I’m ALIVE!

light_grey

Toen ik, ongeveer een uurtje geleden jullie de beste kerstwensen toewensde, kreeg ik ineens zin om een hele lange blogpost te maken. Nouja, lang. Langer dan de vorige in ieder geval. Om het nu even over wat persoonlijke dingen te hebben. Moet ook eens gebeuren hè? Ik geloof niet echt in goede voornemens. Ik vind namelijk, dat als je jezelf iets voorneemt, je dat beter het direct kan uitvoeren, anders komt er toch nooit iets van. Naar mijn mening, ben je als je het ‘voorneemt’ niet gemotiveerd genoeg. Toch wil ik ingaan in wat ik in 2014 wil bereiken en wat er in 2014 gaat gebeuren. Want het is SPANNEND.

Ik hoop namelijk in 2014 de studie te vinden die ik wil en er met en lach op mijn gezicht mee te starten. Ik ga nu alleen nog mijn propedeuse van Pedagogische wetenschappen proberen te halen en ga in de tussentijd opzoek naar de studie die ècht bij mij past. Waarmee ik zeker weet dat ik daar toekomst in zie en vooral een studie waar ik gelukkig van word. Een hele lastige keuze was het, het was de afgelopen weken nogal drama, maar ik ben opgelucht dat ik de knoop heb doorgehakt. Dit is dus waar mijn jaar om gaat draaien. En ik ben heel benieuwd naar de toekomst!

Ook wil ik vooral doorblijven gaan met mijn blog, dat lijkt me logisch hè? Ik ga nu iets meer tijd krijgen om te bloggen en ik hoop dat jullie nu gaan juichen van: ‘JEEEJ, MEER BLOGJES OP OOHLALAU!’ Euhm, ik hoop maar dat ik inspiratie blijf krijgen. Want die was afgelopen week toch ècht even weg. Misschien ga ik binnenkort even een enquête (waarbij je iets kan winnen natuurlijk) opstellen om te kijken hoe het precies met mijn blog gesteld is. Dan kan ik direct ook kijken welke kant ik op wil met mijn blog, want die blijft ook nog steeds lastig! Het is nu eerder een gooi-alles-op-een-hoop-blog.

GENOEG MET DAT SERIEUZE GEDOE. Nu tijd voor Senna.

Ik rolde serieus van de trap van het lachen. Doet je dit niet denken aan mijn favoriete kattengifje die ik in de Crazy Catlady Tag zette? MIJ WEL. Het voelde als een droom die uitkwam, dat Senna dat ook doet. Oke, raar. Ik stop nu. Doei.

 

No Comments
 • Manon
  Posted at 16:29h, 24 December Reply

  Hopelijk vind je de studie die bij je past en haal je de propedeuse van de studie waar je nu mee bezig bent. Ik vind het leuk om te lezen dat je meer tijd hebt voor het bloggen, want het is natuurlijk altijd leuk om meer artikels te zien! Ik moest ook erg lachen van Senna!! Fijne feestdagen voor jou en je fam. veel liefs!
  Manon recently posted…Christmas | Look (2013)My Profile

 • Annebelle
  Posted at 17:24h, 24 December Reply

  Ik hoop dat je in 2014 een super leuke studie vindt, die goed bij je past!
  Annebelle recently posted…Mijn kerstpakket van 2013My Profile

 • Anne
  Posted at 18:55h, 24 December Reply

  Wat een dappere keuze, zeg! Ik hoop dat je de studie die echt past ook daadwerkelijk gaat vinden. Fijne feestdagen!
  Anne recently posted…2013 – reizenMy Profile

 • Joanne
  Posted at 19:24h, 24 December Reply

  Inderdaad, dappere keuze van je studie! Ik hoop dat je vindt wat je zoekt, want het is zo rot om op de verkeerde plek te zitten. Ik heb dat ook eens gehad en het is blehhhhh.

  Succes en fijne feestdagen! 😀
  Joanne recently posted…Happy stuff!My Profile

 • Masha
  Posted at 11:03h, 25 December Reply

  Hahaha Senna is echt een cutie!
  Masha recently posted…Yummie hot chocolateMy Profile

Post A Comment

CommentLuv badge