hebben. Deze kocht ik gisteren bij de H&M en hij zit zooooo lekker.
DSC_0257

And last, but definitely not least. Mijn favoriete aankoop van de laatste tijd: deze tweedehands vintage Levi’s spijkerblouse voor maar €3,50! Hij zit wat oversized en ik vind hem FANTASTISCH.

 

De grote vraag is nu: wat trek ik woensdag aan op mijn eerste schooldag? Daar heb ik al héél lang niet meer over na hoeven denken…

No Comments
 • Simone
  Posted at 20:26h, 25 August Reply

  Super leuke aankoopjes! Vind het een leuk stukje hoor! 😀

 • Dina
  Posted at 20:44h, 25 August Reply

  Dat jurkje is heel mooi! <3

 • Manon
  Posted at 20:57h, 25 August Reply

  Wat een leuke aankopen !!!

 • Mandy
  Posted at 21:54h, 25 August Reply

  Goede aankopen joh, vooral die laatste! Mooi prijsje. Gék op blousjes!

 • Lauriëtte
  Posted at 22:27h, 25 August Reply

  Wat een super leuke spulletjes! Je houthakkerblousje is geweldig! Zo leuk voor in de herfst! & Die croptop van die outfit is cute, oh! Ja! Ik dacht dat ik dat al gezegd had maar toen kon ik geen comment achterlaten! Die outfit is zo mooi <3

 • Donna Luisa
  Posted at 22:45h, 25 August Reply

  Ik vind je geruite bloes super leuk!

 • Anne
  Posted at 07:23h, 26 August Reply

  Je bloesje van de h&m vind ik geweldig! En ja, het viel mij ook al op dat vooral het Clockhouse-gedeelte in de c&a in Praag veel toffer was dan bij ons 🙂

 • Styling Note
  Posted at 21:07h, 26 August Reply

  Je witte croptop is leuk!!
  En je denim blouse ook.

  (lekker zinnige reactie maar ok)

 • Naomi
  Posted at 21:17h, 28 August Reply

  Heerlijk stijltje heb je, leuke aankoopjes! En als je het over Media, Informatie & Communicatie hebt, leukleukleuk. Heb ik ook gedaan. ; )

Post A Comment

CommentLuv badge