PRAHA-hahahaha

DSC_0103

En weer een reisverslagje van onze roadtrip door Tsjechië! Even snel, want de tent is al ingepakt om van een camping iets buiten Praag naar een andere camping te gaan. Als het goed is kunnen we daar dan kanoën! LEUHEUK.

De camping waar we op staan is camping Matyas, aan een grote rivier (ben even de naam kwijt, de moldau, kan dat?). Jullie zijn vast benieuwd of deze camping beter was dan de vorige? Nou: JA! Het sanitair is schoon en er staan wat stellen van onze leeftijd. Altijd fijn. De camping is wel wat duurder, maar je krijgt 1x een treinkaartje naar Praag vergoed. En het treinstation is maar 10 minuten lopen van de camping, dus je bent binnen 40 minuten in hartje Praag. IDEAAL. Aanradertje als je naar Praag wilt gaan met de tent dus.

Praag is mooi, heel mooi. Helaas hadden we op dag 1 regen. Dus dat werd: SHOPPEN ALS EEN MALLE. Dag 2 was beter en toen zijn we de echte toerist uit gaan hangen. MAN WAT EEN TOERISTEN. HORDES TOERISTEN. Maar, als je er doorheen kijkt zie je véél moois. Veel foto’s heb ik niet gemaakt want: waarom zou je foto’s maken van iets waar al 10000 foto’s van zijn gemaakt?

DSC_0100  DSC_0108 DSC_0111 DSC_0115

 

 

 

No Comments
 • Lauriëtte
  Posted at 10:12h, 13 August Reply

  Hele mooie foto’s! Praag staat ook nog wel op mijn wishlist! Lijkt me een hele mooie stad!

 • Simone
  Posted at 19:56h, 13 August Reply

  Klinkt weer echt super tof! Mooie foto’s!

 • Dionne
  Posted at 13:36h, 14 August Reply

  Mooie foto’s! Praag staat nog op mijn wishlist!

 • Manon
  Posted at 18:57h, 14 August Reply

  Wat een mooie foto’s

 • Wendy
  Posted at 18:19h, 15 August Reply

  Jammer van die ene dag regen, maar op de foto’s ziet het weer er wel oké uit. 🙂

  • Laura
   Posted at 11:36h, 17 August Reply

   Dat was ook die andere dag! Haha.

 • Karbonkel
  Posted at 13:38h, 17 August Reply

  Deze zomer in Praag geweest, het was zo mooi! Maar zo druk inderdaad, ik werd echt gek af en toe xd

 • Esther
  Posted at 15:18h, 17 August Reply

  Praag ziet er echt heel mooi uit! 🙂

 • Anneleen
  Posted at 21:39h, 28 August Reply

  Ik ben onlangs ook naar Praag geweest, prachtige stad hé!

Post A Comment

CommentLuv badge