A short message.

Scan0009

Met mijn boeken op schoot. Een rekenmachine in de ene hand, een pen in de andere hand. Zweet op mijn voorhoofd. Opgesloten in huis en vooral niet kijken naar het mooie weer buiten. DAT  ROT ONDERZOEKSPRACTICUM OOK. 

Dat noem je studeren in de zomer. Ik schreef er vorig jaar al een berichtje over, dat er ook voordelen aan zitten. Dat studeren terwijl het buiten gigantisch mooi weer is.

Zal ik ze even herhalen? (met kleine aanpassingen)

De voordelen van studeren met mooi weer: 

✿ Ik krijg steeds meer kennis binnen.
✿ Ik leer hoe ik een onderzoek moet uitvoeren door mijn favoriete vak (kuch) onderzoekspracticum. Terwijl ik met mijn studie stop.
✿ Ook leer ik hoe ik mijn concentratie moet vasthouden.
✿ En om afleiding te weerstaan.
✿ Ik verbrand mezelf niet in het zonnetje.
✿ Ik geef geen geld uit aan leuke activiteiten.
✿ Mijn kledingkast puilt niet uit omdat ik teveel shop.
✿ Mijn huis wordt niet zanderig omdat ik niet naar strand ben geweest.
✿ Ik heb straks een Propedeuse op zak.

 

Hoe houden jullie studeren met dit mooie weer vol? 

 

No Comments
 • Karlijn
  Posted at 09:34h, 10 June Reply

  Haha, nee binnen verbranden we zeker niet……toch vind ik het wel fijner als het tijdens de tentamenweek gewoon een week lang regent. Dan heb ik tenminste geen schuldgevoel om met dit mooie weer binnen te zitten 😉

  • Laura
   Posted at 11:14h, 10 June Reply

   Ja dat vind ik ook fijner, maar helaas heb je het weer niet in de hand!

 • Lauriëtte
  Posted at 12:48h, 10 June Reply

  Naww, toch een positief lijstje! Gelukkig hoef ik niet meer te studeren, maar de hele dag werken met die lekkere weer is ook geen pretje! Succes nog eventjes!

 • Linda
  Posted at 14:12h, 10 June Reply

  Ik hou me vast aan het idee dat ik bijna (bijna bijna bijna, nog één maandje ongeveer!) afgestudeerd ben en dan hopelijk nooit meer naar school hoef als ik dat niet wil 😀

 • Simone
  Posted at 14:21h, 10 June Reply

  Ik hoef gelukkig niet meer te studeren. Succes!

 • Eva
  Posted at 20:21h, 10 June Reply

  Als werknemer vind ik dit weer een behoorlijke ramp 😉 Het is te zot om binnen te moeten zitten en daar dan ook nog eens weg te zweten terwijl je je concentratie bij je werk moet houden. Maar verder is het ook wel zo fijn 🙂

 • Dina
  Posted at 06:36h, 11 June Reply

  Oooh help, leren met dit weer… Ik ben ook hard aan de slag.

 • Marcella
  Posted at 13:00h, 12 June Reply

  Ik studeer niet meer, maar op werkdagen geniet ik volop van de zon in de lunchpauze. Of ik werk thuis en heb geen twee uur reistijd, maar kan dus meer van de zon genieten. Op vrije dagen geniet ik dan zoveel mogelijk van de zon. Succes met je studie!

 • alexa
  Posted at 14:54h, 14 June Reply

  wat een goeie punten!

Post A Comment

CommentLuv badge