Leuke/inspirerende/handige blogpostjes (JUNI)

bloginsipratie

Als blogger/blogverslaafde struin ik verschillende blogs af op zoek naar leuke, inspirerende en handige artikeltjes. Deze verzamel ik allemaal op mijn Bloglovin’ account door op like te klikken, zodat ik ze later nog eens kan terug kijken. Vorige maand heb ik ook mijn favorieten met jullie gedeeld en deze keer wil ik dat weer doen! Gewoon omdat ik het zelf ook leuk vind om op deze manier blogjes te ontdekken. 

aspoonfulofdork

Marjolein van A Spoonful of Dork is té creatief. Ze bedacht een manier om van ‘saaie apparatuur iets hips te maken’. Ik vind het echt een geweldig idee en het ziet er zoveel leuker uit!

mondetmoi

Stella van Mondetmoi is ook verliefd geworden op Leiden. Ze schrijft een ode aan Leiden. Ik heb dan ook helemaal niks aan haar woorden toe te voegen.

tijgertjrawr

Lauriëtte van TijgertjeRawr heeft sinds kort een Zoku IJsmaker en deelt zo nu een dan een prachtig recept om de leukste ijsjes te maken! Deze keer maakte ze een stoplicht ijsje van fruit! Ik denk dat ik er ook wat van ga proberen. Maar dan op de Koos Suikerloos manier dan.

winterkind

Hotspots I LOVE THEM. Vooral in Amsterdam, omdat ik de komende 4 jaar (als ik word ingeloot natuurlijk) in Amsterdam ga studeren. Joanne van Winterkind deelde een geweldige hotspot: Burgerlijk Amsterdams. En ik ga daar zeker heen als ik er studeer! Ik krijg nu al honger.

Weet jij nog leuke blogs? Ik ontdek graag nieuwe!  

No Comments
 • Dagmar
  Posted at 06:16h, 05 July Reply

  Aah wat een te gekke artikelen op een rij, love it! Ik ga gelijk even een kijkje nemen!

 • Stella
  Posted at 06:47h, 05 July Reply

  AAAACH Ik sta er tussen, wat lieeef! Duizend keer dankjewel, ik ben blij dat je mijn ode mooi vond. Veel liefs!

 • Dionne
  Posted at 07:27h, 05 July Reply

  Er staan mooie blogs tussen!

 • Lauriëtte
  Posted at 08:52h, 05 July Reply

  Lief dat is er tussen sta, dankjewel! 😀

  • Lauriëtte
   Posted at 08:52h, 05 July Reply

   Is = Ik. Net wakker haha. Fijn weekend! x

 • Laura
  Posted at 09:20h, 05 July Reply

  Wat leuk!

 • Annebelle
  Posted at 11:27h, 05 July Reply

  Hotspots in Amsterdam zijn altijd welkom bij mij!

 • Remy | BakingBeautyNL
  Posted at 12:25h, 05 July Reply

  Ik ben Marrjolein meteen gaan volgen! Leuk dat idee met tape en saai wit apparatuur.

  Thnx for sharing.

 • Suzanne
  Posted at 08:45h, 06 July Reply

  Mag ik nu ook stiekem een beetje reclame maken voor http://www.fitgirlcode.com ? Hihi een hele leuke blog ;)!

 • Marcella
  Posted at 20:01h, 06 July Reply

  Gaaf overzicht, leuk om zo toffe artikelen te ontdekken. De ijsjes van Lauriëtte zien er goed uit, ik ga zeker even kijken op haar blog. Like!

 • alexa
  Posted at 11:03h, 07 July Reply

  wat een goeie blogs heb je weer op een rijtje gezet!

Post A Comment

CommentLuv badge