Een klein weekdagboekje (20)

TGIF! WEEKEND! Inclusief mooi weer! Dat was afgelopen weekend wel even wat anders hè…

Ik wil weer regelmatig een diary bijhouden, omdat persoonlijke artikels toch ook wel leuk zijn om te schrijven (en ik vind ze altijd leuk om bij anderen te lezen). Helaas heb ik de afgelopen tijd weinig foto’s gemaakt, maar de volgende keer beloof ik dat ik meer foto’s heb.

IJhallenparaplu

Zaterdag & zondag. 

Zaterdag ging ik in mijn uppie naar Amsterdam om even te kijken bij de IJhallen. Wat had ik daar spijt van zeg, ik kon namelijk thuis alleen een kinderparaplu vinden en de regen kwam met bakken uit de hemel. Toen ik eindelijk thuis was lag ik de rest van de dag verkleumd met een dekentje op de bank. En Gossip Girl, ik ben weer helemaal opnieuw begonnen. Ik begin steeds meer zin te krijgen om zelf op de IJhallen te staan, of maak ik er een te groot punt van? Nouja, voorpret is ook pret.

Zondag was een soort familiedagje want: moederdag. Mijn moeder heb ik een leuke foto gegeven waar ik, mijn vriend en mijn broertje opstaan!

2014-05-13 07.00.25 1

Maandag & dinsdag.

Maandag was ik vrij en werkte ik KEIHARD aan mijn blog. Wat een inspiratie kan een mens in één dag hebben zeg! Nu is het allemaal weer weg helaas, maar ik ben blij dat ik het heb opgeschreven (haha). Ook heb ik mijn nieuwe bril opgehaald, wat nog een klein beetje een gedoe werd om dat ik direct hoofdpijn kreeg (en dat wil je natuurlijk niet met een bril). Volgende keer ga ik wel naar een èchte opticien.

Dinsdag was het weer een inspiratievolle dag. Ik heb eventjes gewerkt en voor de rest heb ik heerlijk genoten van mijn ‘vrije tijd’. Gerrit de hamster kon daar ook van genieten, want hij kreeg spaghetti.

2014-05-14 12.36.58 1

Woensdag & donderdag. 

MUFFINS MAKEN! Ik had er al vanaf dinsdagavond zin in. Ik ging op pad, op zoek naar bloempotjes, maar vond ze nergens. Uiteindelijk heb ik maar twee vergeet-me-nietje-kweeksetjes gekocht waar twee bloempotten bijzaten. Wat frustrerend als je iets zoekt en nergens hebben ze het in de maat die je wilt! Oh, het is ook een wonder dat de muffins in één keer gelukt waren (en lekker waren) want ik ben totaal geen keukenprinses. Ze waren zelfs zo lekker dat ik er een paar moest maken voor mijn vriend zijn collega’s (hij had er één meegenomen naar stage). Oh, en vandaag heb ik ook weer gewerkt bij de bakker. Mijn leven bestaat niet alleen uit bloggen (bijna wel).

Donderdagochtend kreeg ik ineens het geweldige idee van het blogboekje. Omdat ik om 12 uur moest werken ging ik het idee direct uitwerken en foto’s maken (wat ben ik blij met mijn 50mm lens zeg, zien jullie ook verbetering?).

Vrijdag is vandaag en die is nog niet afgelopen! 

Leuk, zo’n overzichtje?

No Comments
 • Manon
  Posted at 15:42h, 16 May Reply

  Leuke foto’s

 • Eline
  Posted at 16:05h, 16 May Reply

  Awh, Gerrit is ook zo schattig. Ik moet als ik hem zie, echt enorm aan mijn (oude) hamster denken.

 • Simone
  Posted at 16:15h, 16 May Reply

  Wat een leuk dagboekje! En je hebt een leuke hamster!

 • Sylvia
  Posted at 16:19h, 16 May Reply

  Yup, leuk overzichtje, vaker doen 🙂

 • Kim
  Posted at 18:20h, 16 May Reply

  Zeker leuk zo’n overzichtje! 🙂 Niet te lang, maar toch een mooi overzicht van wat je beleefd hebt. Daar hou ik van.

 • Suzanne
  Posted at 05:19h, 17 May Reply

  Wat een fijne foto’s! Tot straks!

 • Grieke
  Posted at 08:19h, 17 May Reply

  Leuk dagboekje met errug mooie foto’s!

 • Linda
  Posted at 15:14h, 17 May Reply

  Leuke foto’s! Wat leuk bedacht om de muffins in een bloempotje te doen! 🙂

 • Marcella
  Posted at 20:27h, 22 May Reply

  Ik vind dit soort overzichten altijd tof! Mooie nieuwe bril heb je, staat goed!

 • Annebelle
  Posted at 12:41h, 05 June Reply

  Ja, echt leuk om te zien!!

Post A Comment

CommentLuv badge