Outfit: crop top & skater skirt

DSC_0216

Ja ik heb het te pakken, die outfitposts. Als je iets leuk vindt, dan moet je er mee doorzetten toch? Dat is dan precies ook wat ik aan het doen ben. Achter ons huis heb ik een leuk steegje gevonden om regelmatig outfits te fotograferen en mijn vriend is de sjaak en moet als fotograaf optreden.

Oh en dit wil ik ook nog even aan jullie vertellen. Afgelopen woensdag heb ik voor het eerst een Aerial Yoga les gedaan. Het was fan-tas-tisch. Ik was na afloop helemaal zen, maar nu heb ik spierpijn. Ik ging samen met mijn nicht en we hebben ons gelijk ingeschreven voor de les van volgende week. Wie weet gaat het nog wat worden zeg!
DSC_0228DSC_0239
DSC_0225
DSC_0243

 

Hoed – H&M,
Spijkerjack – ONLY,
Croptop – Tally Weijl,
Skaterrokje – Boohoo,
Schoenen – Converse All Star.

Wat vinden jullie ervan? 🙂

Edit: Op de een of andere manier kan er niet meer gereageerd worden op mijn blog, superjammer… Ik ga morgen met Maarten de websitebouwer zitten om het te fixen. Hou vooral jullie reacties vast en probeer het morgen nog een keer, want de reacties zijn natuurlijk altijd het leukst om te lezen.

No Comments
 • Maarten
  Posted at 15:38h, 22 August Reply

  IK KAN WEER REAGEREN!

 • Laura
  Posted at 17:23h, 22 August Reply

  Joepie!

 • Karlijn
  Posted at 18:14h, 22 August Reply

  Leuke outfit! Skaterskirts zie ik altijd alleen maar in het zwart maar in het grijs staat je erg goed 🙂

 • Ria
  Posted at 19:33h, 22 August Reply

  Leuke outfit. Staat je goed. Ik vind vooral de top erg leuk.

 • Carola
  Posted at 19:34h, 23 August Reply

  Leuke outfit!
  Dat hoedje staat je leuk!

 • Aat
  Posted at 18:21h, 31 August Reply

  Wat zie je er schattig uit,

Post A Comment

CommentLuv badge