Het fangirl gehalte.

2014-06-04 08.20.38 1

Zo zie ik er dus uit als ik op mijn tenen sta (lang leve het mini zijn) en sta te luisteren naar een band die ik al vanaf mijn 15e wil zien. Met mijn mond wagenwijd open, zoals je ziet. Inclusief kippenvel. Zo blij als een kind in een speelgoedwinkel. Maar dan beter.

Maandag ging ik dus naar de Kings of Leon. Een band waar ik al vanaf mijn 15e ‘fan’ van ben. En wat waren ze goed. Ik ben nog helemaal aan het nagenieten.

Maandag was een beetje een rommelige dag. Ik was nog steeds niet lekker en gigantisch moe. Ik ben daarom maar de hele dag in bed gekropen. Energie opslaan voor die avond. Want ik wilde en moest en zou mee-schreeuwen en dansen met de KINGS OF LEON (AAAH!).

Nee zo’n hoog fan-girl gehalte heb ik nou ook weer niet. Natuurlijk heb ik wel geklapt, meegezongen en gedanst. Maar ik was niet zo’n fangirl die flauwviel van het zien van haar idool (wel bijna hoor (grapje)).

Maar, om deze rommelige blogpost nog rommeliger te maken.

ZE WAREN GOED.

HEEL GOED.

En er was sneeuw. Tijdens hun nummer ‘Cold Desert’.

Tot zover mijn crappy mobiel foto’s en mijn rommelige blogpost op deze grauwe woensdagmorgen.

Wat was jouw mooiste concert? 

No Comments
 • Suzanne
  Posted at 08:40h, 04 June Reply

  Te gek!! En wat een lieve foto!

 • Mirne
  Posted at 09:17h, 04 June Reply

  Oh wow, helemaal te gek! Ik ben alleen nog naar een concent van “Monsters and men” geweest, was ook supertof!

  • Mirne
   Posted at 09:17h, 04 June Reply

   Oh één of andere reden plaats ik altijd dubbele reacties bij sommige blogs. sorry!

  • Laura
   Posted at 13:57h, 04 June Reply

   Het lijkt me ook tof om naar Monsters and Men te gaan, die staan ook hoog op mijn favorietenlijstje!

 • Mirne
  Posted at 09:17h, 04 June Reply

  Oh wow, helemaal te gek! Ik ben alleen nog naar een concent van “Monsters and men” geweest, was ook supertof!

 • Ilse
  Posted at 10:02h, 04 June Reply

  Mooie foto inderdaad!

  Ik vond Train live heel goed. Tijdens het concert vroeg hij de hele zaal stil te zijn en zong hij een super mooi nummer zonder microfoon en hij zong ook nog een liedje terwijl hij door de zaal heen liep in 013 in Tilburg, niet zo heel groot. Erg gaaf om mee te maken 🙂

 • Stella
  Posted at 12:08h, 04 June Reply

  Ahhh wat een leuke foto! Je kan echt zien dat je helemaal happy bent (: Kings of Leon zijn echt heel goed. Ik kan me voorstellen dat het live al helemaal een en al geweldigheid was. Fijn dat het zo super was. Liefs, Stella.

 • Sylvia
  Posted at 12:14h, 04 June Reply

  Mooie foto! Je hebt het duidelijk naar je zin 🙂 Mijn favo concert is er eentje van Navarone, een supertof bandje uit Nijmegen.

 • Wendy
  Posted at 17:30h, 04 June Reply

  Ik ben pas bij twee concerten geweest en die van de Backstreet Boys laats in de HMH vond ik de mooiste van de twee. Vond de intieme sfeer heel leuk.

 • Lauriëtte
  Posted at 06:52h, 05 June Reply

  Die eerste foto is mooi! Je straalt helemaal! Ken eigenlijk alleen de echte hits van Kings of Leon!

 • Remy | BakingBeautyNL
  Posted at 17:06h, 05 June Reply

  Toffe foto met dat sneeuw!!

 • Karlijn
  Posted at 09:49h, 06 June Reply

  Oh wat gaaf! Ik denk dat mijn leukste concert Imagine Dragons was qua muziek en Tegan and Sara het leukst vanwege de achterliggende reden (ik ging samen met twee vriendinnen die elkaar ontmoet hadden via hun muziek) 🙂

 • Waar ik nu naar luister | Ooh La Lau
  Posted at 09:43h, 12 September Reply

  […] Ik hoef jullie vast niet meer te vertellen dat ik een gigantische fan van de Kings of Leon ben hè? Het concert van een paar maanden geleden zorgde voor een nog hoger fangirl gehalte. […]

 • Een klein foto-weekdagboekje (23&24) | Ooh La Lau
  Posted at 10:32h, 22 November Reply

  […] jullie allemaal al weten heb ik op de IJhallen gestaan en ben ik naar de Kings of Leon geweest die week. Ik denk dat ik daar niet veel meer over hoef te zeggen […]

Post A Comment

CommentLuv badge