Ik zit in spanning.

DSC_0968

De komende week zit ik in de studie-spanning. Misschien een beetje overdreven, maar ik krijg vrijdag 18 juli te horen of ik ben ingeloot voor de opleiding Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam. Of niet. Ik ga er stiekem wel vanuit wat ik kreeg eergisteren dit mailtje:

Op dit moment zijn er 854 mensen die zich hebben aangemeld voor 15 mei. Dit aantal zal lager zijn op het moment van de loting, omdat iedereen die niet is geslaagd nog verwijderd moet worden. De verwachting is dat iedereen die zich voor 15 mei heeft aangemeld uiteindelijk geplaatst zal worden. 

Er zijn 700 plaatsen, klinkt positief toch? Ik ben nu dus al helemaal op internet aan het opzoeken wat voor laptop ik wil (ik moet een nieuwe aanschaffen, mijn mini-lappie voldoet niet) en ik heb mijn eerste schooldag-outfit al in mijn hoofd. Oké, dat is te overdreven ja.

Stiekem vind ik het ook best wel spannend. Het voelt echt als een nieuwe start en ik hoop zo dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik kan nu niet meer terug. Maar, ik heb er wel een goed gevoel over. Ik wil mijn propedeuse binnen 1 jaar halen en hoop snel mijn draai te vinden op het HBO. Ik heb immers al 2 jaar niet meer op school gezeten…

Zodra ik iets weet laat ik het jullie gelijk weten!

No Comments
 • Angela
  Posted at 19:11h, 11 July Reply

  Moet lukken toch? Ik hoop het voor je!

 • Irma
  Posted at 19:34h, 11 July Reply

  Nog eventjes (een klein beetje) spannend dus. Ik hoop voor je dat je er bij zit!

 • Lauriëtte
  Posted at 21:02h, 11 July Reply

  Spannend! Gaat vast lukken! Vind het altijd maar een beetje raar met die lotingen.. Iedereen heeft recht op een opleiding!

 • Joanne
  Posted at 21:31h, 11 July Reply

  Het is helemaal niet overdreven. Het laat alleen maar zien dat je het graag wilt! Ik duim voor je hoor 😀

  O, en met die draai komt het vast wel goed. Mijn vriend is dit jaar (na vijf jaar) ook weer begonnen met school, en hoewel hij best wel moest wennen in het begin heeft hij nu op één vak na alles gewoon gehaald. Komt goed!

 • Inge
  Posted at 22:19h, 11 July Reply

  Tuurlijk is dat spannend! Je toekomst en misschien wel droom hangt er vanaf. Ik had me vorig jaar ook voor deze opleiding ingeschreven en bij mij was het toen zo dat iedereen die zich voor 1 mei had ingeschreven automatisch door was (er waren dus genoeg plekken) alleen de late inschrijvingen moesten loten. Komt vast goed! Succes!
  (Ik heb overigens voor een andere opleiding gekozen toch, haha).

 • Simone
  Posted at 08:35h, 12 July Reply

  Dat is zeker spannend! Maar het komt vast goed!!

 • alexa
  Posted at 09:29h, 12 July Reply

  Ik heb me voor dezelfde studie aangemeld, en ik kreeg hetzelfde mailtje. De 18e de definitieve uitslag en ik ben best benieuwd. Zou heel kut zijn als ik alsnog zou afvallen aangezien ik dit vorig jaar ook al wilde studeren maar het toen niet kon. Veel succes en ben benieuwd of je bent ingeloot! Ik zal voor je duimen (en voor mezelf!)

  • Laura
   Posted at 09:45h, 12 July Reply

   Leuk! Ik duim ook voor jou en wie weet zien we elkaar nog wel!

 • Sabrina
  Posted at 11:55h, 12 July Reply

  Komt vast helemaal goed! (:

 • Maaike
  Posted at 12:26h, 12 July Reply

  Ohh, heel veel succes! En het is helemaal niet gek om het spannend te vinden!

 • Tamarah
  Posted at 06:28h, 13 July Reply

  Ohw spannend zeg! Fingers crossed!!

 • Charlotte
  Posted at 19:41h, 13 July Reply

  Spannend! Komt vast wel goed:)
  x

 • Marcella
  Posted at 20:20h, 15 July Reply

  Ik duim voor je!

Post A Comment

CommentLuv badge