Een klein foto-weekdagboekje (23&24)

Wegens de allerlaatste tentamens van deze opleiding en het feit dat ik de afgelopen weken niet fit ben heb ik een beetje mijn blog verwaarloosd. De tentamens zijn nu afgelopen en ik ben bezig om fitter te worden (lees: koos suikerloos). Daarom: meer tijd en fut om te bloggen. Misschien vinden jullie het weer leuk om even een kijken te nemen in mijn o-zo-spannende leven. Wat vooral bestaat uit leren,werken en veel slapen. Veel slapen.

Eerlijk gezegd heb ik er niet veel tekst bij gedaan, dus jullie mogen plaatjes kijken dit keer. Vooruit.

PicMonkey Collage

Week 23

Zoals jullie allemaal al weten heb ik op de IJhallen gestaan en ben ik naar de Kings of Leon geweest die week. Ik denk dat ik daar niet veel meer over hoef te zeggen hè?

De rest van de week heb ik eigenlijk niet veel meer gedaan dan slapen, werken en leren voor de laatste twee tentamens.

PicMonkey Collage2

Pinksterweekend

Dat bestond eigenlijk ook uit eten, werken en slapen. Wat een gevarieerd leven heb ik toch.

Wel hebben we het balkon afgemaakt! Mijn vriend heeft een plantenbak gemaakt waar een superleuke vlinderplant in staat (DIE NU UITKOMT; KOM MAAR VLINDERS!). En we hebben een parasol. Nooit geweten dat die dingen zo ideaal kunnen zijn!

Wel ben ik zondagavond naar een beachparty geweest, ik kwam precies aan toen de zon onder ging (zie foto hieronder).

PicMonkey Collage3

Week 24

Lerenlerenlerenleren… En als studie ontwijkend gedrag Senna’s tipi opzetten op het balkon en er foto’s van maken. Afgelopen vrijdag had ik een tentamen onderzoekspracticum. Die ik inmiddels al voor de derde keer maak (driemaal scheepsrecht!?). De eerste keer had ik een 3,9, de tweede keer een 4,8. Zal het dan nu ein-de-lijk een voldoende worden?

Afgelopen zaterdag ben ik naar de previewdag van MIC geweest. Het was niet erg nuttig, maar ik ben wel 100% zeker over mijn studiekeuze! Ik heb gewoon helemaal zin in september. Om weer helemaal als vanouds nieuwe schoolspullen te verzamelen in de HEMA en een nieuwe laptop uitzoeken die de komende paar jaar mijn studiemaatje gaat worden…
Maar, ik moet eerst even half juli afwachten. Dan hoor ik of ik ingeloot ben.

Heb nog wat leuks meegemaakt? 

No Comments

Post A Comment

CommentLuv badge