Budgettipje| Kersenbloesem bij de AH

DSC_0145

 

Voor mij betekent het blogger zijn: delen. Het is, naar mijn mening, één van de geheimen of een blogger succesvol wordt/is of niet. Waar zouden we toch zijn als de beautybloggers hun beautygeheimen niet zouden delen? Of waar zouden we zijn als de fashionbloggers hun outfits niet delen? Of de lifestyle bloggers hun hotspots? Nergens dus. Dan zouden we verdwalen in de Zara, in de verkeerde tentjes koffie drinken en eruit zien als clowns.

Mijn blog wil ik een beetje de richting budget en lifestyle/interieur opduwen. Ik deel daarom graag mijn budgetvondsten met mijn lieve volgers! Zodat we niet teveel betalen voor hetzelfde, haha. Ik vond deze aanbieding om het voorjaar alvast in huis te halen: de kersenbloesemtakken bij de Albert Heijn voor maar 1,99! Ik heb ze nu een weekje staan en er komen nu hele mooie witte bloesems uit. Het voelt een klein beetje als voorjaar in ons grachtenpandje, terwijl het keihard vriest buiten… Misschien ga ik zaterdag op de Leidse markt ook wel tulpen kopen. Gewoon omdat ik dit weer haat (behalve als we kunnen schaatsen en sleeën, dat is leuk).

DSC_0144

Hebben jullie nog leuke budget-interieur-tips?

No Comments

Post A Comment

CommentLuv badge