Iets teveel Ebay.

DSC_0198

Oeps oep soeps! Na de sessie op Ebay van een paar weken geleden vond ik het wel weer genoeg en ik was eigenlijk alweer vergeten dat ik zoveel besteld had. Totdat ik thuiskwam van vakantie natuurlijk en er na de vele bestelde tweedehands studieboeken ook wat pakketjes uit China bij zaten. OHJA! Altijd een feestje om pakketjes open te maken (zelfs de studieboeken). Wat erbij zat en wat ik er van vind? Let me show it to you. 
DSC_0161

Deze neppe clubmaster (met wat stofjes erop, haha) vond ik bij deze verkoper voor maar €1.76! Ik ben er echt superblij mee. Jullie zullen hem binnenkort wel in een outfitpost (ja, ik vind het nog steeds leuk om afentoe mijn outfitjes te plaatsen) zien. Stay tuned dus.

DSC_0166

Dit horloge heb ik vaker op blogs voorbij zien komen. Eigenlijk hou ik niet van goud, maar omdat er een wereldkaart inzit en hij maar €1.38 was kon ik het niet laten. Je kunt hem kopen bij deze verkoper.
DSC_0168

Na het lezen van dit artikel op de blog van Jennie hebben we natuurlijk allemaal een nieuw paspoorthoesje besteld voor maar €0.94 cent inclusief verzenden. Ik dus ook! Ik bestelde hem bij deze verkoper. Alleen het is me nog niet gelukt om mijn paspoort erin te proppen…

DSC_0185

And last but not least… Een zomers kledingsetje voor maar €10,37 bij deze verkoper. Ik heb maat M besteld terwijl ik normaal XS draag! Het paste perfect en het is een leuk setje. Nu nog even wachten tot het weer mooi weer wordt om het aan te trekken…

Heb jij ook wel eens Ebay-shopsessies? 

 

No Comments
 • Anne Solveig
  Posted at 07:29h, 18 August Reply

  Wat een leuke aankopen!!

 • Kim / Vintage & Beauty
  Posted at 07:43h, 18 August Reply

  Leuke aankopen! Ik durf het, gelukkig, nog niet zo goed aan anders had ik al onwijs veel gekocht haha.

 • Dionne
  Posted at 07:48h, 18 August Reply

  eBay is ook heel leuk! Dat horloge en dat playsuit is leuk!

 • Simone
  Posted at 07:51h, 18 August Reply

  Leuke aankopen! Ik heb gister weer wat besteld bij Ebay. Nu weer even wachten tot het hier is. 😀

 • Mirjam
  Posted at 07:58h, 18 August Reply

  Oh dat horloge is echt heel leuk! En je kledingset ook, hoop dat er binnenkort nog een zomerse dag aan komt 😉

 • Naomi
  Posted at 08:02h, 18 August Reply

  Je kledingset en je horloge zien er zo leuk uit weer, wauw!

 • Sabrina
  Posted at 08:21h, 18 August Reply

  Je zonnebril en horloge zijn echt prachtig! Wauw!

 • Manon
  Posted at 08:24h, 18 August Reply

  Wat een leuke dingen heb je gekocht!

 • Tineke
  Posted at 08:38h, 18 August Reply

  Dat setje is wel erg leuk, en wat een mooi horloge! Leuke aankopen meid!
  Liefs

 • Lauriëtte
  Posted at 08:42h, 18 August Reply

  Dat laatste kledingsetje is prachtig! Ik koop eigenlijk nooit iets op Ebay!

 • Berber
  Posted at 08:50h, 18 August Reply

  Wat een leuke aankopen!! Misschien ga ik de eerste 2 ook maar kopen.. Dat prijsje is niks!

 • Kim
  Posted at 09:39h, 18 August Reply

  Leuke aankoopjes!

 • Karlijn
  Posted at 09:45h, 18 August Reply

  Ik heb hetzelfde horloge een paar maanden geleden gekocht met een bruin bandje. Helaas tikt het horloge echt super hard en daar erger ik me zo aan dat het ding nu ergens bijna niet gebruikt ligt in mijn kamer :’)

 • Donna Luisa
  Posted at 09:46h, 18 August Reply

  Dat horloge is echt ge-wel-dig!!

 • Miss Happinez
  Posted at 09:57h, 18 August Reply

  Dat kledingsetje is zo leuk!

 • Kim
  Posted at 10:21h, 18 August Reply

  Koopjes! Ik ik ga direct op zoek naar een leuke paspoorthoes 🙂

 • Romy
  Posted at 10:38h, 18 August Reply

  Wat een leuke aankopen!

 • Annebelle
  Posted at 12:12h, 18 August Reply

  Dat horloge staat echt bovenaan mijn wishlist als ik ooit Paypal aanmaak!

 • Eline
  Posted at 12:18h, 18 August Reply

  Ach, voor die prijs maakt het niet uit als je even losgaat, toch 🙂
  Super leuke dingen heb je gekocht! Vooral die zonnebril en dat kledingsetje vind ik erg leuk!

 • Laura
  Posted at 13:19h, 18 August Reply

  Wauw, wat leuk allemaal! Ik heb nog nooit iets besteld op Ebay. Ik heb inmiddels wel PayPall, maar ik zou echt niet weten hoe ik dan iets moet bestellen :’)

 • Manon
  Posted at 14:27h, 18 August Reply

  Leuke aankopen, wat een tof kledingsetje ik heb pas voor het eerst via Ebay besteld maar nog niets ontvangen dus ik ben heeeeel benieuwd!

 • priscilla
  Posted at 16:28h, 19 August Reply

  Super leuke aankopen!

 • Denise
  Posted at 19:15h, 19 August Reply

  Ebay is echt de duivel, haha! Veel te makkelijk om iets te kopen en zo cheapass! Dat kleding setje vind ik onwijs leuk!

 • Mariska
  Posted at 16:00h, 25 August Reply

  Erg leuk, vooral die bril!

Post A Comment

CommentLuv badge