Mijn favoriete blogs.

DSC_1111

 

Gisteravond kwam ik er plotseling achter dat ik jullie nog nooit heb laten weten wat mijn favoriete blogs zijn! SCHAAMTE! Ik zal het goed maken door een uitgebreid lijstje te geven van mijn favoriete blogs. Vergeven jullie me nu? Ik heb snel even bedacht wat mijn favoriete blogs zijn die ik elke week wel probeer bij te lezen, ik kan er dus misschien een paar missen. Voel je vooral vrij om in een reactie de missende blogs achter te laten!

Als eerst My Paperblank van Suzanne. Een heerlijke lifestyleblog van een leuke meid! Ze varieert lekker met haar artikelen en dat is iets wat ik zoek in een blog!

Dan de blog Paperboats van Aline. Als je deze blog (als blogger zijnde) niet kent, heb je onder een steen gelegen de afgelopen maanden. Dankzij Aline heb ik ‘De IJhallen’ in Amsterdam ontdekt en ben ik daar ondertussen al twee keer heen gegaan. Met tassen vol leuke rommel!

A Spoonful Of Dork van Marjolein. Een hele positieve blog waarin Marjolein blogt over haar leven met een chronische ziekte.Ik, persoonlijk, leer er heel veel van en het is gewoon ook een heerlijke lifestyleblog. Precies waar ik van hou! Neem gewoon een kijkje, dan weet je wat ik bedoel.

Dan de blog van Marlous. Last days of Spring.  Afgelopen zomer heb ik uren in haar archief gebladerd op zoek naar inspirerende artikelen. Heerlijk! DIY’s, interieurdesign, lifestyle. reizen, recepten. ALLES.

IKBENIRISNIET van,wie anders, Iris. Ook weer een heerlijk inspirerende blog. Ze heeft me overtuigd om eens in de week vegetarisch te gaan eten!

Mooie foto’s, reizen. Moet ik nog meer zeggen over de blog Your Lifestyle Guide van Jolien? Nee hè…

Deze blog, Explorista van Milou heb ik past net ontdekt. Reizen, budget, alles. Spontaan krijg ik zin om mijn koffer in te pakken en weg te gaan. Jullie ook?

Weten jullie nog leuke blogs die ik niet moet missen? 

No Comments

Post A Comment

CommentLuv badge