Bunzlau Castle

DSC_0203

Een paar maanden geleden vertelde ik al dat ik officieel ben begonnen met het sparen van het servies van Bunzlau Castle. Ik had met kerst een suikerpotje (hoe ironisch, nu ik geen suiker meer eet) van S. gekregen en hij staat sindsdien te pronken in onze witte kast, in z’n eentje. Totdat mijn ouders terugkwamen van vakantie en een wel heel leuk propedeuse-cadeautje bij zich hadden! Deze supermooie schaal! Nu staat het suikerpotje gezellig naast de schaal en weet ik precies wat ik voor mijn verjaardag op 2 september (BIJNA) ga vragen… Nog meer Bunzlau Castle! Die hele kast MOET vol!


DSC_0205
DSC_0199
DSC_0204

 

Spaar jij ook servies  ? 

15 Comments
 • Dina
  Posted at 08:06h, 19 August Reply

  Wat een mooi servies zeg. Die schaal is echt prachtig. Een vriendin van mij spaart ook servies van een bepaald merk.

 • Marieke
  Posted at 08:12h, 19 August Reply

  Mooi!
  In een heel andere categorie: wij sparen lelijke mokken van het koningshuis 😀 Altijd fijn als je bij de tweede ronde koffie kunt vragen “jij had Maxima, toch?”.

  • Laura
   Posted at 08:22h, 19 August Reply

   Hahahaha! Wat grappig, ik zie het al helemaal voor me.

 • Donna Luisa
  Posted at 08:16h, 19 August Reply

  Wat een schattig servies!

 • Stella
  Posted at 08:26h, 19 August Reply

  Ik spaar geen servies -want ik laat altijd alles vallen en woon in een studentenhuis- maar als ik het zou sparen, zou ik dit servies zeker overwegen. Wauwie, wat mooi! Ik vind de kleur blauw die ze gebruiken ook heel mooi. En al die bloemetjes en frutseltjes, hoe doen ze dat toch?! Mij niet gezien hoor, hihi. In ieder geval ontzettend lief dat je deze schaal gekregen hebt. Heel veel plezier ermee! Liefs.

 • Manon
  Posted at 08:42h, 19 August Reply

  Wat een prachtig service !!

 • Simone
  Posted at 09:54h, 19 August Reply

  Mooi servies zeg! Ik spaarde een hele tijd Pip Studio servies. Ik heb er ook best wel wat van. Maar heel stom: Ik vind het zonde om te gebruiken…

 • Laura
  Posted at 10:16h, 19 August Reply

  Wat mooi zeg! Ik spaar geen servies maar ik vind het wel leuk om te snuffelen bij de kringloop

 • Lauriëtte
  Posted at 10:58h, 19 August Reply

  Die kleur blauw is prachtig! Lijkt me leuk om zoiets te sparen! Heb ik hier in huis helaas geen ruimte meer voor haha

 • Angela
  Posted at 11:49h, 19 August Reply

  Mooi! Ik denk niet dat ik ooit een kast zou vullen met speciaal servies.

 • Anne
  Posted at 17:10h, 19 August Reply

  Oh dat is echt heel erg mooi! Ik kende het nog helemaal niet. Lijkt me best leuk om voor zoiets te sparen en dat je dan uiteindelijk heel trots bent op alles wat je hebt, maar daar heb ik dus echt het geduld niet voor.. Haha!

 • Maaike
  Posted at 22:40h, 19 August Reply

  Ohhh, jij zou jaloers zijn op mijn mama’s kast. Zij spaart het ook en heeft behoorlijk wat! Mijn favoriet van haar collectie is haar theepot met theelicht. Jouw schaak en suikerpotje zijn ook super mooi!

 • Tess
  Posted at 09:59h, 20 August Reply

  Super mooie kleur en motiefje! 🙂 Ik heb het oude servies van mijn oma gekregen.. cremé met een heel subtiel geschilderd randje van bloemetjes in goud <3

 • Ria
  Posted at 13:41h, 20 August Reply

  Prachtige schaal. En zo bij elkaar wordt het nog mooier. Vol sparen die kast dus maar.

 • Peets
  Posted at 09:00h, 19 September Reply

  Wat een prachtige foto’s! Mocht er nog iets ontbreken in je collectie misschien kan ik je helpen ik heb namelijk een uitgebreide collectie op mijn website http://www.peetslifestyle.nl

Post A Comment

CommentLuv badge