Zo smaakt water uit de grond.

DSC_0150

Heb je even zin om te lachen? MOOI. Want ik ga jullie laten zien, ja laten zien, hoe het water uit de bronnen in Karlovy Vary smaakte. Want dat smaakte bijzonder. Heel bijzonder.

Toen we in het centrum van Karlovy Vary aankwamen was ik alweer vergeten dat er bronnen waren met warm/heet water uit de grond dat je kon drinken. Ik vond het al zo raar dat er veel chinezen op de foto gingen met een wel hele gekke drinkbeker. Waarom zou je met een drinkbekertje op de foto gaan!? Het werd me al gauw duidelijk toen ik de eerste bron zag… AHA. In een gekke bui gingen S. en ik op zoek naar ook een leuke drinkbeker. Het was nog een zoektocht want ik wilde per se een poesje, natuurlijk.

Je moest uit de staart van het poesje drinken (want: traditie) en ik zag S. met een heel neutraal gezicht en slokje nemen. Ik werd nieuwsgierig en wilde ook wel een slokje… En hoe dat beviel? Oké, laat ik dit gifje de rest van het verhaal vertellen:
8q6abS on Make A Gif, Animated Gifs

En zó smaakt water uit de grond. Het zorgde voor een gigantische onderkin.

No Comments
 • Lauriëtte
  Posted at 11:23h, 20 August Reply

  Hahahaha briljant gifje. Lijkt me niet al te smakelijk nee! 😛

 • Stella
  Posted at 11:25h, 20 August Reply

  Hahahahaha ik ga helemaal hetzelfde gezicht trekken als jij doet alleen al bij de gedachte! Het bekertje is wel echt te lief! Ik denk niet dat ik het ooit ga proberen na dit GIF’je! Echt heel leuk gedaan. Liefs!

 • Aline
  Posted at 11:26h, 20 August Reply

  Omegod ik wil die drinkbeker!!!

 • Marieke
  Posted at 11:33h, 20 August Reply

  Ik zou denken dat álles lekker zou zijn uit zo’n fantastisch kopje!

 • Kim
  Posted at 11:55h, 20 August Reply

  Haha! Niet erg lekker dus? 😛

 • Manon
  Posted at 12:36h, 20 August Reply

  HHahaha geweldig

 • Ria
  Posted at 13:48h, 20 August Reply

  Haha. Is idd heel vies.

 • Marjolein
  Posted at 15:17h, 20 August Reply

  Haha super grappig gedaan! Het lijkt mij nou ook niet heel lekker indd! x

 • Nikki
  Posted at 15:45h, 20 August Reply

  Hahaha! Maar waar smaakte het naar? Modder?

 • Elkana
  Posted at 16:33h, 20 August Reply

  Komt door het vele ijzer wat er in de grond zit!

 • Maarten
  Posted at 15:15h, 22 August Reply

  Reactie test!

 • Carola
  Posted at 18:20h, 23 August Reply

  haha wat een geweldige gift!
  En ik vind je bekertje er erg leuk uit zien!

Post A Comment

CommentLuv badge